Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h-laci

6 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Amikor Szarka Gábor ezredes szigorúan megtiltja az SZFE munkatársainak, hogy együttműködjenek az egyetemfoglalókkal, törvényt sért. A kancellárnak nincsen együttműködés-tiltási joga, a 2011. évi CCIV. törvény 13/A paragrafusában ilyesmiről nincs szó. A pszichopata Vidnyányszky Attila totális…..
h-laci 2020.10.20 16:00:52
@naebneerG: őőő, a vallásnak a lényege a hazudozás, nem? neked még nem szóltak hogy szó sem igaz az egészből?
h-laci 2020.10.20 18:06:53
@naebneerG: persze, tudom hogy háromezer éve mást tanítottak neked, csak azt mondom, hogy hazudnak.
h-laci 2020.10.20 18:22:07
@naebneerG: se isten, se teremtés, se pokol se mennyország. sorry hogy pont tőlem kell megtudnod, a vallás csak nepbutitás és elnyomás. (ha a papok hinnénk a pokolban, sokkal de sokkal óvatosabban lennének a 10parancsolat összes pontjának megszegésével. meg persze teis, ha igazán elhinnéd)
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
h-laci 2020.08.09 09:43:11
@MAXVAL bircaman közíró: csak egy eszköz vagy valakinek a kezében, közben ostoba módon még büszke is vagy, milyen szépen kalapálsz. szánalmas alak....
h-laci 2020.08.09 10:15:12
@MAXVAL bircaman közíró: hát persze, a felcsuti zsirdiszno maga a természetes jó. eszt mindenki tuggya. hát persze öreg.... :D
A tegnapi nap (2020.07.05) …..
A politikai vitákban vissza-visszatérő mozzanat a képviseleti demokrácia megítélése. Nemrégiben ezen zördült össze két Fidesz-értelmiségi is. A tusványosi szabadegyetem Orbán János Dénes költő, a Magyar Idők kulturális rovatvezetője azt találta mondani, hogy „Ha egyszer minket megszavaztak, a…..
„Konzervatív forradalom” van a mi utcánkban, azt mondják (a járda járhatatlan a sártól, az út kátyús és egyirányú, a kukákban bűzölög az itt hagyott szemét, de a házfalakon büszke feliratok hirdetik, hogy „Tiszta udvar, rendes ház”), és bár ez a „konzervatív forradalom” maga a totális…..
h-laci 2018.08.11 19:29:50
@DoctorMorreau: nyugodtan menj fel az elte gender honlapjára, olvasd el miről szól a gender szak náluk. Próbáld megérteni. Aztán az így szerzett új tudásoddal gyere vissza és folytasd a vitát. Amit eddig írtál az nettó hulyeseg
A jövőben nem indulhat a társadalmi nemeken és azoknak a tanulmányozásain alapuló képzés az ELTE-n - áll az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztésében. A magyar közvélemény egyöntetűen nem tud megbirkózni a gender kifejezéssel és annak valódi…..
h-laci 2018.08.11 19:05:26
@egyinges: lehet hogy libsi vagy, de egy nagyon buta libsi. Szomorú.
h-laci 2018.08.11 19:10:53
@egyinges: ja, mielőtt megkérdeznéd: azért vagy buta egyrészt mert azt hiszed a gender tudomány arról szól hogy kinek van kukiija és kinek nincs. Másrészt azért, mert nem tudod még azt sem, hogy a modern szociológia és ahhoz kapcsolódó tudományok legalább 50 százalékban matematikai statisztikai módszertanokon alapulnak. Egy átlagos szociológus kutató két kört rádver matekban.
Úgy kellett a kereszténység ügyének Orbán, mint üveges tótnak a hanyatt esés. Amikor egy nyilvánvalóan korrupt, a keresztény erényeket (hit, remény, szeretet) minden nap többször megcsúfoló, az elesetteket, a szegényeket és az idegeneket vegyesen manipuláló és ellenségnek beállító, hatalmaskodó…..
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
Jó olvasóim és drága kommentelőim - Önök, kik mindig utat mutatnak számomra az élet útvesztőiben - mondják már meg nekem, mi a bánatos rosseb szükség van az osztálykirándulásokra? Tényleg nem értem. Az osztálykirándulás először arra jó, hogy a szülők már szeptemberben összevesszenek azon, hogy hová…..
Egy egyiptomi színésznőt nagyon durván csőbe húztak az egyik helyi tévé Kész átverés!-re hajazó műsorában: fegyveresek rontottak be egy állítólagos interjúra várakozó nőhöz, majd azt üvöltötték az arcába, hogy az ISIS tagjai, és arra akarták kényszeríteni, hogy vegyen magára egy robbanóanyaggal…..
Ma délben eljött a pillanat, hogy a sok hype után én is meglátogassam Jamie Oliver nem régiben megnyitott új éttermét a várban. Már egy ideje nagy a felhajtás, így sokat vártam a helytől. Ráadásul egy hálózat része, komoly előírásokkal, extra figyelemmel az alapanyagokra nagy költségvetéssel és…..
T. Bacsa Judith Nyilván sok szülőben fogalmazódik meg ez a kérdés, mielőtt „belerángatja” a gyerkőcöket is egy huzamosabb, akár hosszú évekig tartó külföldi tartózkodásba. Elkezdődik a latolgatás, a gyerekek érdekeit szolgáló érvek felsorolása. Sok minden van, amit már ilyenkor, a külföldi élet…..
Vendégszerzőnk, Barna Judit írása Keresem a jelzőt. Balliberális média. Nem jó. Van köztetek sok jó újságíró. Én is olvaslak téged, és te is sokszor írsz a programjaimról, projektjeimről. Ráadásul a legtöbbször nagyon tetszenek neked. A szó, amit keresek, talán a frusztrált újságíró. Frusztráltan…..
h-laci 2016.04.20 12:14:49
@Andy73: szívesen látnám a kereszténységet, ahogy ezt a nemegyenlőséget szorgalmasan hangsúlyozza. de nem látom. ehelyett azt látom, hogy az iskolák elfoglalásában, a hittan erőltetésében, az idegengyűlölet szításában kiváló partnerei a politikának. így sajnos nem lehet külön kezelni őket.

megjegyzem, a pápának magyarországon kiváló a sajtója, pedig azt hiszem ő is keresztény. ilyen egyszerű ez, normálisnak kéne lenni.
h-laci 2016.04.20 13:14:12
@Ballib cenzúrázók lidérce 1: a fétisizmus önmagában jól tolerálható, de ha úgy érzed már zavar téged hogy mindenhol kényszeresen zsidókat látsz, mindenkit és mindent kényszeresen a zsidókkal akarsz összehasonlítani, egész jó terápiák vannak már.

nekem mindegy, de gondoltam leszek olyan jófej, hogy megmutassak egy minőségi élethez vezető utat, mert jó ember vagyok :)
Csak a felelősen gondolokdó magyar emberek menjenek, ígyteddrá-úgyteddrá! Na ott tali!  ..
h-laci 2016.03.03 10:29:52
@Georges: hát barátom a rácsellel biztos lehetsz hogy nem az élvezet kedvéért.
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
h-laci 2016.02.26 15:14:19
@Fedor: a hasonló múlt és indíttatás (tolvajlás és sikkasztás) nagyon össze tud kovácsolni embereket.
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
h-laci 2016.02.15 09:02:48
„Jósoknak itt ma könnyebb, / S a fájdalmak mismások: / Milliós Messiások / Magyar sok Messiások. / Elmessiásodtak... / Üdvük nincs - majd szereznek. / Mert mást mit is tehetnek... / Faképpel elszegődnek: / Beállnak mind keresztnek.” (Kovács András Ferenc: Új magyar…..
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
h-laci 2012.09.26 10:17:09
@ged: @nigara: az elérhető statisztikák szerint az emberek gyakran csalják meg a párjukat. mindenki, nem csak a liberális-buzi-kurvák. tehát pélául a konzervatívok, nácik, keresztények, egyebek is. tehát ha a közösségen belül megemelkedik az aids-es betegek száma, akkor mindenki nagyobb veszélyben van. a konzervatívok, nácik, keresztények, egyebek is. te is.

a kábszereseket és liberálisokat ugyanis nem lehet elszigetelni a közösség többi részétől. ha el lehetne, akkor csak egy érzéketlen bunkó lennél, így viszont ezen kívül buta is.
h-laci 2012.09.26 10:25:49
@apd: ha lenne párod, nem lennél ennyire frusztrált, és nem itt kéne kiírnod magadból a kicsit bizarr vágyaidat :-/
h-laci 2012.09.26 10:30:24
@Ödönke: Á, nem gondolnak ezek semmit, egyszerűen ide jönnek fröcsögni és libsibuzizni, mert ez az életük. Egyébként ráadásul valószínűleg tényleg nincs félnivalójuk, mert marok-marcsától nem lehet elkapni semmit.
A magyar kormány próbálja egyszerű diplomáciai konfliktussá silányítani az azeri baltás gyilkos kiadatását. Pedig a helyzet ennél sokkal súlyosabb. Nem tudjuk, miről tárgyaltak az elmúlt hetekben a magyar és azeri küldöttség tagjai. Azt sem tudjuk, Orbán Viktor vajon milyen…..
h-laci 2012.09.02 15:29:36
@Muad\\\'Dib: az a kérdés, hogy valóban nem érted azt az egyébként egyszerű dolgot, hogy itt nem kell az örmények barátjának lenni ahhoz, hogy az erkölcs minimumát követeljük meg saját kormányunktól, vagy pedig szándékosan tereled a dolgot könnyebben védhető kérdés felé? a dolog fordítva is gazemberség lenne, pedig az azeriek barátja sem vagyok. (egyébként millás sem)
h-laci 2012.09.02 16:13:55
@Muad\\\'Dib: Az nem lep meg, hogy egy közismert náci nem érti a kérdés morális/erkölcsi oldalát, illetve nem érdekli az. Mi többiek tudjuk, hogy a külpolitika erkölcsi kérdés IS, legfeljebb az igaz, hogy sajnálatosan gyakran áthágják a külpolitikában IS az erkölcsi határokat.
Én neked csupán annyit szerettem volna mondani, hogy semmiképpen nem arról van szó, hogy szeretjük-e az örményeket.
h-laci 2012.09.02 16:16:12
@Casaba: @Muad\\\'Dib: nem, nem kurva, egy egyszerű náci a szokásos csőcselékből.
A jobboldali újságírók nagyon döntő többsége undorral és megvetéssel gondol a nácikra, primitívnek tartja a homoszexuálisok lebuzizását, és nem véli úgy, hogy „a cigányokkal lehetetlen együtt élni”. Az elmúlt hetek makacs tendenciája, hogy az ún. jobboldali sajtót az…..
Biztos sokan összefutottatok már vele, de ezt a képet érdemes többször is megnézni. A Kreatív Online cikke itt elolvasható. A magam részéről csak a Közgépről szólnék pár szót ennek a beszédes képnek, és a Top2 Simicska-Nyerges páros kapcsán. Nem azt, hogy ismét egy…..
h-laci 2012.07.10 16:51:38
@Mj: ne a magyar piacot nézd, a zsolnay-t itthon az utóbbi 50 évben a lehető legrémesebben pozicionálták. érettségi és nászajándék lett olyan embereknek, akiket a porcelán nem is érdekel. kb 2-3 év alatt lehetne belőle első osztályú nemzetközi brand-et csinálni, ha lenne egyszer egy bátor és tehetséges ember ott, aki felhagyna a szecesszió plagizálásával. ez mind a jelenlegi rossz ízlésű pártelittel, mind az előző rossz ízlésű pártelittel teljesen lehetetlen, az egyetlen remény az lenne ha sikerülne eladni.
h-laci 2012.07.10 17:26:19
@Mj: a szecesszió korában szecessziót csinálni művészet vagy iparművészet. ezt a világon egyik legjobban csinálni kiemelkedő teljesítmény. ezt tette rippl-rónai és ezt tette zsolnay úr is.

2012-ben szecessziót csinálni plágium, giccs, súlyos félreértése mindennek, amihez köze van a kreativitásnak, művészetnek. ezt csinálja a zsolnay gyár időtlen idők óta. sajnos. a látható sikerrel, és nem véletlenül.
h-laci 2012.07.10 18:13:44
@Mj: a herendinek igaza van, veszik, ezért csinálja. a zsolnay-nak nincs igaza, nem veszik, mégis csinálja.

egyébként a gucci vérciki, a nemzetközi név ugyan jó elképzelés, de nem egy hatodrendű tehetségtelen leszármazottal, hanem valódi dizájnerrel kellett volna kezdeni. pl. agata ruiz, mondjuk, de ez ízlés kérdése.
az ősz valóban gyönyörű, de az sem jön le a szecesszióról. oké, értem én hogy te konzervatív vagy, de könyörgöm, az akkor is száz éve volt. a gyűjtők nagyon veszik, de csak amit 100 éve csináltak, ők sem utánzatokra hajtanak.

amit meg a termelékenységről írtál, hát-hát-hát, el kell dönteni, hogy tömegcikket gyártunk az ikeával, vagy luxuscikket. mert ha hatékonyság, akkor bizony az arcopal-luminarc és a többi francia tányérgyár mindig nyer. valahol értem én ezt a lean dolgot amit a Katalin próbált, de akkor is nagyon nem mindegy, mit gyártunk nagyon hatékonyan. ma a zsolnay gyárból egyszerűen hiányzik a zsolnay szellemiség.

ja, és persze nem akarlak meggyőzni semmiről, ettől te még azt gondolsz a zsolnayról, amit akarsz :-)
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..
 Ha végignézed a képzések tematikáját, valóban van néhány témakör, ahol előnyösek lehetnek a hozott jó képességek. A legtöbbre azonban nem ez jellemző. Az értékesítés már régen nem arról szól, ki tud lyukat beszélni a másik hasába, ki tud akár a legképtelenebb…..
 A lehető legszigorúbban, ez már nem az egyetem. Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy csak olyan ember kapja meg a BusinessSalesSchool Diplomát, aki utána felkészültségével jó hírünket fogja kelteni...