Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumposs

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor öt éve vágyakozik többnek látszani egy kis ország kellemetlen, kissé faragatlan miniszterelnökénél, de a hazai nyilvánosságot leszámítva, amelynek letarolása kellemesen felnagyítja a külvilágbeli szerepét, sehol sem foglalkoznak a vágyaival. Pontosabban volt két…..
bumposs 2015.05.22 14:03:45
@$$$=$$$: ....az érvelésed azért érzem alapjaiban elhibázottnak, mert Orbán kérdése volt rossz ezért az arra adható válasz is rossz .A halálbüntetés akarása természetes , ilyenek vagyunk emberek a mások halála , szenvedése érdekes ----véres baleseteket úgy állnak körbe mint valami látványosságot ---- sok száz éven át tömegek nézték és elégültek ki , de éppen azért választunk vezetőinknek bölcseket (??)hogy legyenek okosabbak nálunk. Egyetértenek vele a németek ? Persze , miért ha azt dobta volna be , hogy felezzék meg , vagy pláne töröljék el az összes adót ,legyen ingyen a sör és minden más , akár térdre is borulhatnának előtte ....Egy gusztustalan félművelt , egykönyvű néptribun. Ez lehet erős vélemény , de én bevallottan nem szeretem , de aki szereti az is lehetne vele kritikus .
A paksi atomerőmű tender nélküli bővítésének híre alig több mint egy éve sokkolta a téma szakértőit és a szélesebb közvéleményt. A teljes GDP 10 százalékát meghaladó, hozzávetőleg 3750 milliárd adóforintból épülő paksi bővítésről, minden idők legdrágább magyar…..
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
bumposs 2015.03.15 13:24:38
@Mondeoman: .....egy éve vettem a benzines Galantomat---- 2000 GLSD ahol a D a dupla vezérműtengely 190 ezret mutatott az óra . Tizenhét éves tudtam áttekert ....A szervízben 350 ezret mutatott a műszer ! Most vizsgázott , a co.on nem ment volna át , egy szál fékcsövet cseréltek , más bajt nem találtak ! A váltóra nem tudok elég jó szavakat találni , hiba nélküli, hihetetlenül jó ! " Csak " 150 ló , de pár száz méteren versenyben vagyok a legnagyobbakkal is ! Minden működik asr , abs , tempomat ,klima,ülésfűtés, nagyon nagy luxus lehetett új korában .Nem rohad a kerékíveknél , a küszöbökre ráférne egy lakatolás de a nem látható részén és két hátsó ajtó alsó éle is rozsdás centi magasan . Ennyi, nem bántam meg , jó vétel volt , nagyon sok vadi új autóért nem adnám oda . Meg sem néztem , beleszerettem a böhöm motorba ----barátomnak mutattam , azt mondta ami ebbe van annak a fele biztos nem is kellene -----tíz perces nézelődés után már vittem haza .Szerencsém volt vele?
bumposs 2015.03.15 13:32:33
Továbbra is dúl a harc Orbán Viktor és Simicska Lajos között. Ahogy azt sejteni lehetett, egyelőre a miniszterelnök áll nyerésre: gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne vinne be egy-egy újabb ütést régi barátjának. Lassan, de biztosan kiszorítják Simicska…..
bumposs 2015.03.10 12:43:55
@Kovacs Nocraft Jozsefne: .....kivételesen hülye .icsa vagy Józsefné ! Komolyan érdekel, hogy Orbán volt e ügynök ? Az összes hívő veled együtt ezen mantrázik, miért nem emlegetitek minden egyéb dolgát amit AZÓTA csinált ?? Manyup pénztől Paks 2 ig , lenne mit sorolnotok !Arról úgy kussoltok az az érzésem talán nem is tudtok róla ?! Írj legalább néha ellentétes értelmű bővített mondatot, hitelesebb lennél és megígérem nem írom többet , hülye .icsa .
Nagy frász ez a Lajos. Úgy mondott valami-semmit a Mandinernek, hogy abból az orbánhitűeken kívül mindenkinek világos: Viktor fején avasodni kezd a vaj. „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd…..
bumposs 2015.03.10 08:26:41
@A megvalósult amerikai ólom..: ....tudod az ember sokat változik élete során , Orbánnal sem az a gond , hogy volt e ügynök húszévesen ! A gond azokkal a dolgaival van amiket már politikusként ----Simicskával közösen követtek el .Ezt tudod Te is , ettől fél az összes fidesznyik a vezér hitéban ájuldozó . Okkal, ha Simicska magát is vádolva kinyitná a száját és szivárogtatni kezdené mindazt amiről tud , csak képzeld !! Onnan , hogy az apja mennyit kapott a székház pénzből .....Brrrrrrrrrrr
Az Egyesült Államok jövőre 150-re emeli Európában állomásozó páncélosai számát, nagy részüket németországi és baltikumi támaszpontokra irányítják. A NATO-akciót, amelynek keretében M1 Abrams és M2A2 harckocsik vesznek részt, Ben Hodges altábornagy, az amerikai hadsereg…..
Nem mennek jól az ország dolgai sem a nagyvilágban, sem idehaza. A nagy geopolitikai játszmában sikerült a magyar hagyományoknak megfelelően a vesztes oldalra állni a keleti nyitás nevű stratégiának köszönhetően. Úgy néz ki, az oroszok kezdik elveszíteni ezt a mérkőzést az…..
bumposs 2014.10.20 18:14:04
@NaNehogyMár: ....miért nem abból indulsz ki, hogy tudják ?! Természetesen tudják, évek óta, jelek már nyilvánosak , ál naív a kérdés és most miért? Szóltak időben , az még nem volt ciki, de szokás szerint csak legyintettek .... Országvesztő akit istenítesz ....
  Kedves Zsótti!Felháborodással vegyes irigységgel konstatáltuk, hogy legutóbbi, Aranyszájú Szent Jánoshoz felérőn veretes és vaskos szitkozódásodból, mellyel a patás ördöggel cimboráló és bulvármétely-dagasztó médiákok aljas képviselőit tűzted egyszersmind…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult, rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Tóta W. Árpád:…..
ProgBlog Lipót császár hibája 2012.08.19 18:42:18
„Hogyha pedig mi, vagy az utánunk következendő királyok közül valaki ezen mi szerzésünknek ellene járna valaha, ez a levél adjon szabad hatalmat mind a püspököknek, mind más jobbágyuraknak és országunkbeli nemeseknek mindnyájan és egyen-egyen, jelenvalóknak és…..
bumposs 2012.08.20 09:14:06
....jó az utalás az aranybullára , az alaptörvényre, az abból levezetett ellenállási jogra,ám egyelőre ellenállóknak
se híre se hamva !Egyáltalán nem azért mert olyan nagyszerű lenne a zemberek hangulata , nem, sőt, de hiányzik az az ellenzék amely sikeresen amortizálta Gyurcsányt ( a sajátjai tevőleges segítségével)Orbán mindezidáig egyetlen potenciális legyőzőjét;de hiányzik az a immáron húsz éve fényesített, állandóan fejlesztett kommunikációs technika amivel gyakorlatilag az egész baloldalt sikerült amortizálni !Ennek az ellenszerét egyszerűen nem találják (keresik?)a jelenlegi ellenzéki pártok, és ez semmi jót nem jelent a tizennégyes választásokat illetően . Mint valami csodaszert ---jobb híján --- emlegetik a majdani összefogást,nézetem szerint az önmagában kevés lenne . Hiányolom azt a kommunikációt amit Orbánék szinte tökélyre fejlesztettek aminek a lényege :az ellenfelet permanens védekezésre kényszeríteni!Tudatosan valótlant , képtelenséget állítani , mindig mindenről , a méltatlan elleni védekezéssel elsikkad a lényeg .Pl azt írnám a Fidesz tíz első embere osztja a Közgép több milliárdos nyereségét.Gondolom nem így van ,de így működött, és működik most is a Fidesz kommunikációja és mint látjuk hatásosan.
A másik lényegi kérdés amiben vitatkozom a cikk mondanivalójával, szerintem nem a Fideszt kell legyőzni, hanem Orbánt !Ő ma egy személyben a párt és meggyőződésem, erőszak nélkül nem adja át a hatalmat ! Ennek a felismeréseét hiányolom .Nézetem szerint látványosan felkészül(t)a hatalom megtartására ----bármi áron. Talán még nincs készen , de a terv és az elhatározás már megvan ! A rendőrség hamarosan "megbízható " lesz, a szolgálat (szolgálatok?)már a közvetlen hatáskörébe tartoznak és Neki is vannak még tervek a tarsolyába ! Lehangoló....

.