Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taki89

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bucsus Blog Epres Tiramisu 2012.04.15 11:32:00
Üdv elvtársak! :) Úgy látom nagyon ízlett ez a Zsömle féle kebab nektek és ennek kapcsán jött az ötlet, hogy egy ilyen nehéz kaját valamivel le kéne fojtani. A Tiramisu szerintem már Hall of Fame mindenkinél, de egy kicsit már unalmas is egyben. Ezért nem árt neki sem egy kis…..
 Olcsó és jó, nagyjából ez az alapfilozófiánk. Ez nem csak egy ételen belül lehetséges(persze azaz ideális), hanem egymástól függetlenül is él. Most kivételesen az utóbbira mutatok egy példát, mert néha az ember megelégeli a keresést és az olcsót választja, hogy utána…..
 Halika mindenkinek! A mai napon a Ráday utcában sétálgattunk, egy megfelelő kajálda után keresve, ahol egy jót tápolhatunk. Észrevettem a Pár Perc Krumplit, ami elgondolkoztatott, hogy élhet meg abból egy büfé ha a sültkrumpli a fő profiljuk, itt erről van szó, bár lehet…..
Taki89 2012.03.31 20:39:10
Bucsus Blog Ronda és finom! :) 2012.03.27 13:43:00
Szevasztok Bucsus cimborák!   Ezzel a kis poszttal szeretnék bemutatkozni nektek. Ergo, na nem a gidák, hanem én, ezzel elindítom bucsus karrierem. Remélhetőleg a továbbiakban nagy szerepem lesz a bucsus felemelkedésben amiről majd tájékoztatjuk a kedves olvasó tábort a megfelelő…..