Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyra2

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokak talán erős túlzásnak tarthatják az olyan, időnként újra és újra napvilágot látó kijelentéseket, melyek a világpolitikai alakulások értelmi szerzőit és kivitelezőit túlnyomó részt a szabadkőműves zsidóság köreiben vélik megtalálni, és az eseményeket olyan…..
Kyra2 2022.03.19 12:51:31
eZ AZ OKA, HOGY AZ UKRÁN NEONÁCIK BÁRMIT MEGTEHETTEK A zsidókkal, oroszokkal, magyarokkal abban az országban, mert valami sokkal fontosabb terv megvalósításához ők is bármikor beáldozzák a sajátjaikat is!Brzezinski A Nagy sakktábla című könyve már 1995-ben Ukrajnával foglalkozott. Hol volt még akkor a háború? www.cadizmedia.hu/eurabia.php
Na és a Nag Izrael térképét is érdemes megnézni az interneten, nagyon nagy az éríntett terület Ukrana jelenlegi részén és van egy remek térkép is, de nem tudom feltenni, ahol Judeát Magyarországon jelzi és a DunakanyarbanDávid városátí! Mi a túró? , hogy lehet itt ezt a térképet belinkelni?
Miután megkérdeztünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy ki szerintetek a legsármosabb török színész és ki a legszebb török színésznő, adta magát, hogy annak is utánajárjunk, melyik lehet a legjobb török széria. Ezen a szavazáson nagy előnnyel indultak a magyar szinkronnal vetített produkciók, de jó…..
Kyra2 2020.10.10 15:51:06
@bohumil stejskal: Miért fáj neked, ha mások kedvelik a romantikus sorozatokat? Meg tudnám magyarázni, hogy mi ennek az oka, de nem ér annyi fáradságot, egyáltalán nem biztos, hogy a te IQ hányadosod magasabb mint azé, akinek a számára jó szórakozás az ilyen filmsorozat A hozzászólásod alapján úgy tippelem, hogy a te IQ-d olyan 80 körül lehet.
Mózes könyveiről Az Egyiptomi tíz parancsolat Ahogyan a műveletlen naiv hívők elképzelik … Mivel lehet néhány blogtársunk nem hallotta, ezért szerényen hozzátenném a 'tízparancsolathoz': A tízparancsolat nem egy pásztortörzs alkotmánya, hanem az Egyiptomi Halottas-könyv, 125. fejezetében, az…..
                                                                                                              Alexandriában született és ott is élte le élete nagy részét. Korai éveire vonatkozóan Euszébiosz Egyháztörténetében…..
Kyra2 2014.08.08 11:30:26
Örülök a válaszodnak, mert már aggódtam, hogy valami történt veled. Azok a hozzászólások, amelyekben ledorongoltak elég ocsmány, alantas stílusban, nagyon ismerősek nekem és intézményesnek tűnnek...

Tudod így tesznek azok, akik nem képesek fogást találni máson, ezért aztán előrángatnak minden más kifogásolni valót a szemed színétől a nyelvtanig.

Amennyiben "csak" időhiány akadályoz, azt meg tudom érteni.

Nem ennek a tanulmányodnak a témája a "kitalált középkor", de szeretném felhívni a figyelmedet egy magyar kutató előadására, amelyben nagyon érdekes megállapítást tett arra vonatkoztatva, hogy miként és hogy történhetett ez a 297 éves kavarás.

Az egyház persze ebben is benn volt. Röviden, csak hogy felkeltsem az érdeklődésedet azt állapította meg, hogy az időszámítás Jézus születésétől való kezdetét csak az 500-as években kezdeményezték és csak később vált megszokottá. Addig a Julianus naptárt keverték vele, így volt 44 év, ami eleve kavarodást okozott. 382-es zsinaton még a Julianus naptár szerint számoltak. Aztán lett ennek a zsinatnak egy olyan következménye az ariánusok kiátkozásával, amikor egyszer csak 666-ot kellett írni...

Tudom így egy kicsit zavaros, de ha lesz egy kicsi időd, nézd meg a videót.

Lényeg az, hogy a nagy hatalmú papság az idő kavarásával olyan üres évszázadok kitöltésére kényszerült, aminek ez lett a következménye.

Érdekes a film végén az előadó megjegyzése, hogy van egy ismerőse, akinek a módszerével a fából készült tárgyak korának megállapítása is lehetséges. Egy kései és egy korai avar leletről azt találta, hogy ugyanabból a korból származnak. Többet nem hívták meg a feltárásokra...

www.youtube.com/watch?v=vL29gRWr9L8

Üdv: Kyra
Kyra2 2014.08.15 10:27:05
@katolnai:

Köszönöm, Kedves Katolnai! Valóban teljesen egyetértek veled. Ez olyan iszonyú nagy munka lenne, amit különböző tudományágak összefogásával és sok sok kutató bevonásával lehetne csak elvégezni. Erre meg semmi esély. Különösen az asztrológiával kapcsolatos kételyek és a fárasztó matematika teszi számomra is lehetetlennek tűnő vállalkozásnak. Valahogy csak a lelkemben érzem, hogy valami nincs rendben az időszámításunkkal, de a mainstream történelem egészen biztos egy óriási hazugság. Különösen az ókori történelem, valamint a prehisztorikus idők, amelynek még a geológiai vagy régészeti leleteit is letagadják.

Ezért tartozom köszönettel az olyan úttörő vállalkozásokért, mint amilyen a tiéd is, ami megpróbál tekintélytisztelet nélkül egy kis fényt beengedni a sötétségbe.

Üdvözlettel: Kyra
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Kyra2 2014.01.28 11:25:55
@gladiator07: Nagyon szívesen!
Kyra2 2014.02.03 10:17:58
@-Laikus-:

Olyan kerek lehetett Noé bárkája, mint azok a hatalmas űrállomások, amelyeknek a fantáziaképe látható több tervrajzon azok között, amelyeket az emberiség is szándékozik az űrbe juttatni.

No, azokra felférhettek a fajok kettesével(mondjuk lefagyasztva, (valamiféle embrionális állapotban) és még emberek is családostól....

A mi tudósaink meg csapatostól keresik Noé bárkáját az Araráton...
507-ben Észak-Mezopotámiában született Ingilene környékén, ahol a lakosság fele szír, másik fele örményből tevődött össze. Mivel dolgozni nem nagyon volt kedve, ezért csatlakozott a helyi kolostor jámbor tagságához, ahol a hasonló életvitel után vágyó szerzetesek…..
Kyra2 2013.05.28 22:10:35
@katolnai: Én is kellemes meglepetésnek tartom az új posztot, már régóta vártam rá. Érdemes volt időnként bekukkantani. Megtudhatnám, hogy hol az a "máshol", ahol fel lehet lelni egyéb írásait is, vagy nézzek körül a neten?

Üdvözlettel és köszönettel: Kyra
Amikor 1805-ben Napóleon Bécs városához érkezett, a legenda szerint megkérdezte tanácsadóját, hogy mit tegyen a magyarokkal? Ő ezt válaszolta: Felség! A magyarok felnéznek nagyjaikra, és büszkék a múltjukra. Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz! A Habsburgok…..
Kyra2 2013.03.01 00:39:22
@jamby:

Az a legképtelenebb dolog, hogy ez a típus állítja rólunk, hogy hiszékenyek vagyunk és hagyjuk magunkat becsapni.

Ami meg a Vatikánnal kapcsolatos mondandódat illeti: én is ugyanolyan dühös vagyok, mint te, de azon gondolkodtam el, hogy az a sok sz@r, ami most kidőlt a biliből már jó régóta gyűlik. Miért éppen most dőlt ki, amikor minden mindenhol egyszerre kezd összeomlani? Pénzügyek, háborús helyzetek, környezet állapota, stb.

Azt gondolom, hogy az illumináti áll jelenleg jobban és a tervek szerint, Benedeknek már tavaly menni kellett volna és a háborús eszkalációnak is már tavaly meg kellett volna történnie, az emberiség létszámának alapos ritkítására már tavaly sort kellett volna keríteni...

Késésben van az Új Világrend.
Kyra2 2013.03.01 00:45:25
@Kilenc: "A tudósok megfejtették...stb"

Hacsak nem arra gondolnak amikor Thor Heyerdahl elhuzigált egy 2,5 tonnás követ vastag kötelek segítségével, 3-4 méteren át sima homokos talajon vagy 30 bennszülöttel. Piszokul örült neki, megfejtette a Húsvétszigeti moaik rejtélyét.

Nem is tudom miért nem egy 6 emelet magas szobrot húztak el kötelek nélkül hegyen-völgyön át sziklák között...
Földünk minden népének vannak, voltak titkos hagyományai az előző Aranykorról ­– így őseinknek, a régi magyaroknak is. Az egyik legszebb, és legépebben megmaradt magyar Aranykor-mítoszt Erdélyben találták néprajzkutatók, a székelyeknél, de hasonló tradíciói voltak a…..
Kyra2 2012.10.19 20:12:43
@Kilenc: Megpróbáltam rákeresni ez általad említett témára, sajnos gyér a felhozatal... Valóban nehezen áll össze a kép a tudósok számára. Ha én lennék ők, már azon is elgondolkodtam volna, hogy miért is hívták a városukat Avarisznak a sémi népek? Aztán az is különös, hogy a nép nevéből megvan két mássalhangzó a "H" és az "N" - mivel akkor még nem használtak magánhangzókat - és ők nem az "U" betűvel egészítik ki, hanem két másikkal. Így legalább semmi értelme nincs. Legalább így időt hagynak arra, hogy a bibliai régészek valami jó kis semita magyarázatot találjanak ki az eltemetett lóra, meg a megtalált sertéscsontokra.

Sz@r lehet, mert eddig azzal magyarázták, hogy miért is nincs semmi jele az exodusnak Egyiptom történelmében, hogy biztos ők voltak a hükszoszok. Hát nem ők voltak.

Kálti Márk Képes Krónikájában a szerző által illusztrációként készült képeken több helyen is piramis látható. Ezek után már azon sem csodálkoznék, ha nem a Pilisben, hanem az Egyiptomban lett volna az a piramis, amire utal az illusztráció a Képes Krónikában.

m.cdn.blog.hu/of/offforever/image/3istvan.jpg
Kyra2 2012.10.20 21:42:46
@-Laikus-: Nem tudom kivel nem értesz egyet, mert én egyetértek veled. Számomra elég az, hogy látom milyen unszimpatikus a jelenlegi "kiválasztott nép". Nem tenném ki magunkat ilyen közutálatnak más népek előtt, csupán azért, hogy hamis illúziókat keltsek a saját népemben.