Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. kek21

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
Naked Kate Hughes 2013.03.11 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
dr. kek21 2013.03.12 18:39:48
Burger Blog Wienerwald Csirkeburger 2013.03.07 06:00:00
Elvileg még tavaly nyílt a Westendben a címben szereplő egység, valahol félúton Barstow felé a hátsó kajás szekcióban, bár én csak idén találkoztam vele. Pont volt egy kuponos akció nemrég, melynek keretein belül mi is kipróbáltuk a csirkeburgert. Nem árulok el nagy titkot,…..
Be kell vallanunk, hogy mi egyelőre még nem unjuk az óriási felhajtást ByeAlex körül, ezért simán hülyére tudjuk magunkat röhögni az egyre több paródiavideón és feldolgozáson, amiket aztán természetesen pár napon belül mi is gyűlölni fogunk már - pláne amikor megérkezik a…..
Naiv ügyfél extrém hirtelenséggel Tescóban vásárolt játékszoftvert, amiről csak otthon derült ki, hogy az aktiváló kódja már nincs benne. Az üzletben természetesen őt vádolták csalással: Ma délelőtt esett meg velem, hogy a Szombathelyi Tescoban engedtem a kísértésnek,…..
Varánusz Mit üzen a választó? 2013.02.28 04:39:12
"most, hogy őszinte ember voltammára már a múlt igazmondó tükrénekfoncsorán fakult"merengve a múltak ütemén"-én ki nem okult-úgy sajnálom, rámnézve,hogy így alakult!" (via) Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a…..
Ah, Oscar! Pár óra múlva megint ünnepet ül az amerikai filmgyártás vaksága, konformizmusa és töketlensége, és mivel minket nem hívtak meg, hogy a helyszínen röhöghessük ki a hülyeségeiket, helyette jót szunyókálunk majd az éjjel - de előbb még bosszúból sorra vesszük az…..
Pinkfuga Pink fuga a nappaliban 2022.09.16 00:00:00
dr. kek21 2013.02.23 00:19:55
Szegény Matolcsy Györgyre rájár a rúd. Miután végre elismerte, hogy a magyar gazdaság recesszióba zuhant, végül az általa bemondott másfél százalékos recessziónál is nagyobb visszaesés jött. Az utolsó negyedévben szörnyen teljesített a magyar gazdaság: a negyedéves szinten…..
dr. kek21 2013.02.15 12:20:12
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Tapasztalatom szerint 10-ből 9 keleti vendégmunkás nem értelmiségi munkát végez.

Egyébként az a megállapítás hangzott el, hogy azért megy ki valaki, mert nem akar csalni a megélhetésért. Akkor valaki 10 millió embert oltott le, mert eszerint az itthoniak mind csalnak, ha élni akarnak.

Inkább maradj csendben!
dr. kek21 2013.02.15 12:35:11
@Nikorene:

Ez rendben, normális komment. Nem is az olyanokkal van bajom, akik kimennek, mert könnyebb kint a boldogulás, ez a mai világban normális. Nekem azokkal van bajom, akik fölényeskedve kintről osztják az észt.
dr. kek21 2013.02.15 12:37:19
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Azért agyvérzést ne kapjál!

Örülj, hogy neked milyen jó ott kint!

Egyébként mit akarsz mondani? Azon kívül, hogy paraszt stílusban fikázol engem? Próbálj meg valami tartalmas mondanivalóval előállni!
Alig két hónap után lekerül a műsorról a TV2 Bűnök és szerelmek című sorozata, tudta meg a Blikk. A Hajdú Péter cége gyártásában készülő műsor reklámkampányára a csatorna rengeteget költött, és eddig nem is fordult még elő, hogy ilyen rövid idő után levegyenek egy…..
Egy élelmes parkolóőr annyi idő alatt megbírságolta naiv ügyfelet, amíg elsétált megnézni a mobilparkolás telefonszámát, és elküldte az smst. Meg tudná mondani valaki, hogy mi értelme van az 5 háztömbönként változó telefonszámnak, ha egy parkolási társaságról…..
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
Végül is be van tervezve a költségvetésbe ez az újabb adófajta így bevezetése nem szenvedhet semmilyen hátrányt. Az meg hogy ez így mennyire törvényes végül is miért kellene hogy akadály legyen?Orbán Viktor megunta ahogy ő nevezte a kabarét ami a törvény látszatának a…..
A Blikk addig állította VV Veronikáról, hogy kurva, hogy a végén igazuk lett. Egy kalandos telefonos csőbehúzás után derült ki, hogy a Való Világ és a VV Alekosz-féle társkereső borzalom egyik ikonikus szereplője, a paplanszájáról és műanyag csöcseiről, valamint a VV…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Úgy látszik, a zöld és sárga színektől nem tudunk szabadulni. Most egy Ford Aspire kerül terítékre, kirívó színeivel és díszítettségével minden közlekedőtárs sokkolójaként szolgálhat. Azóta már persze elkelt. Minden részletében sokkoló. A zebracsíkos külső persze…..
Korábban én is gondolkodtam már a mindenféle traffipax fotót nézve, hogy amikor csak egy rendszám látszik a képen, az mennyire bizonyító erejű. Cs egy ilyen helyzeten akadt fenn, ti mit tanácsoltok neki, mit tegyen? Elnézést kérek, hogy hozzátok fordulok a problémámmal, de…..
dr. kek21 2012.05.29 10:20:47
Ha már mindenki a külföldi példákkal jön, én is mondok egyet.

Írország. Sokat vezettem ott, napi szinten. Elég pörgős volt a meló, ezért rengeteget gyorshajtottunk, éjjel-nappal, főleg Dublinban. Átmentünk pirosokon is, mert a külvárosokban voltak olyan kereszteződések, ahol simán álltál 5 percet, miközben 2km-es körzetben nem mozgott semmi. Tehát a tény, hogy rengeteget szabálytalankodtunk.

Aztán elkaptak. 50 helyett 70. Hozzáteszem a bokor mögül mértek, körforgalom után, tök egyenes úton, ahol vagy 2km-en nincs semmi kereszteződés. (Ha valaki járatos a reptér felé, a Swords-ba vezető útról beszélek) Beszoptam, mert én voltam az első a kocsisorban. Leint a motoros zsernyák, kérdem mi van. Erre kérdi ő, mennyi a sebességhatár. Mondom neki 70. Aszondja, nem, mert 50 én pedig többel mentem. Mutatja a mobil mérőpisztolyát (tuti hitelesített), rajta a konkrét adatokkal. Ennyi. Kaptam asszem 70 eurós büntit. Amúgy rendes volt a sün, eldumáltunk, de attól függetlenül megbüntetett. Fellebbezni lehet, de nem annyira éri meg, mert több időt vesztesz azzal, hogy bíróságra jársz.

A német spanom azért úszta meg rendszeresen a büntiket, mert mindig rossz névre küldték a leveleket, ő meg nem vette át, a bíróság meg neki adott igazat.

A lényeg: ha elkapnak, fizesd ki, felejtsd el! Én úgy voltam vele, hogy ha már annyit szabálytalankodok, hogy ha mindig elkapnának a fizetésem menne el 10x, akkor azt az 1-et simán ki kell fizetni, legalább a sorsnak valamit visszaadok. A magyar autósok is így kéne hogy gondolkozzanak. Ha 100 szabályszegésből 1-szer kapnak el, kussoljál és fizesd ki a büntit, ne siránkozz, hogy dehát... Mert ugye index az nuku, záróvonal az vajon mi, a majdnempiros az még zöld és sorolhatnám.
Az NBC a hivatalos upfronts, azaz a reklámozóknak összerántott bemutató előtt közzétette, mivel kábítja a népet ősszel, és ez azért fontos nekünk, magyar tévénézőknek, mert a jelenleg az amerikai tévében látható sorozatok közül nagyjából egészéből csak pár reality van,…..
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
 "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel." Jól gondold meg mielőtt valóságshowba jelentkezel barátom. Exkluzív interjúnk során a Való Világ első számú botrányhőse, Baukó (VV) Éva lerántja a leplet. A műsorról, a médiáról egy reality…..