Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoppá rézimi

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mi járhatott Adorján György váltóőr fejében, amikor 1907. november 1-én a Budapesti Királyi Magyar Tudományegyetem Természetrajzi Intézete Múzeum körúti épületének lábazatához lépve a maga esetlen módján − nem első próbálkozásra egyébként − otthagyta keze…..
Közel 10 éve nem volt fejlődés a notebookok felbontásában, miközben a tenyérbe mászó eszközök a csúcsra törtek. Bár ma már nincs, vagy csak elvétve látni PDA-t, a mai telefonok elődje (legalábbis designban) 320x240-es felbontással indított. Ma már a Samsung S3-ba 1280×720…..
Mindig van kivel harcolni... Számomra úgy tűnik, a Battlefield- és a Modern Warfare-sorozat mögött a Medal of Honor óhatatlanul lemaradt – de már mikor... A két évvel ezelőtt érkezett afganisztáni vonatkozású folytatás is hiába próbált újra a mezőny élére törni. A multis rész egyáltalán nem volt…..
hoppá rézimi 2012.11.01 18:39:15
@Pötty1: "Bírom ezeket a fanyalgásokat, hogy semmi új nincs benne,..."
Mások meg azt bírják, hogy vannak, akiknek el lehet adni minden szart, ha rá van írva egy hype-olt név ;)
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
hoppá rézimi 2012.10.29 01:26:06
@Botond Harcos: Egy véleményen vagy a poszt írójával, csak ő irónikusan fogalmazott.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
hoppá rézimi 2012.10.29 00:50:40
@munkasterror: "sajnos nem vállalhatom, én XY-nak jelentek.:) (Esetleg kiegészíteni azzal, hogy "XY-nak jelentek többek között rólad is":)"

Ez annyira jó, hogy egy életre megjegyeztem :)
Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy "Nálad sokkal magasabb pozíciójú személynek jelentek, többek között rólad" Esetleg meg lehet csavarni az történetet azzal, ha hozzáteszi az ember: "Nem az, akire először gondolsz, hanem az, akire másodszorra gondolnál." Így aztán agyalhat reggeltől estig :D
Borzalmas méreteket ölt a túlzsúfoltság az amerikai börtönökben, ahol az elmúlt nyolc évben nem volt annyi rab, mint idén. Kaliforniában a legrosszabb a helyzet, ahol közel kétszer annyi elítélt tölti büntetését, mint amennyinek hely lenne. Egészen elképesztő adat, de…..
hoppá rézimi 2012.10.28 19:11:03
@TheSlaydo: Van egy működő recept a bűnözés megelőzősére: nem a büntetés mértéke rettenti el a potenciális elkövetőt, hanem a lebukás veszélye. De minden hobbirettegő azonnal hisztizni kezd, ha csak a a tömegközlekedési eszközöket kamerázzák be. Mert szerintük okosabb a meggyilkolt családtag gyilkosát 2 év múlva elkapni, mint a gyilkosságot megelőzni a kamera elrettentő erejével, mert ha kamera van, akkor a "valakik" látják, merre jár az ember munkába.
hoppá rézimi 2012.10.28 22:25:55
@danialves: Elolvastad, hogy milyen beszélgetésbe szólsz bele, vagy csak elkaptál két szót, és az alapján dumálsz? Megmondom: a második. Ugyanis véleménytársad ezt találta írni:

"az csak egy Magyarországon élő tévhit, hogy a füves, drogos egy jámbor, ártalmatlan, tarisznyás bölcsész arc, aki világmegváltó terveken gondolkodik a romkocsmák dizájnos székein füvet pöfékelve"

Szerinted is, ha kolumbijában meg mekszikóban a kokaintermesztők lövöldöznek a rendőrre, akkor abból az következik, hogy Magyarországon is lánccal verik a rendőrt a befüvezett huszonévesek, a szobában pizzát zabálás és a femiligájon röhögés között?

Ugyan már, húzzátok ki a fejeteket a seggetekből, és tájékozódjatok, mielőtt ostobaságot beszéltek. Nem akarod, hogy arrogánsan ostobázzak? Ne beszélj ostobaságot ;)
hoppá rézimi 2012.10.28 22:30:30
@zsebhümmögő: Szerinted is, ha kolumbijában meg mekszikóban a kokaintermesztők lövöldöznek a rendőrre, akkor abból az következik, hogy Magyarországon is lánccal verik a rendőrt a befüvezett huszonévesek, a szobában pizzát zabálás és a femiligájon röhögés között?

Ne válaszolj, mert már leírtad, hogy szerinted ez így igaz.

Az egyik filmben (Casino?) egy golyóstollal szurkálják össze egy faszinak a nyakát. Ebből az következik -logikád vagy logikátlanságod szerint-, hogy a toll egy gyilkos eszköz, mindenkit le kell csukni, aki tollat tart. Taps!
Amikor elolvastam Bálint levelét, nem lepődtem már meg ezen az egészen. Ő sem a büntetések jogosságát vitatja, hanem az összegeket és az eljárás menetét. Talán, ha évekig eltűrték, hogy valahol nem szabályosan parkolnak, de már szokássá vált, akkor esetleg kezdhetnék…..
2010 óta tartó sunyi vagy teljesen nyílt államosítás egyik legszebb nyilatkozata látott napvilágot tegnap. Minden benne van, amitől legszívesebb falnak rohannak az ember, és ami miatt a Fidesz valóban az MSZMP, csak a XXI. században. "Az időjárás-előrejelzés monopólium, nagyon…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
(Mivel az utóbbi időben többször is előfordult, hogy magyarországi olvasóimnak nem sikerült felismerni, efemer történetecskéim nem mindegyike játszódik Magyarországon, előre szólok, hogy ami itt írva vagyon, az nem a budaörsi, hanem a pozsonyi Ikeában történt...) A minap T-vel az újonnan megnyílt…..
Kaszkadőröket megszégyenítő mutatvánnyal úszta meg a baleset egy motoros. Egy autó fedélzeti kamerája örökítette az esetet. A figyelmetlen férfi egy kereszteződésben beleszaladt egy autóba, majd az ütközés után tulajdonképpen átbukfencezett a motorháztetőn. A motoros a…..
hoppá rézimi 2012.10.06 13:41:37
@WonderSnail:
1 Miért állna meg bárki? Ha segítségre van szükségük, akkor úgyis leintenek. Élveznéd, ha baleseted után szobafető Pisták és CBA-s Marikák ugrálnának körülötted, csak mert elvárod az azonnali okvetetlenkedést, és emiatt mondjuk egy doki már nem állna meg, mert azt látná, hogy megkapod a segítséget?

2 Az, hogy lelassít egy baleset mellett, nem azt jelenti, hogy bámészkodik. Csak nem akar elsüvíteni 50-nel mellettük, próbál jobban odafigyelni a különlegessé vált szituációra.
ADrenalin Kitűnő önéletrajzok 2012.10.05 12:14:41
Nemrégiben kreatív névjegykártyákból szemezgettünk, most jöjjön néhány megkapó módszer, hogy lehet emlékezetesen jelentkezni egy kiszemelt állásra. Manapság egyre nehezebb elhelyezkedni, így egy-egy ajánlatra akár több száz sztrenderd CV is érkezhet. Ha van egy jó ötletünk…..
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
hoppá rézimi 2012.10.05 20:45:31
@nikita:

Mintha az utcán rádtámadt volna, hogy add oda az értékeidet, mert ha nem, akkor leszúr.

Annyira tart téged az egyik (pótolható) alkalmazott egy multinál, hogy azonnal fölényeskedő, lekezelő hangnemben zsarol téged. Az ilyen ember szar ember. Nem kell azt tenni, amit egy szar ember követel tőled. Nem gond, ha egy senkiházi nagyra tartja magát, de az igen, ha ezt érzékelteti is a másikkal, indokolatlanul.

Azért (is) beszélt veled így, hogy hamarabb érjen el eredményt: rádijesztett, hogy már jogi úton van a dolog. Ha bírósági ügy lenne, tuti beidéznétek őt is, tanuként (kötelező a megjelenés) és az neki kényelmetlen. Óriási blöff volt az egész.

Szánj rá kis időt, nézz utánna, mennyi minden adatot posztolhatsz ki anélkül, hogy szabályokba ütköznél, és írd meg úgy a sztorit. Ha mondjuk Kovács István a neve ennek a csicska szerkesztőnek, írd a nevét Nemkovács Istvánnak ;) Nem csak magadért, hanem a jövőben hasonló esetekhez kiindulási alapként. Kívánok neked energiát hozzá.
Matolcsy bejelentette ma reggel, hogy tervezik betömni a 400 milliárdos hiányt a 2013-as költségvetésben.Persze betöm 3 lyukat, de 5 új lyuk keletkezik, amire majd újabb csomagot kell készíteni, ami betöm pár lyukat, de néhány újabbat is okoz és így tovább, és így tovább…..
hoppá rézimi 2012.10.05 16:23:05
@online távmunkás: "3. Akit korrupción kapnak, az utána élete végéig nem kaphasson semmilyen közpénzt (közszférás fizetés, segély, családi pótlék, stb.) "

Valójában:

3. Akit korrupción kapnak (mindkét fél), az nemzetellenes cselekedet miatt tényleges életfogytiglant kapjon, és teljes családi vagyonelkobzást.

Olyan nehéz egy ilyen törvényt meghozni? Nem kellene erről népszavazást indítani? Jogász lennék, már rég megtettem volna.
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
hoppá rézimi 2012.10.03 19:26:29
@Squid: Még egyelőre magadat sem győzted meg. Ugyanis NEM VETTEK EL SENKITŐL SEMMILYEN JOGOT, bármennyire is akarod ezt hazudni. Joga és lehetősége mindenkinek van szavazni. Azoktól veszik el az inkorrektség lehetőségét, akik az utolsó pillanatokban a szavazatokat összevásárolni igyekszenek.
hoppá rézimi 2012.10.03 19:29:09
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Seggarc a temetőben fekvő anyád, aki nem tanított meg téged a kultúrált vitatkozásra. Legközelebb kezd úgy, hogy méltó vitapartnernek próbáld feltüntetni magad ;)

A kérdésedre válaszolok: nem fog pénzt és energitát beleölni abba, amibe lehet, hogy nem is kellene.
hoppá rézimi 2012.10.04 14:15:30
@Putyilov gyári melós: Nem megy az elolvasott szöveg értelmezése? A szavazati regisztrációról van szó, te meg kitüntetésekről kezdesz beszélni, meg erdélyi akármiről.

Szerintem itt te vagy a fizetett ember.
Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi…..
hoppá rézimi 2012.10.02 10:39:13
@qwertzu: Összeszedtek pár teszkós-csemegepultos Marikát ócsóé', de mellé márványszobrot szereznek? Nem gondoltad végig :D
Ez valójában teljesen érvényes találat, egyáltalán nem véleményes. Azért mégis a véleményes hétvégén teszem ki, mert kezdem úgy érezni, hogy a Blikkben és hasonló sajtótermékekben megjelenő félrefordításokra vadászati tilalmat kellene bejelenteni. Ugyanis ha egy profi…..
Lézer Dzsonni felizgatta magát. Hogyne tette volna, mikor kritika és bírálat érte a Nemzeti Légvár Törvényhozásának egy darabját. Mint ilyenkor rendesen a fejében eluralkodó túlnyomás most is fújt egy akaratlan takonygömböcöt szigorúan a jobb orrlikából, aztán legalább…..
„Az Út a Békéhez Díjjal tüntette ki Áder János köztársasági elnököt helyi idő szerint szerdán a Szentszéknek az ENSZ mellett működő állandó megfigyelő missziója.” – számolt be a hírről média, így az mno.hu is, külön kiemelve, hogy az illetékes testület „azért…..
hoppá rézimi 2012.09.27 16:01:10
@Silent Bob: Nem tudom, miből gondolod.
hoppá rézimi 2012.09.27 16:01:59
@driopios: Olvasd el légyszives az összes kommentet, hamár közbeszóltál.
hoppá rézimi 2012.09.27 16:04:09
@babraba: Igen, ez érdekes, hogy neked úgy tűnik. Ha (szándékosan?) értetlen emberrel találkozom, aki pl kiragad két szót egy homlokegyenest mást jelentő mondatból, attól nem várom, hogy ésszerűen lásson meg dolgokat.