Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toMOne

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..
Én tudom, hogy a legtöbben hülyének tartanak, hogy van Cora Bizalomkártyám (különben három van a három fővároskörnyéki áruházba), de hát miért konzumidióta az ember, ha nem ezért. Különben tényleg egy csomó ajándékom van a pontokból, tényleg megéri, de nektek erről nem…..
toMOne 2008.01.10 13:25:07
A karácsonyi szórásból kifelejtődött az alábbi sztori, de azóta újra felmerült, hogy a Microsoft felújított Xbox 360-akat szállít Magyarországra és újként árulja őket. A hírt a napokban cáfolta a cég, de ha nem ők hozták be, akkor hogy került a Media Marktba illetve onnan…..
Bigyóblog Elektronikus torpedó 2007.10.28 15:45:00
Két kockás füzet, két toll és kezdődhet a torpedó. Legalábbis ezt gondoltuk sokáig. De miért pont ebből ne csinálnának elektronikusat. És persze rögtön Star Wars figurákkal. Minden van itt, X-Wings, Birodalmi rombolók és még a Millennium Falcon is. Hatvan dollárért…..