Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notfreeenough

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki néhanapján ránéz a blogomra, az tudhatja, mennyire rajongok az elfuserált filmes főgonoszokért. Tavaly ősszel össze is hoztam egy válogatást, melyben a 10+1 legképtelenebb, legabszurdabb, legelborultabb negatív figurát felsorakoztató horrorfilmből mazsolázgattam, voltak gyilkos…..
Akik követik a Blind Myseffel kapcsolatos híreket, azok már egy ideje tudják, hogy a metálzenekar új dalában a Punnany Massif-os Wolfie vendégszerepel. Ők valószínűleg nem lepődnek meg, hogy a Testem a vászon című számban sok rappelés van. Amit egyébként elég jól ráraktak a…..
A Lángoló Gitárok kedvenc fesztiválja volt az elmúlt években a magyar undergroundot, és különlegesebb külföldi zenekarokat felvonultató Fekete Zaj. Személy szerint én minden egyes fesztiválnapon ott voltam, még akkor is, mikor tavaly kényszeredetten átköltöztek egy…..
Cold Cave @ Gozsdu Manó Klub, 2014.01.29. Váratlan fordulattal kezdődött a Cold Cave GMK-ban adott koncertje: a videómegosztókon számos pompás felvétel kering, amelyeken a Cold Cave többtagú zenekarként, élő dobokkal játszik és ad lehengerlő energiájú koncerteket, ehhez képest…..
Művészlelkek, elvont arcok, imigyen lészen eme poszt boldogságotok fundamentuma...
notfreeenough 2014.01.21 22:42:20
Aki nézi a Simpsonst, tisztában van vele, hogy sok popkultúrális zenei utalás van a rajzfilmsorozatban. Gyakran szerepelnek benne együttesek, ráadásul ilyenkor ténylegesen a tagok adják a róluk mintázott figurák hangját is. Így történ ez most is, mikor a Judas Priest cameózott…..
A Lego bemutatta a Simpsons alapján készült összerakható házat, és az egész elképesztően részletes lett. Itt egy rövid részlet a doboz tartalmát leíró listából: legófigurák: Homér, Marge, Bart, Lisa, Maggie, Ned Flanders az első emeleten: megfelelő színű padló,…..
Eljött az, ami a Lángoló Gitárokon soha nem volt: megmondjuk, mik voltak a legjobb lemezek egy adott évben. Most természetszerűleg 2013-ban. Túlzásba viszont nem visszük, csak az első ötvenet mutatjuk meg, azt is két részben, az első adagot pedig csak listában. Ez olvasható alább, linkelve amiről…..
notfreeenough 2013.12.18 14:16:50
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Klubszemle rovatunkban minden pénteken egy olyan szórakozóhelyet mutatunk be nektek, ahová nem csak hétvégi bulizás miatt érdemes lemenni.  A sorozatban megismerhetitek az adott hely történetét, fő profilját, zenei kínálatát, valamint néhány mostanában aktuális programot is…..
Miközben soha nem látott népszerűségnek örvend itthon a hiphop, a műfaj vezető előadóinak lemezeiről sokszor teljesen elfeledkezünk. Na, de most! Meghallgattuk a kizárólag a Youtube-on (de ott nagyon) népszerű Mr Busta és Essem lemezét, az Egyenlők supergroup bemutatkozását…..
notfreeenough 2013.11.16 16:06:49
@nu_bismarck: Az egész magyar online médiát Wolfie irányítja, nem tudtad?
A punk vajon mi, második rész. ..
Az Ivan and the Parazol-tagokról mindig volt egy olyan benyomásunk, hogy itt van egy rakás jóképű budai fiatal, akiknek mindenük megvan ahhoz, hogy hobbiból Mick Jaggert és Keith Richardsot játszanak a pincében. Közben itthon a népszerűségük töretlenül növekszik, idén majdnem az…..
Engedjétek meg, hogy egy korábbi írás részleteivel kezdjem eme háromrészesre tervezett cikksorozat bevezetőjét: Az, aki élt már a kilencvenes években és legalább halvány emlékei vannak az akkori popkultúráról, érteni fogja, hogy mire gondolok akkor, amikor egy barátom frappáns…..
A tévés szórakoztatás világában elvileg baromi nehéz komoly sikert elérni, mert szemben egy mozifilmmel, nem csak egyszer kell leültetni a nézőt, hanem minden héten, éveken át. Az ember azt hinné, itt nincsen pardon, nincs marketinges gimmick, ehhez tényleg baszott jónak kell lenni.…..
Nem volt elég szegény Snoopnak, hogy a nagy rasztafári reinkarnálódás miatt párszor rendesen megmosolyogtuk őt, most egy váratlan húzással ismét új nevet adott magának: mától hívja őt mindenki Snoopzillának! A változtatás oka egy új közreműködői nagylemez Dam-Funk groove…..
notfreeenough 2013.10.16 15:15:12
Szinte hetente jelenik meg valami mostanában Eminemtől, hiszen november ötödikén jön ki a 2000-es Marshall Mathers LP folytatása. A Rap God a harmadik bemutatott dal az új albumról, ebben Eminem az utóbbi években feltört trap műfajra és azáltal felkapott előadóira reflektál.…..
A Subbán találtuk azt a régebbi turnévideót, amiben a Magyarországon többször is fellépő, Eminem jó cimboráinak számító Slaughterhouse hiphop supergroup tagjai mesélnek az útjukról, külön kitérve az itteni élményeikre. Pálinkázás és dunai hajókázás helyett azonban…..
A mezei óriáscápától a T-rex és az emberevő vízi fenevad bizarr szerelemgyerekén keresztül, egészen a minden képzeletet felülmúló uszonyos tornádóig. A legmenőbb sharxploitation filmeket gyűjtöttem nektek egy csokorba.   Mivel az elmúlt hetekben meglehetősen felkapott lett…..
Subba Baróti Sanyika újra támad! 2013.06.10 09:34:19
A Baróti-napokon elcsípett riportalany zavarbaejtő interjút készített a megskalpolt riporterrel. Már most a hét interjúja, pedig még csak hétfő reggel van! ..
notfreeenough 2013.06.10 17:17:37
Úgy tűnik, ezen a borongós csütörtöki napon Dunát lehet rekeszteni a Kárpátiáról szóló hírekkel. Rögtön azután, hogy a 444 lebuktatta az EMMI döntéshozóit, akik Palya Bea Kárpátia zenekarának akarták adni az Arany Érdemkeresztet, de végül a színpadon homofób…..
Erre a hétre megint összegyűlt annyi magyar videoklip, hogy a külföldiek legyenek kisebbségben, pedig van itt új felvétel Prince-től, az R.E.M.-től és a Florence + The Machine-től, de ide tartozik még a Lil Wayne botrányosan rossz Hunter S. Thompson utánzása is. Ha már külföld és…..
Morrissey mindig is tudott nyilatkozni. Igazából minden nap lehetne valami hírt írni róla. Most épp azt találta mondani az ausztrál Herald Sunnak, hogy a kaliforniai Coachella szervezői felajánlották neki, hogy 100%-ban vegetáriánus fesztivállá teszik a rendezvényt, ha…..
Gyönyörű képesújság hangulatú videóklip. Remek munka, köszönjük! ..
notfreeenough 2012.08.30 17:07:41