Regisztráció Blogot indítok
Adatok
werecke

0 bejegyzést írt és 583 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Závecz Research és a Medián is rekord magasságba mérte a Demokratikus Koalíciót. A Fidesz erősödésén kívül - ennyit érne a családvédelmi hazugság? - ez az egyik legfőbb tanulsága a frissen közzé tett adatoknak. Úgy látszik, minél jobban nyomja a Fidesz a "Gyurcsányné-projektet", annál jobban…..
werecke 2019.04.20 20:52:40
@Béla Markovics: Béla , Te remélem nem a nagybátyám vagy Szolnokon !
Bármilyen abszurd, de a Fidesz által totálisan letarolt Magyarországon vannak olyan városok, ahol ciki nyíltan bevállalni a kormánypárthoz tartozást. Ezt a jelenséget először Tarlós István főpolgármester honosította meg hazánkban, de most már vannak követői Budapesten kívül is. A „se veled, se…..
A baloldal értelmetlennek tartja a megkülönböztetést, a jobboldal értelmesnek. (Népszabadság, 1990. április 21.) A csodáknak van egy hátulütőjük: nem lehet rájuk felkészülni. (Magyar Hírlap, 1994. december 24.) A Gulágon lassan, Auschwitzban gyorsan pusztultak el az emberek. (Népszabadság, 2002.…..
Hiszek Magyarország feltámadásában!Hiszek abban, hogy Orbán Viktor a Szent Korona, egyben fősámáni süveg nevében és teljhatalma által kormányozza az országot!Hiszek abban, hogy vannak a kiválasztottak - a Fidesz-KDNP vezérei, hadai - és vannak a magyarul beszélő, nyugat-imádó idegenszívűek. Az…..
werecke 2019.06.29 09:46:58
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
werecke 2019.06.25 11:18:05
@Behaton: Ha az összes bulitüntit, sorosbérenc csövesestül, ligetvédőstül, CEU elnyomottastul, diáknyomorostul összeadnánk akkor se jönne ki százezer se. Nemhogy több százezer. De azért megható ahogy próbáljátok lelkesíteni magatokat.
Minden szubjektív, és nyílván lehet vitatkozni azon, hogy ki nyert meg egy tévévitát. De a három ellenzéki főpolgármester-jelölt közül messze Kálmán Olga az, akiről hihető: meccsben lehet Tarlós Istvánnal. És most kompetenciában is felnőtt a rutinos Karácsony Gergely mögé. Kerpel-Fronius Gábor…..
werecke 2019.06.24 14:59:02
Az EU tagság egyik legnagyobb haszonélvezője Magyarország. Ezt az állítást még a Brüsszellel évek óta hadban álló magyar kormány sem tudta érdemben cáfolni, bár – ahogy szokták mondani – igény lett volna rá. Ennek ellenére úgy „ünnepli” a Fidesz az európai közösséghez csatlakozásunk 15 éves…..
Az utcai plakáthelyek egy jelentős helyét uraló MAHIR Cityposter nevő cég, amely Orbán, Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozik, felmondta a szerződését a HVG-vel. Eddig minden héten plakátokon is megjelentek a Heti Világgazdaság címlapjai...
werecke 2019.04.18 09:31:19
@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Igazad van ! A Putyin pincsije jelzőt újra kellene definiálni ! FletO1G.
A Fdesz megbukhat, ha nem tud jólétet nyújtani a lakosság többségének. A Rogán-művek még azt is megszabja a közeli média számára, milyen kulcsszavakkal kell propagálni a kormánypolitikát. Orbán ugyan gazsulál a német autógyáraknak, de a CEU ügyében megy tovább a ködösítés...
werecke 2019.03.25 09:46:26
@rallus: Hol van nálunk éhezés? Szociális éhezés van, nem azonos a fizikális éhezéssel. Az hogy én szívesen ennék királyrákot de nem telik rá , helyesebben telne rá de annyit nem adok érte , akkor én is éhező vagyok ?
Az emberi társadalom, mint mind élet a bolygón, a természet törvényeinek van alárendelve. A természet pedig a tiszta fajokat kedveli, a fajok keveredése mindig gyengébb minőséghez, degenerációhoz vezet. Magyarországon ma nehéz megmondani, kitől is származnak ezek a gondolatok...
werecke 2019.03.20 08:35:09
@rdos: A tacskó és a kuvasz nem faj hanem fajta, A faj a kutya. Ugyanúgy ahogy az ember a faj és benne a rengeteg rassz.
Patyomkin-falut csinált Budapestből Orbán, hogy átverje saját szövetségesét, mégsem sikerült kikeverednie abból a slamasztikából, melybe többek között a Soros-plakátokkal keverte magát. Talán kissé alábecsülte az általa hasznos idiótáknak tartott jobbközép politikusokat, és nem mérte fel helyesen a…..
werecke 2019.03.15 08:49:26
@DeiFlagellum: A CEU így is maradt. Sőt terjeszkedett sűrű nyivákolás közepette. Ugye már Bécsig is eljutottak.
Ha Orbán gazsulál, megmentheti arcát és a Fidesz néppárti tagságát is; Az európai konzervatívok frakcióvezetője a bajor kormányfővel együtt nyomást gyakorol Orbán Viktorra , hogy teljes egészében Budapesten működhessen a CEU;  Lehet, hogy jövő szerdán nem lesz szavazás a magyar kormánypárt…..
werecke 2019.03.13 09:45:53
@Helga Beauty Salon: Most akkor ha a CEU Bécsbe költözött de itt is maradt akkor nem megszűnt hanem terjeszkedett. Sűrű nyivákolás közepette.
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
werecke 2019.03.11 09:44:00
@Pierr Kardán: Például szarjon mindenki otthon ! :)
• Orbán kifelé tart a Néppártból, de ha maradni akar, akkor véget kell vetnie a hazugság politikájának  • FAZ: a Fidesznek mennie kell!  • Ameddig csak képes rá, Soros György nem adja fel a harcot a liberális demokráciáért..
werecke 2019.03.10 09:32:06
@Toportyán Zsóti: FletO1G olyan nics hogy O1G.Különben is ronda cigány szó nem kellene lesüllyedni a szintjükre !
Talán csak a véletlen műve, hogy a kormány által reaktivált Magyar Nemzet első címlapján nem a migránsozás és sorosozás dominált. Talán megérzett valamit a Fidesz propagandagépezete abból a jelenségből, hogy Európában egyre kevésbé lehet populista lózungokkal élni, a menekültekkel való riogatás…..
werecke 2019.02.10 20:28:14
@Tamás Paitz: Ember ! Orbán következő nemzedékekről beszél, a szedett-vedett ballib brigád meg választási győzelemről. Mégis melyik a fontosabb ? Szomorú ha nem érzed a különbséget.
Donald Trump elhalasztotta szokásos évértékelő beszédét, ám Orbán Viktortól dőreség lenne ilyen döntést várni. Mindkét politikus szereti a nyilvános megszólalásokat, főként, ha azok saját rajongótáboruk előtt zajlanak. A magyar kormányfő viszont nincs úgy sarokba szorítva, mint amerikai kollégája,…..
werecke 2019.01.29 09:49:38
@öreg_répatorta: Pontosítanék. FletO1G.
Lehet, hogy a Jobbik is elindult a teljes elhülyülés útján. Nyíltan arról beszélgetnek a ravatalon családi szexet vizionáló LMP-vel, hogy szorosabban is együttműködhetne a két párt. Pedig ez azt jelenti, hogy Simicska karjaiból - Ungár Péteren keresztül - átsétálnak Mészáros Lőrinchez. Vagyis…..
werecke 2019.01.28 10:32:03
@István Tamasi: Akkor reklamálj a focibajnokságban is ! Nem az első helyezett lesz a bajnok hiszen a többi csapatnak összesen sokkal több pontja van, nem ?
Aki európai hazafi, az nem az Unió lerombolásán, hanem megmentésén dolgozik. Siralmas látlelet a  revizionista magyar politikáról, miközben a hatalom ügyesen megosztotta a magyar zsidóságot a Sorsok Háza ügyében.   A magyar közmédia módszeresen hazudik a nyugati migrációs helyzetről...
werecke 2019.01.27 15:10:46
@az EU pénzek zsákolója: Micsoda európai, toleráns, ároktemető hozzászólás! Tele van a másik oldal véleményének tiszteletben tartásával. Libsi demokrácia. Olyan "tégy a gyűlölet ellen!!! " jegyében fogant.
Ne szépítsük: szimplán nácik vagytok. ..
werecke 2019.01.27 10:47:48
@azigaziraptor: Az hogy élt az előző rendszerben még nem jelenti hogy kommunista volt. Persze papíron azok voltunk. Még én is.
Két nagy csapás is érte a rezsimet csütörtökön. ..
werecke 2019.01.18 07:23:05
@morpho: Hogy is mondja Torda a táltos ,az István a királyban ? Ősi jognál , erősebb az ősi érdek.
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
werecke 2019.01.18 07:16:47
@Pop40: Szerintem aludni sem tudnak a kis csatakanca nyerítésétől.
Hírlap csata lesz belőle. Most még csupán ott tartunk, hogy Ungváry Krisztián történész a Klubrádió tegnapi műsorában tájékoztatta a hazai közvéleményt. Megpróbálom röviden felvázolni a fejleményeket. Egy romános vezetéknevű német történész, Joseph Croitaru, aki 1960-ban született Haifa városában,…..
Vessünk össze néhány véletlenül egymás mellé sodródott hírt. Egy barátom arról számol be, hogy másfél éves unokája súlyos és egyre rosszabbodó tüdőgyulladással fekszik a Heim Pál Kórházban, ahol nincs kezelőorvosa, mert annyira kevés már a szakember, hogy „rotációban” jönnek be a doktorok. Azaz,…..
werecke 2019.01.05 08:45:09
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A Varjút is helyrepofozták. A kék-zöld-lila foltoknak reggelre nyoma sem volt. Azért a hazai egészségügy tud valamit !