Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blooddrunk

77 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenhol és sehol: a pénz.Hát megáll az ész,volt, van, lesz, nincs,mindenkinek oly nagy kincs.ettől leszel gazdag s szegény,erről szól minden regény.Te vagy a célja és a forrása,kiírva minden ember arcára;erről szól a legősibb mesterség isa pénz egy globális fétis.Küzdhetsz,…..
Te aljas, te galád!Csak néz az egész család,Mitől oly boldog ez a lány,Arcát miért nem fedi árny?Hát azért, mert szívébe egy csalóLopta magát, mint Trójánál a faló.S azon a délutánon, a 'Szigeten,Kérdés nélkül is megvolt az igenem.Szívem lakatához egy kulcs kellett most…..
Blooddrunk 2012.08.21 16:35:16
@Miss.Tyk: Köszönöm. :)
- Hát mondd, miből van a láng?- Abból, hogy a fiú szereti a lányt.- És mondd, miből van a tűz?- Abból, hogy perzselő vágy űz.- És miből áll a víz?- Abból, hogy a sodrás a karjába visz.- Válaszolj, miért van a folyó?- Azért, mert egymás mellett oly jó.- Tudod-e, miből van a…..
Hogy őszinte legyek veled,Ezért írom neked:Nem vagyok szerelmes.Tudom, e tény nem kellemes.Nem terjeng lila ködA fejem fölött,Nincs lepke a hasamban,Káosz van az agyamban,S nem lebegekMéterekkel a föld felett. Nem. Csak látni akarom,Kinek nyújtom karom,Mikor megérzem a bajt:Ki kiált…..
Hát mondja, Uram, mégis mit képzel magáról,hogy csak úgy letépi a leplet egy ártatlan lányról?Hogy lehet maga ennyire goromba,csak úgy besétál az álmomba.Nemhogy nappal, de éjjel sem hagy békén,ingadozni hagy egy szakadék szélén,melybe ha zuhanok, elvesztem eszemet,maga ott vár…..
Idiótaságok. Madness. 2012.07.11 10:21:00
Mintapélda, hogy mit (ne...) csináljunk, amikor kicsit őrültek vagyunk. :D 2 perc gioconda. ..
Idiótaságok. Régi. 2012.07.11 10:20:00
Valami lich, vagy ahhoz hasonló. ..
Idiótaságok. Alexiiii 2012.07.10 18:27:00
Pff. A kép minősége újfent nem a legjobb, c'est la vie. Azért a falamon jól fog majd kinézni. :D ..
Tegnap éjjel volt egy álmom,tán nem a legszebb a világon,de nekem mégis gyönyörű. Egyszerű volt a kezdet,megvakartam kezemet,de túl mélyre ástam. És szétszakadt egy ér,csorgott, folyt, majd ömlött a vér,és engem elkapott a láz... Úgy éreztem, mennem kellett,és az utcán a…..
Születtem május 16, kilencvennégyben,sírtam, úgy meglepődtem, hogy éltem.Pedig nem először jártam már itt lenn,és ki tudja, hányszor távoztam innen.Csendes, néha veszélyes gyerekkéntélveztem a létet, velőnként, erenként.Nagyobb közösségben a távolikat kerestem,- tágabb…..
Idiótaságok. Öööööh. 2012.07.05 08:54:00
Há' valakinek. Na. Gyűlölök embert rajzolni. ..
Törött szárnnyalfel nem szárnyala földhözragadt kis veréb,és a világ mozog tovább, forog az óriás kerék. A gaz embertenni nem mertörténjék is bármi,úgyis jobb lesz, csak várni kell, türelmesen várni. Embertestű,robotlelkű,szerencsétlen fajta,önnön üres portréját…..
Idiótaságok. És... davvero! 2012.06.16 18:45:00
Ilyen hosszú ideig még egyen sem dolgoztam.. o.O ..
~felvonás a dühbe~És egyedül vagyok. Teljesen.Mások életét ellesem.És mindenki olyan, mint én,és mégse olyan mély.Zajlik bennük az élet,tudom, hogy csak én félek.Mert érzem, mi folyik,hogy bár romlik,de élvezik ezt az egészet.még jóindulattal fordulok felétek,még érdekel, mi…..
Végre újra öröm járja át a testem,elsöprő erővel, hogy majd' elestem,ez az eufória... Hihetetlen!lelkemet megetettem.És most elégedett, tettre készOrdítja boldogan nekem: élsz!A mosoly el nem illan,szemembe emlék nem villan,csak úszom az árral, hagyom, hogy vigyen,sok kell ahhoz,…..
Nap sütött vagy hó födte a tájat,egy nehéz és szép nap volt édesanyádnak.Kilenc hónapig a része voltál,és belőle ki-, de tőle el nem szakadtál.Tehetetlen kisgyermekként téged óvott,később tanított és csak jót szólott,tizenévesen már túl hamar felnőttél,mikor az első…..
Köszönöm ezt a fél évtizedeta fiatalságom veled éltem meg,hálás vagyok azért, hogy voltáls hogy nem vagy: sokkal jobb már.Köszönöm a vigasztaló szavakat,hogy éreztetted, nem vagyok kacat,aki te voltál, s vagy,hát nem viseli el az agy,ilyen képmutató hogy lehettél:oly igaznak…..
(elkéstem ^^)Mindegy. Úgyis megszoktam márhogy eltépnek úgy, hogy fáj.Majd ha ez megszűnt, tán lemosom a kezemről a bűnt.Szeretek, s elborít a mámor,de elillan, mint a kámfor:mire megtörténik százszormár megüthetsz bárhol.Ez a büntetésünk egy ölelésért:a Sors a fonálhoz…..
Minden nap egy-egy utazása múltba, az elmém egy kutat ásés kérdéses, hogy visszajut-e egyáltalán:amit remél, csak egy ál-talán.Tudom legbelül, csak képzelem a régetés e tény szaggat, tép és éget,emlékeim porrá válnak, elviszi a szél,ami marad csak beszél, beszél, és…..
Vélemény? Barátok?Miért számíthatnék rátok?Megbízhattok bennem,de én már nem merem,hogy kockáztassak.Szátokból csak salakés hazugság jő:hogy ki a Nagy Ő,mi az újabb pletyka,mi történt ma;beszélj csak, mit érzel,hogy milyen filmet nézel,miket tervezel,milyen vizeken…..
Nagyon sokan jeleztétek felénk kommentben, emailben, Facebookon, hogy milyen észrevételeitek vannak az új adminfelülettel kapcsolatban. Ezeket az észrevételeket ezúton is köszönjük, nagyon fontos számunkra az ilyen visszajelzés tőletek. Ebben a posztban összegyűjtünk mindent, így…..
Üzenet egy barátnak, ki éppen most elhagyott,és a többinek, ki régen tépett új nyomot.Semmiféle "elbocsátó, szép üzenet" nem lesz:vissza ne gyere, nekem többet nem kellesz!Kívánom, hogy bízz egy embertársadban,lelj benne békét, úgy, mint senki másban,élj vele sok…..
Zuhog az eső, sírnak a fákörömükben, hogy éltető nedv váglevelük erezetébe utat s kutatújakat és újaknak mutat...És örülnek a madaraka verebek, a rigók, a darvak;mégis létezik hát a gondviselés.Megtudnád, ha tollakat viselsz éscsiripelsz a boldogságtól:óh, ember, csak te…..
Gyűlölöm, gyűlölöm az álmaimat,e világ mindig egy hazug képet mutat,egy szebb és jobb valóságot,miből felébredni oly kár volt!Gyűlölöm a szép álmaimat, hol egy isten nektárral itat,és ambróziával etet,mibe mérget csepegtetett...Hazugság az egész!Az álom halála…..