Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marxlakó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tekintetes Pálos Károly Polgármester úrnak    HELYBEN    Kötelességemnek érzem, hogy egy igen érdekes stróhmanra felhívjam nb. figyelmét.    Huszthy Sándor (Deák Ferenc utca 2. sz.) az illető. Grosz Imréné zsidónő tulajdonát képező műteremben tevékenykedik már hat…..
Meglepő levelet kaptam a minap, egy apa írta, akire hirtelen rászakadt két gyerek menedzselésének minden nehézsége és szépsége. Miután érdekesnek találom (és örülök is annak, ha néha a férfiak is megszólalnak, bátorítanám ezt a jövőben is), ezért közreadom a nem minden…..
Az enyém a szabadság perspektívája. Régen elfeledtük, mi az, és miért van rá szükség, jobban, mint egy falat kenyérre. Például, mert nélküle nincsen kenyér. Ehhez elég körbenézni, milyen a szabadsághiányos társadalmak gazdasági sikeressége. Észak-Korea, Belorusz,…..
marxlakó 2013.04.25 21:20:54
@savanyujóska: S az elkeseredésen túl, mit gondolsz azokról, akik elültették benned a reményt és elhitették veled ezt a képtelenséget?
marxlakó 2013.04.25 21:16:50
@savanyujóska: S az elkeseredésen túl, mit érzel azok iránt, akik ezt a reményt keltették benned, és elhitették veled ezt lehetetenséget?
Naiv ügyfél családja révén került kapcsolatba egy nagysikerű termékbemutatós csapattal, akiktől édesapja 600 ezer forint értékben "nyert" különböző cuccokat. Így csak 370 ezer forintot kellett volna kifizetnie részletekben. Szerencsére 8 napon belül intézkedtek a termékek…..
marxlakó 2013.04.20 09:39:00
@na__most__akkor: Továbbá:
Olvasom ezt a sok okos fiatalemberi bejegyzést az elhülyült öregekről. Akiknek azonban sajnos nem abban áll a demenciájuk, hogy most, 60-70 éves korukban benyalják az aljas lélektani manipulációval rájuk tukmált gagyit, hanem amikor 40-50 éves korukban (amikor még nem volak_hülyék_,ugye) ugyanezen értelmi szinttel boldogan bevállalták a mai rendszert a politikai termékbemutatón.
Ez a sok okos fiatal észosztó közül is csak a java fog valamikor rájönni, hogy a fater/mutter által 1990-ben bevállalt politikai gagyiban lakik, él, takarózik, fűt, épül, romlik.
Ez az igazi adósságállomány ... Nem fogják tudni letörleszteni.
Addig is: legyenek boldogak a lelki szegények.
marxlakó 2013.04.20 11:38:50
@dani27bpbp:
@dani27bpbp: Azért nem mert ők tudják miről beszélnek.
Akkoriban az volt a képlet, hogy vagy megveszi "10 %-ért" (hosszú távú törlesztési lehetőség állami felajánlása mellett) a lakást, vagy bárkinek eladhatják a feje felett...

Hülyék voltak? Aljas számítók?
Te hogyan döntöttél volna Okoska?
 Te is érzed, hogy az utcán az emberek gyanakodva szemlélnek? Félelemmel? Rossz szemmel néznek rád? Bizalmatlanul vizsgálnak téged? Beléd kötnek lényegtelen dolgok miatt? Hogy egyre többet ütközöl konfliktusba, pedig te csak élnéd a saját életed? Hogy mindenki utál valakit? A…..
A baloldal elvileg egy populáris (népi, populista, értsd ahogy akarod), a széles tömegekkel szót értő, társadalmi igazságosságra törekvő mozgalom. Ez most nem jelent semmit Magyarországon. A hazai kommunisták 89 előtt a szovjet imperializmust szolgálták ki, a rendszerváltás…..