Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L21

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már többször mondták Tündér Lilire, hogy elkényeztetett, és én ezen mindig jól meglepődöm. Van, aki ki is fejtette, hogy azért az, mert mindig azt csinálja, amit akar. Én örülök neki, hogy azt csinálja, amit szeretne, és próbálom megerősíteni benne, hogy van saját akarata,…..
L21 2013.07.26 22:18:51
@babaBonBon: Mi lenne, ha kipróbálnád a Faber-Mazlish szerzőpáros tippjét, azaz hogy velük oldatnád meg, de szülői koordinációval? Lehet, hogy még picik hozzá, de hátha működik. Szóval kupaktanácsot rendeztek, és átbeszélitek együtt, ki mit szeretne, miért, meg mit érez a jelenlegi helyzetben, mi zavarja benne stb. Aztán elvileg az egyénileg összeírt megoldási javaslatokat beszélitek át együtt, kihúzva azokat, amik szóba sem jöhetnek, és előbb-utóbb sikerül valamit találni. Nyilván itt inkább előtte apával-anyával beszéli át négyszemközt mindkét gyerek, és apa-anya olvassa fel a két gyerek ötleteit.
Ma este TL-nek biorépát pároltam, és megbolondítottam egy kis almával. Ma este TL az egészet a lábamra hányta. Meg a szőnyegre.  Sugárban. Előtte öklendezett. Kicsit se érzem szaranyának magam. ..
A kaki miért mindig felfelé akar távozni a pelusból? A kérdés költői, de a tapasztalat mögötte valós. Képet most inkább nem rakok be...
Ma egy hetes :)Ezt a bejegyzést még a kórházban kezdtem el, és elküldtem TB-nek, hogy tegye be a blogba, de nem tette. Aztán akartam még többet írni, de valahogy olyan gyorsan eltelnek a napok, szoptatás, tiszta pelus, lakásrendezés (lassan kezd minden a helyére kerülni), babalepedő…..
Nagyon, nagyon élvezem a sok kommentet, hogy mindenkinek van egy sztorija, egy élménye, egy kedves szava, és hogy mindezt megosztjátok velem :)És van egy csomó felmerülő dolog, ami aztán többet érdemel, mint egy szimpla válaszkommentet, amit talán csak az fogja elolvasni, aki kapja.Az…..
Átrendeztük a hálószobát, hogy beférjen a kiságy. Igaziból csak négy bútordarabot kellett tükrösen (trükkösen) elforgatni, de újfent kiderült, hogy nem bírjuk a változásokat. Főleg, ha szerettük úgy, jó volt úgy, ahogy volt, de mégis muszáj. TB általában tagadja ezt, de a…..
Apa a hálóban tanulja a Traviátát, míg anya a konyhában aprítja a zöldséget a húsleveshez, és közben ő is a fütyüli, persze csak halkan, hogy ne zavarja apát.   ..
L21 2012.03.24 17:07:09