Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Államférfiak

56 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is van kire és mire büszkének lennünk! Az országunk vezető emberi ebben az évben is kitettek magukért. Jó példával jártak elöl, viszonyulási alapként szolgáltak nekünk, egyszerű embereknek a dolgos hétköznapjainkban. Köszönjük!   10. Szanyi Tibor Szanyi Tiborról és az ISZOMM nevű pártjáról…..
Ennek örömére Facebook-csoportot indítottunk. Ide kattintva elérhető. Tessék lájkolni minket, hogy első kézből kaphass hírt a fejleményekről!..
Egy Kabos Gyulába oltott Galla Miklós. Egy minden mókára kapható, bohókás nagybácsi. Olyan, akinek a jötte hírére ünnepekkor az egész felnőtt rokonság előre retteg, hogy mivel borzolja majd megint a kedélyeket. Viszont a gyerekek repesve várják, hogy betoppanjon és a kabátja…..
A legrafináltabb magyar politikus. Látszólag unalmas és jellegtelen figura. Annyira szürke eminenciás, hogy még néhány árnyalat mínusz és eljátszhatná a láthatatlan embert. Hiába mondogat olyanokat, hogy Magyarország tartalmilag önkényuralom, hogy eddig 100 milliárdba került az…..
Államférfiak 2012.12.02 17:25:33
@tesz-vesz: De hát olyan szépen beszélt az antifa tüntetésen is! :)
Istenáldotta szerencsénk van: Európa legcoolabb nemzetgazdasági minisztere hungarikum, csak a miénk. Egy hónapon belül bejelentett három Bokros-csomag szintű megszorítást és mégse tört ki az országban polgárháború. Százezrek lincshangulatban nem özönlötték el az utcákat…..
Már minden veszni látszott a baloldalon, amikor színre lépett a Nagy Válságkezelő, és az élére állt a mozgalomnak. Bajnai Gordon lett az egyedüli letéteményese az Orbán-rezsim leváltásának. A megjelenéséig reménytelennek tűnt 2022 előtt kiűzni az országrontó,…..
Meglépni azt, ami a hatalomhoz foggal-körömmel ragaszkodó Gyurcsánynak 2006 őszén, legkésőbb 2007 elején eszébe sem jutott. Igaz, Orbánnak se fog soha, legyen bármilyen szorult is a Fideszen belüli helyzet. Mondjuk, biztosan Schiffer András sem mondott volna le harc nélkül a…..
Ironikus, ha két munkanélküli akarja megmenteni az országot. Nemkülönben, hogy a tiszta lappal indítani kívánó civil ernyőszervezetük zászlaja alatt hemzsegnek az MSZP-s múltú figurák, élükön a szocialista ex-miniszterelnök Bajnai Gordonnal. Visszás lehet az is, ha Magyar…..
Nem politikusok, „csak” újságírók, de nélkülük már nagy valószínűséggel megbukott volna az Orbán-kormány. Bencsik András és Bayer Zsolt arca, szava, tekintélye és meggyőző ereje komoly súllyal esett latba, hogy az idei három, főleg a január 21-i első Békemenet…..
Vannak emberek, akiknek elég önmaguknak lenni, hogy a személyükből kiáradó őrült cool-magnetizmus mellett egyszerűen ne lehessen elmenni. Orbán Viktor is ilyen: coolabb a saját coolságánál, mondhatni, kúlontúl kúl. Tekintélye, karizmája, sziklaszilárd moralitású elvei,…..
Sokan gondolták sokáig, hogy a sármban George Clooney-hoz bajosan mérhető Közgép Zrt. tulajdonosának nincs humorérzéke. Aztán a Fidesz-közeli cégnek megjelent egy féloldalas reklámja az MSZP pártlapjának tekintett Népszavában. Minden érintett ereiben meghűlt a vér, letüdőzte,…..
Két dudás nem fér meg egy csárdában. Azzal, hogy Schmitt Pált tavasszal kiírták a magyar politikai szappanoperából, egyedül Gyurcsányé lett a szerep. Zavartalanul parádézhat, mórikálhatja magát és ismerkedhet álruhátlan Mátyás királyként a kisemberek mindennapjaival.…..
Menő politikusok 2020 10. Dopeman 2012.12.01 13:00:00
Pityinger László megbízhatóan szórakoztató fickó. Ír egy számot, amiben a Himnusz sorait bazmegolással keveri, mire beperelik nemzeti jelkép gyalázásáért. Felmentik. A Milla csalással megválasztja alternatív köztársasági elnöknek, aztán ejti. Továbblép. Legközelebb már…..
Schmitt Pál bolondos húsz hónapja után idén májusban ismét egy Sólyom Lászlóhoz hasonló komolyságú köztársasági elnök lépett hivatalba. Áder Jánossal csak nyert a Fidesz. Őt nem lehet se szívből utálni, se bohóccá maszkírozni. Mém is csak a látszólagos…..
Tengermély hódolatunk! Női kormányszóvivőnek Selmeczi Gabriellánál jobbat aligha kívánhatnánk. Csábos, szoláriumbarnította szőkeség, aki bársonyos hangon kommunikálja felénk a világklasszis fideszes kormányzás diadalmenetének újabb és újabb állomásait. Szinte csak miatta…..
A magyar blogszféra két legnagyobb karriert befutott posztja idén látott monitorfényt. Az egyik Gyurta Dani bűne címet viseli és keresztül-kasul bejárta a honi internetet, jött is rá 54 ezer lájk. A másik Kinek a zsoldosa Ángyán József? címmel néhány óra alatt jutott el a…..
Zsidó származásúként szélsőjobbos párt alelnökének lenni, az elég cool, rendben? Turul nevű, 100%-ig magyarnak hirdetett ruházattal a szimpatizánsokon meggazdagodni, az elég cool, rendben? Barikád nevű hetilappal hirdetni az igazságot a nemzeti radikálisoknak, az elég cool,…..
Alighogy Schmitt Pál lemondásával ideiglenes államfő lett, rögtön ki is osztotta az MSZP-t és a Demokratikus Koalíciót, mondván: „az önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek az Országgyűlésben”. Kövér…..
Ennél coolabb comebacket sose láttunk még! Sólyom László lement az aszófői falunapra és tartott egy olyan húszezer karakteres beszédet, hogy kiesett az emberek kezéből a bemustározott végű kolbász, a Parlament pedig alapjaiban remegett meg. „Egyre kevesebben viselik el azt a…..
Varga István valahol Semmelweis Ignác szellemi örököse. Az utóbbi már 160 éve megállapította, hogy ha egy boncolás és egy szülés levezénylése között fertőtlenítik az orvos kezét, akkor jelentősen csökkenhető a gyermekágyi lázban elhunytak száma. Semmelweis Ignácot ezért…..
Minden jelentős politikusnak van idézetgyűjteményekbe illő mondása. Kinek kevesebb, kinek több. Kinek tényleg az övé, kinek csak neki tulajdonított, vagy bizonyítottan nem az övé, mégis neki tulajdonítja mindenki. Julius Caesarról azt tartjuk, hogy mielőtt átlépte volna a Rubicon…..
Hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszternek lenni hálátlan feladat. Főleg akkor, ha olyan okos lány módjára kell eljárnia, aki „hozott is ajándékot meg nem is”. Varga Mihály ugyanis azt a feladatot kapta, hogy a pénzügyi védőhálóról szóló IMF/EU-tárgyalások…..
A magyar oktatástörténet csak Klebelsberg Kunóhoz mérhető alakja. Míg elődje az analfabéták számának csökkentését tűzte ki célul, addig Hoffmann Rózsa a nyelvvizsgapapírt tartja az egyik legfontosabb igazodási pontnak és eredménynek. Tavaly előbb két idegen nyelvet akart…..
Úristen, mi történt itt! Egyesek előszeretettel használják a politikai korrektséget bunkósbotnak. Forgatják a szemeiket és odasújtanak, ha egy nem elvbarátjuk az általuk önös és aljas megfontolásból felállított tabukról nekik nem tetsző módon merészel beszélni. Jeszenszky…..