Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rebeka12

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első évszázadokban elszórtan, egymástól függetlenül, a birtokukban lévő, a Szentlélek sugallataira készült leírások alapján és a Szentlélek irányításával illegálisan működtek a Krisztus egyházának közösségei: őskeresztényei. Tökéletesen betöltötték a…..
Rebeka12 2018.02.01 20:23:37
@ukdani: Válaszul olvassa el a legutolsó bejegyzésünket./2018.01.27 - A reinkarnáció bizonyítása a bibliából./
     A reinkarnáció bizonyítása a bibliából.   Ó-szövetségi biblia.   REINKARNÁCIÓ Ezékiel könyve. 18: 2, /794/ „Mi dolog, hogy ezt a közbeszédet szoktátok mondani Izrael földjén, mondván: Az atyák ettek egrest, és a fiak foga vásott meg bele?” Ezékiel könye.  18:4./794/ „Imé minden lélek…..
Mt. 10, 1-42. Krisztus kiküldi tizenkét apostolát és hatalmat ad nekik és oktatást 1-4. Kiküldi Jézus a tizenkét apostolt a környező városokba, és pontos útmutatást ad nekik, hogy mit tegyenek, és mit ne. Nem üres kézzel indulnak útnak, megkapják hozzá azokat az eszközöket,…..
Mt. 9, 1-8. A gutaütött ember meggyógyítása A bűn bére a betegség. Minden betegség valamilyen vétkünknek a következménye. A bűnhődés természeti törvény, az ok megszüntetése Isten kegyelmében gyökerezik. A bűn következménye a bűnhődés, a betegség. Bűn nélkül nincs…..
Mt. 8, 1-4. Jézus bélpoklost gyógyít „Mikor leszállott vala a hegyről, nagy sokaság követé őt. És ímé eljövén egy bélpoklos, leborula előtte, mondván: Uram, ha akarod, megtisztíthatsz engem.” Nem azt mondja a bélpoklos, hogy gyógyíts meg engem, hanem hogy ha akarod,…..
Az emberi gondolkodás számára a Biblia csukott könyv marad. Jézus azt kérte az emberektől: alakítsátok át a gondolkodásotokat. Hogyan értette ezt? Az emberi gondolkodást kell átalakítani istenire. Az ember a test szerint ítéli meg a jót és a rosszat. Ami a testnek kellemes,…..
Látni lehetett a városunk felett a dupla szivárványt, gyönyörű látvány volt ez az égi csoda. Van ennek valami jelentősége a városunk számára? Igen van. A múlt hét pénteken délután, lehetett látni a városunk felett a dupla szivárványt, csodálatos látvány volt ez az…..
Jézus Krisztus nem a megbocsátás kegyelmét ruházta át Péterre, hanem az ellenünk vétőknek bocsássunk meg, erre hívja föl Péter figyelmét, mint ahogy /Mt. 18: 18./ az ellenünk vétők szöveg környezetében ismétli, immáron többes számban: „Bizony mondom néktek: amit…..
A kősziklára épült ház a meggyőződéses hit. Ennek a fajta hitnek fokozatai vannak,   ezek: megismerés, megtapasztalás, tudás, meggyőződés, bizalom és ráhagyatkozás ezt építeni, alakítani, formálni kell. Ezen dolgozni kell. A hit olyan dolgok valósága, amelyeket…..
A tökéletes bánatot szükségszerűen követi a jóvátétel, a kiengesztelés igénye, szándéka, ez az, ami megtöri a gőgömet, hogy alázattal töredelmesen tudjam kérni a megbántottat, hogy bocsásson meg nekem. A bűnbocsánatára szükségem van, az ő megbocsátása nélkül nem tudom…..
Az emberi gondolkodás a test szerint ítéli meg a jót és a rosszat. Ami a testnek kedvező, ami testnek jóleső, kellemes, az a jó. Ami a testnek kellemetlen, fárasztó, fájdalmas, megerőltető, kényelmetlen az a rossz. Az Isteni gondolkodás legfőbb célja lélek megmentése,…..