Regisztráció Blogot indítok
Adatok
governor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a menzás sztori nem hagyott nyugodni. Ahogy több kollégámat sem. A Facebookon kialakult ádáz vita hatására úgy döntöttem: személyesen tapasztalom meg a megújult iskolai kosztot. Névtelenül, titokban, épp, hogy nem álruhában, mint Mátyás király. A tapasztalatokról,…..
governor 2015.11.17 17:37:14
@Wintermantel Zsolt: Igen, a menzának, a konyhásnéninek és az államnak is van feladata.
Az, hogy etesse a gyerekeket.
Próbálgathatjuk az oroszlánt rászoktatni, hogy egyen egészségesebben, de valamiért nem fog akkor sem répát enni nap mint nap.
Mondom, nem a minőséggel van a legfőbb baj, hanem azzal, ahogy a menü össze van állítva.
governor 2015.11.17 11:50:01
@Wintermantel Zsolt: Én úgy vettem észre a gyerekem elmondása alapján, hogy nem az álltala megevett ételek minőségével van a baj, hanem a még számomra is néha megmagyarázhatatlan ételösszeállításokban van a hiba.
Pld. Nem tudom melyik családban eszik a spenótot pörkölt feltéttel, mi vagy főtt tojással, de leginkább bubdáskenyérrel. Tudom, ez egy menzán nem reális, de akkor is,pörkölttel? Tény, hogy a gyerekek nem kultiválják a főzelékeket, de azért a brokkolit főzelékként nem kéne eröltetni.
Sztem a reformétkezés és az egészséges ételeknél fontosabb lenne,hogy a gyerekek ne maradjanak éhesek, mert az károsabb mint a legegészségtelenebb ételek bármelyike. Azt elfogadom,hogy a gyerekek válogatnak, nem esznek meg mindent, de ha a menü olyan ,hogy az 5 napból csak 2-szer eszik, az elgondolkodtató. És hangsúlyozom, nem a minőséggel és a mennyiséggel van a baj, hanem magával a menüvel.
governor 2015.11.17 12:20:07
@jewel79bp: Mi otthon mindent eszünk. Minimum 2x van főzelék is, tészták stb. A gyerek mégis minimum 2x, de inkább 3x nem eszik az iskolában. Hozzáteszem, mi a normál menüt fizetjük, a tesztelők nem tudom melyiket fogyasztották, de úgy rémlik pénteken nem túrósteszta volt az ebéd
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
governor 2012.03.27 14:37:57
@Lencsés István: Szerintem is igazad van. Hisz egy ilyen igaz , nagytudású, becsületes ember nem lehet csaló. Hisz ha az lenne, akkor nem tudna minden érában olyan magas pozíciót elérni. Őt mindíg a tudása, tapasztalata, bölcsessége alapján ítélték meg, hisz minden eddigi pozícióját érdemei alapján kapta.
Csak egy kérdés, mi is az a tudás?