Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ken

33 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszeveszett blogoldalam Ösztön 2008.07.11 09:44:00
 Az emberállatnak kialakult a fogyasztói ösztöne. Nem csak az életbenmaradáshoz fogyasztunk a kereskedelem széles választékából. Tehát fogyasztás, szaporodás és ott  van a harmadik legerősebb, az életbenmaradás ösztöne. Annyira háttérbe szorult ez az őserő, hogy…..
    Eltelt az első 48 óra. sikerült a legkönnyebb kezdést választani. Igaziból csak egyszer hazafelé kellett megáljam hogy rágyújtsak.    "De megbosszulta magát a sors.      Izzadással és pénzkidobással.     Rossz…..
Eszeveszett blogoldalam 1 perc 2008.05.03 08:07:32
     Csak repül az idő. Felgyorsultak a dolgok, megjött a nyár. Nincs időm ülni a fotelben és bámulni a plafont. Mégis telhetne gyorsabban is. Még, még!  Holnap legyen egy hónap múlva!     Néha már nemis ismerek magamra! Megbeszéltem…..
Kezdem látni hogyan is működik majd az életem. Egy teljes év eltelt már, és túl vagyok a karácsonyon és a húsvéton is. Túl vagyok rajta, de ha nem tudnám, hogy húsvét volt, észre sem vettem volna. Tényleg nem láttam se tojást, sem pedig öltönyben sétálgató kissrácokat, akik…..
In memorian Versenyszellem 2008.02.26 10:27:00
    Kiskoromban ültünk a nagyszobában, anyuval meg a nővéremmel. 13 hónap van köztünk. Játszottunk és beszélgettünk. Szóba került a lábemelés. Egyből elkezdtük mesélni, hogy hát a sulba tesiórán, meg edzésen bla-bla-bla. Na jó de ki tud megcsinálni 100-at?…..
Eszeveszett blogoldalam Mostanában 2008.02.26 10:12:00
    Könnyebben leírom a megrázó dolgokat, mint a kelemes melegséggel és elégedettséggel elárasztó dolgokat. Igen elégedettséggel. Jól választottam. Igaz még mindig nem élek minden lehetőséggemmel. Valamiért tudatosan visszatartom magam, de elkezdődött valami ami…..
In memorian Boldogság 2008.02.22 08:47:00
A napokban volt pont, amikor éreztem mindent amit szeretnék. Ültem egy kivágott fán a Tisza-parton, és a délutáni nap háborítatlanul beragyogta a világoskék égről a rövid partszakaszt. Csak ültem és zenét hallgattam. Volt hova mennem, és tudtam honnan jövök. Néha becsuktam a…..
    Perzselő élményben volt részem. Meg is ölhettem volna magam. Persze nem direkt csináltam.     Reggel értem haza. Dél körül felkeltem, hogy rakjak a tűzre. Ki kell menni a házból ehhez a művelethez. Raktam volna a tűzre ha égett volna. De csak egy…..
Eszeveszett blogoldalam Tűz 2008.02.16 18:44:39
Nézegettem ezt a közismert logo-t mostanában, de nem gondoltam volna, hogy a végén egy aranyos tűzróka nézi a földet, száguldozás közben...
Eszeveszett blogoldalam Colorblind 2008.02.12 14:00:16
Zene: Counting Crows - colorblindLáttam egy reggeli műsort. Beszélgettek a tökéletességre való törekvésre, és hogy, hogyan lehet átesni a ló túloldalára, amikor is már önzővé válik az ember. De a legfontosabb az, hogy tudni kell mi a tökéletes.    Dolgoztam ám…..
Rájöttem, hogy nem is olyan egyszerű ahogy én elképzeltem. EL kellen határoznom magam. Le kell mondanom sokmindenről. És miért? Nem tudom biztosan. Néha annyi feszültség van bennem, hogy legszívesebben felszabdalnám magam, hogy nehogy kitörjön belőlem az amit 22 évig vissza tudtam…..
In memorian Megrökönyödtek 2008.02.05 09:53:00
Hát igen. Azok akiket nem vertek rendszeresen, nem tudják olyan viccesen látni mint én.Egyszer megesett, hogy a reggeli játékkal felébresztettem anyát aki a szobám alatt aludt. Feljött lerángatott a hálószobája melletti fürdőbe és határozottan rámparancsolt hogy ott üljek síri…..
Unalmamban írogatok. Szavakat, mondatokat, mikor mi jut az eszembe. Az eszem Bián ár. Ki ő? Még én sem tudom! Bármi lehet, de az biztos, hogy nála határozottabb emberrel még nem találkoztam. Ráadásul Nő! Egy másik oldala a világnak. Na ennyit erről. Hülyén nézk ki egy idegen…..
    Kicsit elszaladt a ló velem ezen a héten. Egyszerűen nem tudok nemet mondani! Kicsit már élvezem is a füst és alkoholmentes szobát, a sok kocsma után. Nem is számít! A lényeg az, hogy találkoztam valakivel aki a szemembe nézett, azt mondta nem dohányzok, és nem…..
    Már tíz éves koromban elmentem az egyik isemrősünk répaföldjére  "segíteni". Valahogy ott ragadtam és 4 szezonon át dolgoztam a földeken. Persze később már csak hordtam és rakodtam. Szerencsére nem kellett a földön gugulva szedegetni a gyönyörű…..
Eszeveszett blogoldalam Hiányzik! 2008.02.02 12:51:32
    Összeszorul a gyomrom ha erre gondolok, de mégis jobb kiadni magamból. Minden reggel, minden este üressé vált. Nincs az a mennyiségű munka, vagy tanulás vagy bármi a világon ami elterelné figyelmemet Róla. Nincs, és soha nem is lesz. Marad a keserű valóság,…..
In memorian Gyermekkor 2008.02.01 12:38:00
    Mostanában ezrével villanak fel gyerekkori emlékeim. Sajnos így kívülről látva nagyon szánalmas. Szegény szerencsétlen gyerek, aki elzárva a világtól, sok-sok értelmetlen megpróbáltatáson ment keresztül.     Úgy döntöttem hagyok feltörni…..
In memorian Belvárosi híd 2008.01.18 11:30:00
    Egy forró augusztusi délutánon ültem a büfé raktárában. A magnóból a munkatársam kellemes zenéje szólt. Nem volt semmi dolgom, ittam egy sört, és élvezettel pöfékeltem az arany marbimat.    Már régebben is játszottam a gondolattal, hogy leugrok…..
In memorian Minden kezdet nehéz 2008.01.18 08:19:00
Nosztalgiázni jó! Még akkor, is ha nem csak kellemes emlékeken merengek reggelente. Ezek azok amiket nem szeretnék elfelejteni. Leírom őket, hogy ha később megbolondulnék, vagy eltűnnék, akkor is legyen egy fényképes dobozom, amibe belenézhetek ha akarok. Emlékeztetem magam arra,…..
    Régen a spártaiak, felvitték a csecsemőiket a Taygetus-ra, ha úgy vélték nem lesz belőle egészséges harcos. Otthagyták a 2407 m-es hegy tetjén az istenneknek, hogy nemkell! Hát én biztos, hogy ledobtam volna! Biztos kényelmetlen egy kis csecsemőnek ottmaradni…..
Napok óta csak ülök a szobámban. Esténként azért elmentem meginni egy sört. Mégis csak tél van, és ilyenkor a leghasznosabb az alkohol. Ma nem volt kedvem inni semmit, mert tegnap nagy ivászat volt, egy olyan társaságban ahol az emberek együtt nőttek fel, de így ilyen…..
    Hát igen... Ezen a napon születtem. Eltelt még egy év az életemből. Nem ünneplek szilvesztert, de a szülinapomat idén megünnepelem. Ünneplem az életet, és ünneplem azokat akik elviselhetőbbé tették számomra az itt tartózkodást. Köszönöm nekik, és az…..
Eszeveszett blogoldalam Maradok! 2008.01.04 09:17:15
     Az utóbbi napokban kicsit több figyelmet kapott a blogom, mint amire eredetileg terveztem. Jellemző, hogy mások őszinte valóságán csámcsognak a legtöbben. Ez van. Szeretném leszögezni, hogy minden igaz amit írok, de remélem érzékelhető, hogy…..
Eszeveszett blogoldalam Függőség 2008.01.03 12:27:00
    Függő vagyok! És természetesen meg is tudom magyarázni! A függőségem tart életben! Mi értelme élni ha csak foggal-körömmel ragaszkodunk az élethez, de igaziból sosem érezzük azt, hogy megérné! Persze nekem nincsen se feleségem, sem pedig gyerekem, mert utána…..
Állok a ruhatárnál, még irónikus megjegyzést is teszek egy sorban álló bátortalan fiatalnak, aki egyszerűen nem akart sorra kerülni. Odalépek a kis asztalhoz és nyújtom az apró  narancssárga papírfecnit, amit össze-vissza firkáltak már előtte, mert többször kivettem a…..