Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norcsiling

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*N Fashion Két szépség az utcán 2011.12.26 11:31:01
Nézelődtem a Just Jared-en és megláttam Rosie Huntington-Whiteley,brit modell utcai szerelését,karácsonykor.A megjelenése igazán letisztult,és elbűvölő volt.A szőke szépség éppen a karácsonyi menüt vásárolta…..
Az infantilizmus szót általában negatív jelzőként értjük, de az öltözködésünket néha feldobhatja egy-egy aranyosan "infantilis" ruhadarab vagy kiegészítő, jó kedvre deríthet minket is és a környezetünkben lévők arcára is mosolyt csalhat. Mint minden esetben,…..
A homokóra a legnőiesebb alkat - szokták mondani. Igaz, ami igaz, a klasszikus 90-60-90-es méret irígylésre méltóan szexi tud lenni, a nők ölni tudnának érte, a férfiak meg megvesznek utána. Nem rég döbbentem rá, hogy én is ebbe a kategóriába tartozom, bár félreértés ne…..
A los angelesi Monster Children Magazine underground kultúrával, utcaművészettel, szörfös, deszkás tartalmakkal, divattal és zenével foglalkozik, mint minden második amerikai független lap. Az aktuális, 35. kiadás ajánlójához videót is készítettek, a magazin részletes…..
ágy - asztal - tv Szertárlakás 2011.01.24 11:11:00
Nem tudom ti hogy voltatok vele annak idején, de én imádtam a suliban az érdekes oktatási segédleteket. Gimiben szertárfelelős voltam kémiából, biológiából, földrajból és fizikából, és mivel egy gyakorló középiskolába jártam, ahol szinte pár hetente cserélődtek a…..
Interjú Sebestyén Eszterrel    Legutóbb azt mondtad, hogy a felhasználók (intézmények, közéleti személyiségek) nem úgy kezelik a közösségi médiát, mint új médiafelületet. Mit látsz még, amin változtatni kellene? Azt tapasztalom, hogy már mindenki eljutott odáig,…..