Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirézfaló sejt

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kik ezek a köztünk járó barna bőrű emberek? Ha már Nemzeti Együttműködés Rendszere, meg Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata meg Nemzetgazdasági Minisztérium meg Nemzeti Összetartozás Napja, akkor még aktuálisabb az az amúgy is borzasztóan fontos kérdés, hogy a magyar nemzet…..
pirézfaló sejt 2012.07.16 13:05:05
Íme Bándy Kata gyilkosa:

kepfeltoltes.hu/120716/1289576021plaszlo1271606_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Azt tudjuk jól a liberális sajtóból, hogy az elkövetnek nincs, csak az áldozatnak van nemzetisége.
Vannak, akik szerint különbséget kell tenni a meggyőződéses nácik és a populista alapon, alakalomszerűen rasszista politikusok között. Mások szerint a motíváció igazából mindegy, és ugyanúgy kell elzavarni a közéletből a megélhetési rasszistákat, mint a teljesen őszintén…..
Chris Brown és Rihanna kapcsolata soha sem volt erőszakmentesnek nevezhető, és most, hogy a kanadai rapper Drake is képbe került, úgy néz ki a buli folytatódik. Chris Brown nemrég feltöltött egy képet, amin az orrában lévő kokainrög mellett egy sérülés is látható. A két…..
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
pirézfaló sejt 2012.06.07 17:13:23
@Kis ember: Jó! Akkor pontosítsuk egy kicsit!
1. Schweitzer József sokkal minimálisabb hallgatóság, mint a Tilos Rádió hallgatói. Azt az adást nem egyetlen ember hallotta.
2. Barango nem azt mondta, hogy utál minden keresztényt (ez különben is sejthető volt), hanem azt, hogy a legszívesebben kiirtaná mindet.

De azért nem emlékszem, hogy az államfő sajtótájékoztatót tartott volna ez ügyben.

Volt egy spontán megmozdulás. Ennyi! Remélem tetszettek a sárga keresztjeim!
pirézfaló sejt 2012.06.07 19:03:45
@kapitalista: Pedig, ha így megy tovább, palesztinok leszünk.
Amikor úgy 1994 környékén a Dallas című ikonikus sorozat Bobby Ewing nevű karaktere kilépett a zuhanyzóból, sok magyar tévénéző érezte úgy, hogy iszonyatosan átvágták. A dallasi olajmilliomos dinasztia egyik sarját ugyanis egy évaddal, azaz nagyjából 30 epizóddal ezt…..
"A Heti Hetes vasárnapi adásában a Marslakók producere megrágalmazta lapunkat és munkatársunkat" -  írja a Magyar Narancs.  Majd így folytatódik: „A fenét se érdekelné, ha Jáksó pusztán lesújtó véleményét közölte volna a Narancsról vagy Iványi Zsófiról. De Jáksó…..
pirézfaló sejt 2012.05.02 14:31:30
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
pirézfaló sejt 2012.04.10 12:22:36
@xunilo: Ki mondta, hogy minden ember többet ér egy kutyánál. nekem a kutyám sokkal kedvesebb, mint pl. Te. Túllépik a megengedett sebességet még annak érdekében is, hogy a focimeccs kezdésére hazaérjenek. Akkor fogadjuk már el, hogy valaki a kutyája életéért siet!
pirézfaló sejt 2012.04.10 12:39:42
@xunilo: van az a típus, aki vánszorog előtted 30-cal ott is ahol 50 a megengedett, de amint a lámpához ér hirtelen annyira sietős lesz neki, hogy áthajt a piroson is, Téged meg a guta üt meg, mert miatta nem érted el a zöldet.
pirézfaló sejt 2012.04.10 17:28:16
@horex: abszolút jogos és nem csak a kutyus érdekében, hiszen egy hirtelen fékezésnél a vezető a nyaka közé kaphatja az előrerepülő kutyát. Külföldön lehet jó kutya biztonsági öveket kapni.
A Rágalmazásellenes Liga felmérése szerint a magyarok 63 százaléka antiszemita - olvasom a napokban, majd rögtön el is kezdődik a vita a vizsgálat helyességéről, meg a módszertanáról. Schiffer rögtön pozicionálja is magát, hogy Magyarországon nem erősebb az…..
pirézfaló sejt 2012.03.23 11:44:37
@pucuka: Figyeld majd milyen villámgyorsan kitiltanak innen a "vélemény szabadsága" jegyében.
Az igazi liberális rendkívül megértő elsősorban saját magával, azokkal, akik egyetértenek vele, valamint a különféle nemi aberrációkkal, drogfüggőséggel szemben, de nem viseli el a más véleményt.
pirézfaló sejt 2012.03.23 11:45:36
pirézfaló sejt 2012.03.23 20:07:59
@Mariann19: Azért csak próbálkozz! Hátha egyszer befogadnak.
Azt azért ne reméld, hogy egyenrangú félnek fognak tekinteni.

Alább elolvashatod Konrád György értékítéletét róluk:

"A zsidók nem lesznek utcaseprők, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a génkoktélban, amik a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető."