Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margaréta87

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Megfulladt a babánk 2012.05.24 07:29:00
Tisztelt Praxis Olvasók! Négy éve az első igazi májusi meleg volt. A napi rutin szerint elvittem a lányomat iskolába, és nem ígértem meg neki, hogy én megyek érte, mert lehet, hogy délutánra már megszületik a kisöccse. Nagyon várta már, mi több, alig várta, hogy más menjen…..
margaréta87 2012.05.24 08:57:31
Tisztelt Praxis,   Nekem eddig a bőrgyógyászatról és a nőgyógyászatról vannak tapasztalataim a soproni kórházban. Ahogy sokaknak, nekem is vegyes véleményem van. A nőgyógyászaton dolgozók hozzáállása szerintem botrányos. 2-szer merészkedtem oda menni, és mind a 2-szer…..
margaréta87 2012.03.24 10:34:23
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
Azért ez nem ilyen egyszerű, nem kell külön választani a tüneteket, szerintem felfázásról lehetett szó (ilyennel én is a nőgyógyászomhoz megyek ha nem komoly, antibiotikumot ő is fel tud írni), az összes tünet stimmel, gyógyteával, tőzegáfonya tablettával enyhülnek a tünetek, a fájdalom is. Persze lehet valami más nőgyógyászati fertőzés, az is fáj és émelyeg, elgyengül tőle az ember, de a gyógyteák egy darabig segíthetnek.
Valószínűleg a posztoló tudta, hogy nem a vakbele fáj, könnyen meg tudja az ilyesmit különböztetni egy nő minden más pl. belgyógyászati problémától.
margaréta87 2012.03.24 12:20:00
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
nem terhelem a nőgyógyászom, mert fizetek érte. F*szom megy a buta háziorvoshoz, hogy ott várakozzak órákat mire sorra kerülök, egyébként szerencsére nem sokszor voltam úgy felfázva, hogy segítség kelljen.
Igen, meg lehet különböztetni a fájdalmakat, rengeteg tünetbeli különbség is van, és a posztoló írásából is az derült ki, hogy jól sejtette, hogy nőgyógyászati gondja van, mert végül arra kapott gyógyszert.
Egyébként meg ha alhasi fájdalmam van először nőgyógyászhoz megyek, mert általában ott lesz a gond, ha pedig mégsem akkor még minidg el tud küldeni belgyógyászatra vagy akárhova. Inkább ez, minthogy egyből endoszkópokat dugdossanak le a torkomon.
A vakbélgyulladás tünetei elég nyilvánvalóak ha heveny, az akut meg úgyis elhúzódik jódarabig, nem hal bele 2 nap alatt az ember.