Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sylvar

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi, végtelenül béna és unalmas Compact Disco-siker után érdemes lenne bepróbálkozni valami szokatlannal, merésszel az idei Eurovíziós dalfesztiválon, mármint a részünkről, mert a többi ország azért általában megtesz mindent azért, hogy emlékezzenek rájuk, és nemcsak…..
Egy évad elég volt ahhoz, hogy menthetetlenül rabjai legyünk a Legdepressziósabb Sorozatnak, Amit Valaha Képernyőre Álmodtak, azaz a The Killingnek, mármint az amcsi verziójának. A barátnőmmel belenéztünk a dán változatba, de sajnos túl vidámnak találtuk, így maradtunk a…..
Nagyon szomorú hírünk van: az AMC úgy döntött, nem kell nekik több a The Killing című dán sorozat remake-jéből, és két évad után elkaszálta a sorozatot, amit - ha létezne a kategória - simán meg lehetne választani a tévétörténelem legdepressziósabb sorozatának. A gyártó…..
Két amerikai sorozatot zsákolt be az m1, vélhetően az RTL Klubtól (nekik van szerződésük a Disney-családba tartozó ABC Studios-szal), de ezzel csak a néző jár jól, mert a köztévén barátságosabb időpontban kerülhetnek adásba a szériák (értsd: főműsorban), mint az RTL…..
A nagy világon e kivűlNincsen számodra hely;Áldjon vagy verjen sors keze:Itt élned, halnod kell. Hoffmann Rózsa nem tréfál. Hogy ez már a kereszténydemokrata oktatási szigor egyik első jele-e, azt nem tudom, de mindenesetre igencsak komolyan veszi és szó szerint értelmezi Vörösmarty…..
Burzum – Umskiptar(Byelobog Productions)  Minden zenei műfajban vannak megkerülhetetlen zenészek, zenekarok. A blackmetalon belül ilyen a Burzum. A szellemi atya Vikernes életútja, múltja, cselekedetei és zenéi minden műfajt szerető ember számára ismertek, az untrue arcok pedig…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Palkovics: Úgy kell játszani, ahogy eddig 2012.04.17 22:42 F.Kapus..
Madonna tánczenében utazik új lemezével is, és míg Benny Benassival és Martin Solveiggel együtt dolgozik, addig más híres dance-arcokat magára haragít. Történt ugyanis, hogy az énekesnő az amerikai Ultra Music fesztiválon lépett fel, ahol feltette az inkriminált "nem…..
Újabb adag fellépőt jelentettek be az idei Sziget fesztiválra. A közlemény szerint jön hozzánk 2012-ben a Korn, akik ugyan hét évvel ezelőtti borzalmas fellépésük óta jártak már nálunk, de azt a bizonyos szigetes fellépést még nem tették jóvá. Most viszont javíthatnak, még…..
Két éve indult Magyarország első zenei producer képzése a budapesti imPro Schoolban. Az iskola kitalálójával és egyben fejével Deák Ambrussal beszélgettünk, aki AMB néven hosszú ideje ismert figurája a hazai elektronikus zenének, és immáron oktatója is a feltörekvő hazai…..