Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andra Tattoo

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
Andra Tattoo 2015.02.11 15:36:00
nekem tetszett a rész. olvasgattam a kommenteket. azt kell, hogy mondjam, hogy ahogy látom, sokan elfelejtik, hogy ez egy poszt apokaliptikus barátok közt, egy dráma. nem a zombikon van a hangsúly, hanem a karakterek fejlődésén, átalakulásán, alkalmazkodásán. pl rick karaktere mennyit változott az első évad óta? a nagy túlélő-hősből, aki a családját keresi lett egy olyan ember, aki újraértelmezte saját morálját és próbál ember maradni egy embertelen világban, de néhol kénytelen feladni emberségét. szerintem sokkal unalmasabb lenne a sorozat, ha csak az lenne benne, hogy mennek azt ölik halomra a zombikat. számomra érdekes látni, hogy hogyan alakulhat egy ember vagy egy közösség élete, személyisége, társadalmi rendszere stb egy ilyen világban. a rész is tetszett, szerintem sok tanulságot rejt magában. én személy szerint csodálkoztam, hogy egyáltalán eddig húzta ez a karakter, mert tulajdonképpen életképtelen. szeretném kihangsúlyozni, hogy szerintem ez a sorozat nem a zombikról szól, hanem az emberekről. a zombik csak mellékesen vannak jelen, szimbolikusak, nem az a lényeg. csupán arra valók, hogy egy szabályok nélküli világba lehessen helyezni az embert, egy olyanba, ahonnan indult. tulajdonképpen akár játszódhatna az őskorban is, ahol az emberek csak bontogatják a szárnyukat és próbálnak valami érték és szabályrendszert felállítani a túlélésük érdekében.
Coco Chanel 20 aranyköpése:1., A nők G pontja a SHOPPING szó végén található!2., Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!3., Minden férfi életében csak egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka.4., Nem szeretem a zárt felsőket - amikor férfiakkal beszélgetek, nem látom, hogyan…..
Andra Tattoo 2015.01.03 17:34:12
@whowho: igazán nem akarom megbántani, de igazából ön a közös pont az összes leírt élményedben.
elárulom, hogy nekem a legjobb élményeim szinte alig kerültek pénzbe. ami nekem lejött az egészből az az, hogy az eddigi élete során képtelen volt kiépíteni egy anyagi biztonságot, ezért ezt felismerve mástól várja és másra hárítja a felelősséget. igazából ha ez a fontos számára, akkor menjen el dubai-ba az arabokhoz pénzért baszni. nekik van és szórják is rendesen.. igen, nekem pöcsöm nőtt, de nem hiszem, hogy ezért elnézést kéne kérnem. no meg azért sem, mert nem szórom azt a kevés pénzemet egyből el mindenfelé. én pl egy olyan randin, mint amit leírtál (agykutató, folyópart, stb) sokkal jobban érezném magam, mint egy étteremben, sőt meg merem kockáztatni, hogy szerintem sokkal romantikusabb is. szerintem amíg az embereket ezen a szemüvegen keresztül vizsgálod, nem fogsz sose megismerni senkit úgy igazából.. egy ilyen nő számomra inkább visszataszító és ellenszenves, a legkevésbé sem akarnálak megismerni, akárhogy nézel ki és akárki vagy, akármennyi pénzed van vagy bármi.
de csak, hogy én is meséljek kicsit, ennek létezik bizony az ellentéte is drága. volt egy barátnőm. nagyon szerettem, imádtam. igen, úgy alakult, hogy szinte egy évig nem volt állandó munkám, ezért sajnos - bár minden nap megnéztem - de nem tudtam pénzt szarni. nos, a barátnőmnek viszont volt munkája és pénze is. neki sem sok, de el volt belőle. nos, úgy alakult a dolog, hogy ő egy olyan ember, aki imád ajándékokat ADNI (furcsa mi?) és ezt elég gyakran meg is tette. mivel én nem tudtam viszonozni (és szerintem nem is ezzel kell kifejezni a szeretetet, de ez már egy másik kérdés), ezért megkértem, többször is, hogy hagyjon fel ezzel a szokásával. volt, hogy könyörögtem neki ezért. újra és újra meg is ígérte nekem, de sosem tudta megállni, ezért időről időre adott valamit. amikor volt egy kis pénzem, mindig vettem egy kis apróságot neki, aminek valódi értéke persze sosem volt, csupán gesztus. persze ez valahogy mindig elfelejtődött és sosem számított. nos, úgy alakult, hogy a kapcsolatunk végén sok minden más mellett a fejemhez lett vágva, hogy bezzeg ő mennyi mindent adott nekem én meg semmit sem és biztos csak le akartam húzni, stbstbstb. nos, szeretném megkérdezni a véleményedet erről. hibás lennék, hogy így alakult? talán ha máshogy próbálkozom, előbb kaptam volna munkát, de szerintem ez most lényegtelen. mit kellett volna tennem? amikor a kezembe nyomja a dolgokat, elküldeni, hogy nem kell? valószínűleg jól jöttem volna ki abból is.. VISZONT. most van munkám és egész jól is keresek. nincs barátnőm jelenleg, de ha lenne se vennék neki hetente dolgokat, nem vinném el étterembe és nem tartanám el. hogy miért? nem azért, mert egy spur szar vagyok, hanem mert nekem más az értékrendem. nincs drága telefonom, nincs drága cipőm, se ruhám. nincs kocsim és nem élek nagy lábon. ettől kevesebb lennék? nem hiszem. tudod én egy szórakozó helyen dolgozom. tudod mit látok nap mint nap? azt, hogy a picsák a gazdag csávók körül pörögnek és egy kis kokainért simán leszopnak bárkit a wc-ben. ugyan, kérlek, áruld el, hogy miért is kéne nekem kifizetnem az italodat? persze szívesen meghívom az éppen aktuális partneremet 1-2 italra, de azért ha már valakinek szüksége van valamire (legyen az ruha, ital, kaja), akkor rendelkezzen már az ahhoz szükséges erőforrásokkal, nemtől függetlenül. kérdem én, mitől lesz egy férfi szar alak, hogy ha esetleg ne adj' isten egyik alkalommal a barátnője hívja meg egy italra vagy ebédelni? én azt gondolom, hogy azért voltak ilyen élményeid a férfiakkal, mert egyszerűen a normális, gondolkodó emberek nem akarnak veled szóba állni, mert egy tök átlagos, unalmas és pénz centrikus ember vagy, aki azt hiszi, hogy alanyi jogon, csak azért mert pinája van, már jár neki az, hogy mindenre meg legyen hívva, ajándékokat kapjon. végül ne haragudj, hogy letegeztelek a végére, de képtelen vagyok egy ilyen gusztustalan embert tiszteletteljesen magázni.
Pár madár, ahogy alászállnak. Nyak-tarkó. ..
Tetoválás és allergia - katt a cikkért! Szevasztok!Sokan kérdezték már tőlem, hogy a tetoválás okozhat-e allergiás reakciót, illetve ez miből áll.Nos a válasz a kérdésre igen, bővebben olvashattok a linkre kattintva. A második oldalon a különböző szineknek az…..
Andra Tattoo Magyar népmesék 2012.03.28 02:10:54
 Magyar népmesék alkaron. Szerintem eredeti ötlet :)..
Andra Tattoo Manó 2012.03.27 23:44:20
Lapockára készült, sima fekete-fehér manó...
Andra Tattoo Lebegés 2012.03.27 21:03:00
Hermész szárnyak bokán, már begyógyult állapotban. Kívül ugyan ezek láthatók. Csak kontúr. ..
Andra Tattoo Csingcsángcsung 2012.03.27 20:56:00
Bicepsz, nem volt semmi nehézség az elkészítésében, kontúr+töltés...
Andra Tattoo 2012.03.27 20:50:48
 Középső ujj belső oldalára kérték, kb 2 cm magas...
Itt egy videó azoknak, akik esetleg tetoválni szeretnének arról, hogyan is szereljenek össze egy gépet. ..
Andra Tattoo Miauu.. 2012.03.27 17:32:00
Régebbi tetoválás, a Kid Dynemite zenekar logója, vádlin. Sajnos a kép kicsit homályos lett, de szerintem így is kivehető. Igazából nem egy túl bonyolult tetoválás, kontúr és kitöltés tulajdonképpen. ..
Andra Tattoo Halacska oldalt 2012.03.27 17:29:00
Ez egy régebbi tetoválásom, melyet egy másik tetováló kezdett el. A körvonal egy részét már felrakta valaki, szóval hozzá kellett ollóznom a hal többi részét. (Én nem a körvonallal kezdtem volna, mert szerintem azt a legkevesebb kivitelezni.)Sajnos a lány egyenlőre nem jött…..
Andra Tattoo Hogyan készül? 2012.03.27 17:22:00
Itt egy rövid videó a tetoválás készítéséről azoknak, akik esetleg még csak most ismerkednek a dologgal.Szerencsére mind a tetováló gépet, mind a steril csomagolású tűket meg lehet venni boltban is, ezért nem kell bajlódni azok elkészítésével, de természetesen aki szeretné…..
Andra Tattoo Never Forget 2012.03.27 17:08:00
Ez tulajdonképpen két tetoválás, egyik alkaron, másik hasi tájékon található. Never Forget felirat.  ..
Aki esetleg varratni akar, vagy már meg is tette, annak nem szabad elfelejteni, hogy a kész tetkót még 1-2 hétig kezelni kell!Miután hazaért az illető, vegye le a fóliát (ha van rajta), majd langyos vízzel óvatosan mossa le az esetleges kifolyt festéket, vagy vért. Ez után egy…..
Andra Tattoo munka közben 2012.03.27 15:33:00
 Itt van néhány kép, amin láthattok munka közben. ez vár rátok is :)   ..
Andra Tattoo Alakul 2012.03.27 15:29:00
 Na szevasztok!Ahogy látjátok, nagyjából alakulgat az oldal kinézete, nem sokára el kezdem feltöltögetni a dolgokat is.mindenkinek kellemes böngészést és nézegetés kívánok, remélhetőleg hamar sok-sok jó dolog lesz az oldalon, ami közül mindenki megtalálja, ami neki…..
Andra Tattoo Indulás! 2012.03.27 01:56:00
 Üdv minden vendégnek! Mostantól nem csak facebookon, hanem itt is nyomon követhetitek a dolgokat. Folyamatosan kerülnek majd fel a munkák, nyugodtan nézegethetitek őket. Sajnos némelyik kép nem a legjobb minőségű, de mostantól csak normális képek kerülnek fel...