Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cenzuratroll bosszanto

0 bejegyzést írt és 917 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legnehezebb feladat Magyarország hajójának megfordításában annak elhitetése lesz a szegényebb rétegekkel, hogy a piacgazdaság az érdeküket szolgálja. A kulcsmondat ennek során nem az, hogy a piacgazdaság korlátozása (az állam és az állami korrupció növekedése) növeli…..
Méltatlanul elsikkadt Lázár főhelytartó bejelentései közül az a mondat, mely szerint semmi szükség Volán-társaságokra, akár meg is szűnhetnek a szerencsétlen állami busztársaságok. Lesz helyettük MÁV , mondta. Jó lenne arra gondolni, hogy Jánosnak fingja nincs arról, amiről…..
cenzuratroll bosszanto 2015.07.12 09:10:01
@zsebatya:

A tanyásnak ott a királyi tévé, az első 6 programhelyen, azon keresztül megkapja az utasításokat, hogy azon egy alkalommal amikor be kell utaznia a városba, hová tegye a keresztet.
Ezen kívül semmi dolga a városban, csak okosodna, ami nem jó.
Ennél az egy alkalomnál meg úgyis begyűjtik és busszal beviszik az urna elé. Nem kell se vonat, se busz.
cenzuratroll bosszanto 2015.07.12 09:14:22
@Diorella Queen:

"még Vitézi rendelkezett a legmagasabb intelligenciával eddig az egész fideszben ."

Vakok között félszemű...

A 30-as IQ csak akkor számít magasnak, ha a nyájnak csak 20 jutott. Mondjuk a fidesznél ez teljesül.
Mondjuk tényleg nem tettem volna a nyakamat vagy a fél vesémet arra, hogy a Kutyapárt bevándorló-ellenes ellenplakát akciója közben, után és mindazonáltal, a magyar kormány hirtelen felindulásból lemond. Primitívo-naivitásom szellemében persze azt sem gondoltam volna, hogy az…..
Orbán Viktor Strasbourgban már nem sallert és kokit kapott, hanem súlyos mélyütést. A rászámolás megkezdődött. Az Európai Parlament jelentős többséggel fogadott el egy határozatot, amely ugyan elsősorban a bevándorlással és a halálbüntetés vitájával kapcsolatban mond…..
Első alkalommal készítettek átfogó felmérést a magyar médiaképzésekről, amelynek eredményeit a kutatásban maga is résztvevő Weyer Balázs ismertette a Telekom székházában rendezett szerdai eseményen. A legfontosabb tanulságok többek között, hogy az egyetemek nagyon…..
Ne azt nézzük, hogy "azelmúltnégyévben" milyen olyan kormányintézkedések születtek, amelyeket a legfinomabb hangvételben is erősen megkérdőjelezhetőnek vélhetünk. Nézzük meg azt a gyakorlatilag egyetlen dolgot, amelynek a pozitív irányú fejlődése, valóban szemmel látható…..
Élelmiszerre, kozmetikumokra, kávéra, alkoholos és alkoholmentes italokra összesen 3210 milliárd forintot költöttünk 2013-ban. Ekkora mértékű a fogyasztás, amelynek újraelosztására most kísérletet tesz a kormány.  Ahelyett ugyanis, hogy ennek a pénznek nagy részét a hazai…..
Öreg oligarcha szívatóval indul, de ha felveszi a fordulatot és bepörög, ki tudja mi lesz a vége. Márpedig úgy néz ki, Nemzeti Lajosunk bepörgött, és az átdisznólkodott évtizedek után kerékkötője lenne a nernek. Rajta, pontosabban a kénye-kedvén múlna, hogy van aznap…..
Maga a nagyszerű Magyar Nemzet nevű újság hozta a hírt, hogy a Miniszterelnökség átalakult Szent-Lázár szerzetesrenddé. Persze ilyen nyíltan nem merték leírni, csak azt közölték, hogy az ott dolgozóknak tízórás a munkanapja, többletfizetés azonban nuku. Nemsokára kiosztják a…..
cenzuratroll bosszanto 2014.11.27 07:34:55
@Kemencés Szittya Buci:

Itt a pont.
A baj az, hogy mindig a felső vezetők erkölcsei alapján ítélik meg azokat is, akik dolgoznak. Osztályvezető alatt a melós ugyanolyan senki mint egy árurakodó, csak a sok barom ezt képtelen agyilag felfogni.
cenzuratroll bosszanto 2014.11.27 12:28:51
@fifibá55:

Ne felejtsük el rogán szervertolvaj tóni elvtárs kiadványát Gyurcsány és a többi ellenségük ruházkodásáról.
Kefekötő néhány száz millás magánkiadása?
Mocskos tolvaj az összes fideszes.

fidesz = bűnözők
fidesz = lopás
fidesz = szakmai dilettantizmus
fidesz = mocsok
fidesz = intézményesített adócsalás
fidesz = az emberiség szemete
cenzuratroll bosszanto 2014.11.27 13:45:28
@Miumiu:

Ne csodálkozz. Elsőként az egyszerű fejekben kellene rendet tenni, de mit várjunk azoktól, akiknek a ...
... rendőr csak egy mocskos pénzbehajtó, de ha neki van problémája, akkor 3 percen belül legyen a kirabolt autójánál, lakásánál, leütött feleségénél, gyerekénél, mert ő azért fizeti.
... a közalkalmazott csak egy mocskos papírtologató aki mereszti a seggét és kávézik, de ha neki van elintéznivalója, jogosítvány, autó átírás, illeték, lakásvásárlás, ilyen bejelentés, olyan bejelentés, építési engedély és a többi amiről fingja nincs a sötét barmának, akkor azonnal, 3 percen belül intéződjön el az ügy, mert az ő ideje drága és ő azért fizet mindenkit.
... és a többi amit az állam jól, rosszul fenntart, amit a birkaagyú, egységsugarú 1 számjegyű IQ-val rendelkező főként fideszes állampolgár automatikusnak és neki azonnal járónak vesz, de ha adót kell fizetni, akkor bezzeg jön a sírás, hogy bezzeg a mocskos politikusok a bankok, a multik és a ballibsik miatt van minden rossz.

Ez van. Buta emberek tömege mindenhol, viseld el a hisztijüket és szarj a fejükre, mást nem érdemelnek.
Filmbook A kölyök (1994) 2014.11.25 06:00:00
Arkagyij és Borisz Sztrugackij a szovjet fantasztikus irodalom ikonikus alakjainak számítanak. Rendkívüli hatású műveiket mondhatni egy ország várta az egykori Szovjetunióban. Gyakran hiába, betiltották, máskor csak megcsonkított változatban láthattak napvilágot. Sajnos, ma már…..
Igen rég lehetett az a pillanat, amikor még vissza lehetett volna fogni őket. Attól tartok, hogy a Sörgyári capriccio – Hrabal és Menzel által kicsinyes nyárspolgárnak ábrázolt – igazgatósági tagjai még időben elcsapták volna Orbán Viktort, ha történetesen ő lett volna a…..
Az ember érzése néha az, hogy nálunk szinte semmi nem működik, de ha az állami szervezet bármelyik része életjeleket mutatna, azt azon nyomban megpróbálják elnyomni, küzdenek ellene és ellehetetlenítik. Talán a cím jelmondatával magyarázható az állami kézben levő Magyar Posta…..
  Összeesküdtek ellenünk! Mindenki ellenünk fordult. A mostani hullámot, meglepő módon Norvégia indította el a civil szférán keresztül. Aztán jött az USA sokkal keményebben és nyersebben. Ez akkorát ütött, hogy még az internetadóval sem lehetett elterelni róla a figyelmet.…..
Már régóta egyértelmű, hogy a jövő legfontosabb ügynökei nem izmos és sármos James Bondok, hanem a számítógépük előtt ülő kockák lesznek. Bár nyilvánvalóan szükség lesz akrobatikus akcióhősökre is, de ahogyan az életünkben, úgy a kémek világban is fokozatosan nagyobb…..
cenzuratroll bosszanto 2014.11.26 12:31:56
@Fejesrob:

Pontosítsunk. Én csak a hozzád hasonló seggfejeket tartom bérkommentelőknek, és nem azért, mert nem azt mondjátok amit én, hanem egyszerűen azért, mert hazudtok.

Így már jobb?
cenzuratroll bosszanto 2014.11.26 13:20:17
@Fejesrob:

Szép volt. Értelmetlen, mint minden amit firkálsz.
Emlékeztetőül:
A hazugság az hazugság marad, független attól, hogy hogyan magyarázod meg magadnak.
De ez ne zavarjon, a lényegen nem változtat, buta orbáncsicska maradsz.
cenzuratroll bosszanto 2014.11.26 13:23:55
@Fеjesrob:

Kb. ennyi az értelmi szinted.
Miért? Mert nincsen tévém, nincsen autóm és még mosógépem sincs. Legalábbis eszerint a cikk szerint én a súlyosan depriváltak közé tartozom. A cikk jobb oldalán lévő keretes írás szerint ugyanis súlyosan deprivált "az, ha valakire az alábbi kilenc tételből legalább három…..
cenzuratroll bosszanto 2014.11.26 07:36:41
@cso zsi:

Buta komcsi, értelmes ember ha bajba kerül, akkor sajnos megszabadul mindentől, amitől csak lehet.
A buta tojik mindenre, és a tévé fontosabb, mint a kifizetett közüzemi számlák.
cenzuratroll bosszanto 2014.11.26 07:38:07
@Erő e-meló:

Aha. Azért üljek hidegben, mert a svájci tájparaszt bírja.
Extraprofit. Extra haszon. Igaztalan bevétel. Ez a varázsszó, ami legitimálja egy szektor sarcolását. A média extraprofitot termel, a bankok is, telekommunikációs cégek is. -nem is nagyon mennék bele, hogy ez miért ostobaság. Már nem azért, mert nem létezik az extra profit, hanem…..
bircahang Miért nincs baloldal? 2014.11.25 08:18:00
Mi lett a volt kommunista állampártokkal? Miért gyenge a posztkommunista baloldal? Az ok történelmi. Nézzük mi lett az európai kommunista diktatúrákban a volt állampártokból! Az Európán kívülieket hagyjuk ki, mert a helyzet összehasonlíthatatlan. Itt alapvetően három…..
cenzuratroll bosszanto 2014.11.26 06:39:08
Köszönjük, nem kérünk Aldit a Kossuth Lajos utcába. Nem kell, mert mi itt a Belvárosban csak CBA-ban akarunk vásárolni és szívesen fizetünk az alapvető élelmiszerekért húsz százalékkal többet. Itt rezsicsökkentés volt, úgyhogy csak ne jótékonykodjon velünk valami idegen…..
cenzuratroll bosszanto 2014.11.25 19:15:31
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Óvatosan mozgasd a fejed. Kifolyik az elfolyósodott agyad a füleden.
Nincs napirenden a nyugdíjrendszer átalakítása, így az egyéni nyugdíjszámla bevezetése sem - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Orbán Gábor, adó- és pénzügyekért felelős államtitkár. Így ezzel biztossá vált, hogy az egyéni számlák létrehozása az állami…..
„Kistérségi mintaprojekt” néven reklámozta a helyi Fidesz a Selye János Kórház osztályainak bezárását, aminek következtében nem születik több gyermek a városban és még a mentő sem áll meg Komáromban a beteggel, mert komolyabb ellátásért Tatabányáig kell mennie. Mikor…..
cenzuratroll bosszanto 2014.11.25 13:07:25
@Túrós:

Pontosan ugyanezt írtam. Ismerős és protekció nélkül egy kalap szart értek.
cenzuratroll bosszanto 2014.11.25 16:31:50
@Túrós:
És? Attól, hogy mi vagyok, te még buta maradsz.
cenzuratroll bosszanto 2014.11.25 16:35:51
@polyvinyl:

Értve. Tehát van egy diplomád, amivel pénzt hülye vagy keresni. Te vagy a példa a felsőoktatás kudarcára.
Falusi származásom és az ott gyűjtött tapasztalatok meghatározó élménye lett életemnek. Nem messze Orbán szülőhelyétől történt mindez. Az is közös bennünk, hogy alapvetően sváb környezetben nőttünk fel, mindegyikünk környezetét körbelengte a kitelepítések szomorúsága…..
cenzuratroll bosszanto 2014.11.25 13:28:53
Bejelentem nektek, Mekk Elek neves egyetemes ezermester ehelyett telepedett meg! Péter netet szeretne. Mekk Elek megy, szerel. De Péternek nem kell e mester remeke. Helyette jegyzetel, neheztelve elemez rettenetes helyzetet. Emellett felkeres beszervezett embert, meg epekedve les…..
Közéleti személyiség mostanság nem kapott akkora ledorongolást, mint Kuncze Gábor. Újságírók és bloggerek pécézték ki, mert egy tévéműsorban kikérte magának, hogy a budapesti tüntetők a második Orbán-kormány négy évével együtt a korábbi két évtizedet is…..
cenzuratroll bosszanto 2014.11.23 14:00:21
@maxval birca hozzászóló:

Buta ortyincsicska, te beszélsz a határon túlról idegenszívűségről? Még az eddigi idiotizmusodat is sikerült vele túlszárnyalnod.
cenzuratroll bosszanto 2014.11.23 17:32:52
@maxval birca hozzászóló:

Nem baj ha annyira hülye vagy, hogy nem emlékszel arra amit írtál. Ezért röhögünk a sötétségeden.

"Ráadásul szerintem az Olga és a Kuncze is idegen szívű!"