Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steewbass

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kollégánk nyáron már leírt minden fontosat arról, miért lehet tiszta szívből gyűlölni a 30 Seconds To Mars zenekart, de úgy tűnik Jared Leto nem olvas Indexet, és inkább készített egy 11 perces klipet arról, hogy igenis van lejjebb a Nickelbacknél. Az dal és videó elvileg egy…..
Rengetegen kérték számon rajtam az utóbbi napokban személyes és elektronikus vonalon egyaránt azt a nemet, amit Mészáros János Elek produkciójára adtam. A kedves agrármérnök mackót mindenki következetesen parasztembernek nevezi: "Olyan szépen énekelt az a parasztember! Hát…..
steewbass 2012.03.24 15:02:49
Az indoklás a "nemre" elég vicces. Életképtelen a produkció és a forma a médiában? Nem a médiáról szól a szórakoztatás. Sőt leginkább többet árt , mint használ az egész. Szívem szerint letörölném az internetet. Kikapcsolnám a TV-t és a Rádió-t és beszüntetném az összes lapot ameddig nincsenek kellőképpen hozzáértő emberek, akik felelősséggel és ízléssel tudnák kezelni az egészet. A kedves "zsűritag" által megfogalmazott felszínességen meg inkább kacagnék én. A magyar médiánál és a "közgondolkodásnál" felszínesebb dolog jelen idő szerint nem létezik. Az egész nekifeszült erőlködő szórakoztató ipar egy vicc és elég rossz vicc. Nem képvisel semmilyen értéket, a legcsekélyebbet sem. Minden éremnek 2 oldala van a mondás szerint meg a pénzverde szerint is, na ez a mi kis hazánkban semmilyen körülmények közt nem jelenik meg. Nálunk 1 oldalú minden. Van ugyan másik oldala a dolgoknak csak azt leginkább eltakarják a szemek elől és ez ebben a kifakult gondolkodásképtelen, elnyűtt, megcsömörlött társadalomban nem is nehéz. Kukorica János nem kukoricázott az előadásával és igen is hiszem, hogy van helye a szórakoztató iparban csak oda kéne őt vezetni ahová való. Nem a semmiről szóló média által generált műsorokban és közegekben kell őt életképtelenné tenni. Remélem hamar eljön az az idő mikor mindenki ráeszmél, hogy VAN KULTURÁLIS ÖRÖKSÉGÜNK ÉS AZT ÁPOLNI KELL bármilyen formában is üti fel a fejét. Nem "magyarkodón", mellet ütlegelve, csak békésen bort iszogatva megpihenve néhány órára, hisz semmi sürgős dolgunk nincs ezen a világon. Szép életet mindenkinek!!!