Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyökszi68

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gasztroszex Marcsira káposztát 2011.12.24 08:00:00
Mi ez a zene mi szól? Egy ígéretes rész kezdődik végre. Marcsi az utcán ténfereg, majd betér egy bérházba, és kinek a próbájába csöppen bele, a Budapest Bár! Szuper, az élményt csak Marcsi vonaglása rontja. De tényleg egy izgalmas rész van kilátásban, mert hogy a…..
Gyökszi68 2011.12.24 15:38:48
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
Bérlő: Coca-Cola HBC Magyarország Bérlő profilja: Élelmiszeripar Irodaház: Saját irodaház, Dunaharaszti   Alkalmazottak száma: 325…..
Az arra érdemtelenek a szelektív szigeteken kihelyezett 3 féle új konténerbe dobhatják a kitüntetéseiket, egy negyedik konténerbe pedig magukat is kidobhatják, ha végképp rájönnek, milyen szemét emberek. Schmitt Pál állami kitüntetések visszavonását kezdeményező levelének…..
Gyökszi68 2011.09.20 13:32:16
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
Gyökszi68 2011.09.06 16:25:59
A Tesco tegnap megjelent álláshirdetéséből kiderül: nem akárkit akarnak az információs pultba.   Nem ez az első eset a multik történetében, hogy az állami szféra képviselőit alkalmazzák: egyik korábbi ipari- és kereskedelmi miniszterünket évekig egy Praktikerben…..
Gyökszi68 2011.09.03 19:35:49
Persze homályosak - a jogokat ugyanis az E! tévécsatorna birtokolja (ők adják a Kardashian-család mindennapjait összefoglaló tévéműsort) -, de azért arról gondoskodnak, hogy az esküvőről készült felvételek adásba kerülésééig legyen miről beszélnünk. Nos, Kim egy hófehér…..
Gyökszi68 2011.08.23 20:03:54
Tarr Béla találkozása Kusturicával Némi hely-, és nyelvismerettel rendelkező kisbloggeri háttéremberként elkísértem Péter Annát, a Malackaraj sztárbloggerináját, vajdasági és belgrádi fapados gasztrotúrájára. Anna mellett velünk tartott Papi nevű kutyája, valamint egy…..
Kis Moszkva Apa, kezdődik! 2011.06.18 15:45:00
Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a melegek évente egyszer látható közösséget alkothatnak. Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a homofóbok évente egyszer méginkább látható közösséget alkotnak.Egyébként semmi extra, csak a szokásos forgatókönyv. Civilszervezetek,…..
Gyökszi68 2011.06.18 18:10:35
Bár a ma használt horvát címert 1990-ben tervezte egy neves horvát grafikus-dizájner, az eredetijét képező ősi horvát címer valójában európa legrégebbi címerei közé tartozik. A horvát címer egy központi pajzsból áll, amelyen öt kisebb pajzs alkot koronát, és gyökerei a…..
 Ma befejezi tavaszi szezonját a Heti Hetes, jövő héten már nem lesz, tehát Hajdú Péter Frizbije egy hétig konkurencia nélkül repül. Ebben a videóban megmutatjuk miért kell porszívózni adás előtt a díszletben és kiderül, hogy Gálvölgyi Jánosnak milyen nehéz inget…..
Gyökszi68 2011.05.29 14:32:00
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
Úgy tűnik, a magyarverés címke mellé lassan fel kell vennem a szerbverés címkét is, mert szükség lehet még rá, hosszú a nyár. Igazán érdekes történet következik, amelyről ma címlapon számolt be a szerb és a horvát sajtó is. Történt ugyanis a Sibeniktől nem messze fekvő…..
Tökéletes üzleti modellről készített fényképes bizonyítékot R. köszönet érte, ha lesz egy kis indító tőként, mi is hipermarketláncot alapítunk. A lényeget R. szavainál tömörebben mi sem tudnánk visszaadni: Ezt ma fényképeztem az Auchanban, a pénteken lejáró kenyeret…..
 Zoli levele, avagy hogyan segített neki egy sereg cigány 2000-es évek eleje. Nővérem biológusként végzős egyetemista, jómagam még hallgató máshol. Fejér megyében, a Sárvíz területén kutattuk a békákat egy langyos nyári napon. Trabanttal mentünk, erre futotta anno az…..
Gyökszi68 2010.11.24 16:41:05
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
Az amerikai sajtó egyből felkapta Obama legutóbbi tévényilatkozatát, és nem csak azért, mert a Mexikói-öböl katasztrófája most a legégetőbb teendők egyike, hanem azért is, mert az elnök egyáltalán nem türtőztette magát. Barack Obama ugyanis az olajszivárgás kapcsán az…..
Gyökszi68 2010.06.08 19:28:56
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..