Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemhain

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lovecraft után foglalkozzunk egy kicsit a kortárs szerzőkkel. Laurell K. Hamilton neve talán ismerősen cseng a hazai fantasy/horror rajongóknak, hiszen a könyvei elég könnyen beszerezhetők. A hölgy a ´90-es években kezdett alkotni, első könyve a következőkben tárgyalásra…..
Nemhain 2012.03.22 21:11:57
Én, mint rajongó szeretnék hozzászólni ehhez a témához, szerintem a magyar fordítás kiváló, az angol nem adja vissza ugyanazt a stílust, bár nem sokat olvastam belőle angolul, de az meggyőzött. Abban sajnos egyet kell értsek hogy a 10ik kötetek környékére teljesen átmegy pornóba a sztori, ami ráadásul már nem egészen egészséges szinten folyik, itt-ott már gyomorforgató! Azért olvastam végig mert megszerettem a karaktereket és kíváncsi voltam, közben reménykedtem hogy hátha megint olyan lesz mint régen...és végre eljutottunk odáig is, jelentem az utolsó két könyvvel (a Fekete vér és a Fogatfogért) az írónő kezd visszatalálni a régi vágányra, bár lehet hogy azért mert nincs annyi új szereplő akivel még nem kufircoltak a könyvek valamelyikében, de a lényeg megint a nyomozás, a természetfeletti üldözése, szóval az a lényeg hogy izgi megint, és csak annyi szex van benne ami még bőven elviselhető (pláne a többihez képest). Ajánlanám, hogy olvassátok el, de sajnos ha nem követitek nyomon, akkor nem fogjátok érteni, mert az alapszál ami mozog a sok pornó alatt egyre jobban előjön, és ahhoz sajnos át kell verekedni magatokat testnedvek tömkelegén :D Sajnálom, mert jól indult, rossz folytatás, talán most van remény, és a főszál is egyre jobban kibontakozik, amiért én biztosan el fogom olvasni. Sajnos ezzel viszont az író rengeteg rajongót űzött el magától, csak hát a siker ha felüti a fejét semmi nem lesz olyan mint régen!

Ja és a mostani vámpíros nyálcsorgatós romantikusokkal szemben ebben igenis kibelezik a rosszfiúkat! Én ezért szeretem, mert nem rózsaszín hálistennek!