Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brunhold

1 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs karácsony Teszkó nélkül! Legalábbis remélhetőleg nem kerül mindenki utcára pont karácsony előtt vagy nem bénítja meg szakszervezeti sztrájk kedvenc hipermarketláncunkat. Az elmúlt napok besztof teszkós gyűjtésével jelentkezik a Homár a nem sikeres emberek világából. Az…..
Van-e idegesítőbb annál, amikor mások b*sszák el az ember idejét? Például, ha a telelésre szánt 8 napból hármat eltesz a Best Reisen utazási iroda kft, mint ahogy az levélírónk esetében összejött: Történt, hogy barátainkkal összebeszélve októberben, késő nyári elmaradt…..
Homáron többször szerepelt, autózz! kolléga pedig ha minden igaz egy pénztárost is kirúgatott már a hirhedt büdaörsi Agip-kútról, bár ez Péter levele után már korántsem olyan biztos. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a fáradtan rosszul visszaadó kollégák köszönik, jól…..
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
brunhold 2007.12.17 19:16:17
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
Bonyolult feladattal támadta be halacs a UPC-t: nem elég hogy át akarta iratni all inclusive csomagját egy másik címre, a másik címen lévő kábeltévés előfizetést is meg szerette volna szünteti egyidejűleg. Vesztére. De legalább új (bár nem hitelesített) rekord született…..
brunhold 2007.12.15 18:26:10
Hogy ne csak mindig vásárlói panaszok legyenek, álljon itt egy tanulságos levél egy olyan ügyféltől aki még nem telejsen készült fel a 21. (20.) század kihívásaira, úgyismint banki átutalás, így aztán csak Allah irgalmában reménykedhet: Hadd továbbítsak feléd egy email…..
Rohanó világunkban is vannak szigetek, ahol mindig azt kapjuk, amire számítottunk. Ilyen sziget a Magyar Posta, ahol mindig minden garantáltan illogikusan intéződik, bónuszként úgy néznek ránk, mint a pestisesre. Ráadásul átlátszó, szinte észrevehetetlen pestisesre. Ismerkedjenek…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Múlt héten kaptuk a fülest, hogy az Externetnél van, amikor a 8 megás ADSL csak 2 megával megy. Az Externet válaszában elnézést kért, és közölte, hogy az "alaphálózati szolgáltató minden előzetes értesítés nélkül csökkenti Előfizetőink maximális vonali…..
Az informatika köztudottan ezoterikus tudomány, megtréfálta szegény Seiket, aki egy raklap könyvet rendelt volna 40%-os kedvezménnyel, amikor beütött a ménkű: Tisztelt Alexandra! Legutóbbi hírlevelük és honlapjuk tanúsága szerint Önök 40%-os akcióval kínálják az Európa…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
Ilyennel még sosem kísérleteztek az autókereskedelem relatíve rövid története során: kevesebb pénzért adják a használt kocsikat! Aranyos a Wallis, hogy ezt próbálja sugallni a hülyes fogyasztónak, az még aranyosabb, hogy "kedvezményes árnak" nevezik, hogy - nahát -…..
Természetesen hiába minden, hiába büntették nevetséges 80 millió forintra az akciós kiadványaiban örök idők óta, tudatosan és cinikusan hazudozó Tescót, Auchant és Corát, a helyzet szemernyit sem változott. Most éppen a karácsony előtti Lego-akcióban hazudnak: olyan cikket…..
Hálás lehet Kínában vírusmarketinget gyártani. Egyrészt már nyáron 137 millió internetezőjük volt, aminél csak amerikai van több (még egy évig kábé), másrészt elég az ezer legnagyobb cég vezérigazgatóját utasítani, küldjék tovább minden ismerősüknek, garantált a…..
brunhold 2007.11.26 18:07:31
Olvassák el a fenti társasházi üzenetet, és döntsék el, hogy mi gondoljuk túl, vagy a levélíró jó eséllyel tényleg saját maga okádta le a muskátliját. Hogyan lehet ugyanis összehányni bárki más első emeleti erkélyét? Vagy a földszintről, ívelten, ha egy nagynyomású…..
brunhold 2007.11.26 18:04:26
Tékozló Homár Vér a CBA-ban 2007.11.23 12:06:55
Fura, hogy a szelektív hulladékgyűjtés nem különbözteti meg a veszélyes biológiai hulladékot, pedig ahogy Linna látta a CBA-ban, lenne rá igény:Hivatalos ügyben jártam az egyik fővárosi CBA-ban, ahol igénybe vettem a személyzeti mosdót. Az egyébként kulturált helyiség…..
Zoltán szomorúan konstatálta, hogy az olcsó tintasugaras gépeket azonnali eldobásra gyártják, és mint ilyenek, a szerviz sem kezd velük semmit, azon felül, hogy hozat egy cseregépet a világ végéről:Ez év márciusban befektettem egy canon pixma mp160-as multifunkciós készülékre.…..
Tékozló Homár A BSA parkol 2007.11.22 09:47:00
Sajnos Kornél képileg nem rögzítette, amint a BSA mozgássérült helyen parkol, így be kell érnünk a szöveggel. A fenti kép csak illusztráció.Hétfőn mint mindig, munkatársaimmal együtt, ebédelni indultunk, a cégünk melletti bevásárló központba. Most is nagy tülekedés volt,…..
Ezt a zseniális kordokumentumot Csaba mentette meg az örökkévalóságnak. Vajon mire gondolt az ügyintéző, amikor továbbította az ügyet a Hódosi Ügyvédi Iroda felé? Az Intrumnak a túlvilágon is vannak emberei? Vagy klónozzák ilyenkor az ügyfelet, hogy fizethessen? Az Intrum…..
Minden idők legdurvább vállalati himnuszát találta nekünk Csabu még egy hónappal ezelőtt, a Homár pedig majdnem elszabotálta a világhírt. Szerencséjükre (?) most vágatlanul nézhetik és hallhatják a munkaügyi felügyelők kórusának előadásában a "Fili-felügyelő,…..