Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Van kivel, de nincs hol

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van kivel, de nincs hol gond, már nem gond Budapesten!   Óbudán a Margit kórház mellett a San Marco utcában, a Selmeci utca közelében található a búvóhely. Képek Friss képek a képgalériában. Megközelítés Kattintson a térkép megtekintéséhez.…..
 Frissítettük a weboldalunkon vendégeink bejegyzéseit a búvóhelyeken található "analóg", papír alapú vedégkönyveinkből.Megnézheti személyesen a kézzel írt bejegyzéseket, ha eljön hozzánk! Búvóhely – Buda Kuckó, "Van kivel, de nincs hol"…..
Óbudán a Margit kórház mellett, a Föld utca szomszédságában található az új "Van kivel, de nincs hol" búvóhely. Képek Friss képek a képgalériában. Megközelítés Kattintson a térkép megtekintéséhez. Bensőséges "búvóhely" hangulat tiszta,…..
Érvényesség: visszavonásigÚj akció munkanapokonHétfőtől péntekig: 4.500 Ft / 3 óraHétvégi akcióSzombat - vasárnap: 5.000 Ft / 4 óra (egy óra ingyenes)Éjszakai akció20-08 óra között 6.500,- FtEgész éjszakára, vagy 21 óránál későbbi időpontra való foglalás esetén a…..
 Van kivel, nincs hol dilemmája van? Megoldjuk! Van kivel, de nincsen hol találkozni Budapest csendes városrészeiben? Megoldjuk! Foglaljon a Búvóhely - Buda Kuckónál! Nézze…..