Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FoglaltNick

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak idején az egyetemen a pedagógia- és pszichológiaórákon volt szó az “alternatív oktatási módszerekről”. Az én számomra ez akkor még egy megtanulandó lista volt, amellyel csak simán műveltséget akartam szerezni (nem végeztem tanárképzést, csak az elméleti tárgyakat,…..
„Elmondták, miért durva a listázás, tényleg megrendültem, nem így gondoltam” - nyilatkozta lesújtva Gyöngyösi Márton, a párt külpolitikai szakértője. „Zagyva György Gyula barátom mutatott pár képet arról, hogy mik történtek a második világháborúban, és azt is…..
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
FoglaltNick 2012.10.07 22:08:45
@Sárga Király: ott a pont.
CouchSurfing Go Home! 2012.09.24 09:48:24
Három magyar ismerősöm él a szintén magyar partnerével Londonban. Ildikó informatikusként dolgozik 3 éve Londonban. Péter néhány hónapja vándorolt ki és social media területen dolgozik egy ügynökségnél. A harmadik család három gyerekkel kb. fél éve érkezett meg: Kati…..
FoglaltNick 2012.09.24 12:01:18
@valasz a KE-nek: érdekes logika... az "angol" valóban kisbetű, mert magyar szó. az English nem magyar szó, hanem angol, és ők így írják. ha magyarul akart volna írni Nikita, akkor azt írta volna h nemzetközi angol, nem azt hogy international English. vagyis nem magyarul, hanem angolul írt, tehát az angol helyesírás vonatkozik... szerintem :)
FoglaltNick 2012.09.24 12:23:02
@valasz a KE-nek: mea culpa.
Tisztelt Praxis,   Nekem eddig a bőrgyógyászatról és a nőgyógyászatról vannak tapasztalataim a soproni kórházban. Ahogy sokaknak, nekem is vegyes véleményem van. A nőgyógyászaton dolgozók hozzáállása szerintem botrányos. 2-szer merészkedtem oda menni, és mind a 2-szer…..
FoglaltNick 2012.03.25 14:12:47
@szabidoki: nekem egyáltalán nem ez a tapasztalatom, nem akartak az angol háziorvosok lepattintani sosem, és mindig aznapra vagy max másnapra volt időpontjuk. Nem mindegyikkel voltam megelégedve, persze, itt is van jobb és rosszabb, de errefelé talán lelkiismeretesebbek mint nálatok. nagy a területi változatosság az NHS ellátásban én úgy tapasztaltam (az elmúlt 6.5 év alapján).
FoglaltNick 2012.03.25 14:16:15
@Dr.laikus PhD: tökéletes összefoglaló, pontosan így van. még annyit tennék hozzá, hogy a "nővér" kicsit magasabban van képezve mint amit otthon értünk alatta, tehát itt pl a méhnyakszűréshez (ami itt amúgy katasztrofálisan ritkán, 3 évente végeznek csak) is nővérek veszik le a kenetet, és esküszöm profibban és gyengédebben mint a pasi orvos otthon (nem tolja a mandulámig a kacsát, és nem rántja szét azonnal...) :D