Regisztráció Blogot indítok
Adatok
backdraft

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javában dübörög a hobbit marketing gépezete. Most éppen a Empire magazin címlapján köszöntek vissza a Tolkien regényéből készült, nagyszabású film főszereplői. A Hobbit december 14-én érkezik a mozikba. A főbb szerepekben Ian McKellen, Martin Freeman, Cate Blanchett, Ian…..
Quentin Tarantino nem viccel, ahogy legújabb western filmjében Django (Jamie Foxx) sem, miután Dr. King Schultz (Christoph Waltz) megszabadítja rabláncaitól, majd szövetkezve Django feleségének kiszabadítására indulnak. Ehhez a lesz néhány szava a rabszolgatartó ültetvényes Calvien…..
backdraft 2012.10.20 15:41:09
Filmdroid Jack Reacher előzetes 2012.10.18 11:00:00
Tegnap volt látható az új poszter, most az új előzetes tekinthető meg a Jack Reacher filmhez. A főhőst alakító Tom Cruise keménykedik, s bár azt állítja nem hős, mégis elindul, hogy megmentse a királylányt az ügyvédnőt, Helen Rodint (Rosamund Pike), az egyre bonyolultabb…..
Torontoban forog épp José Padilha Robotzsaru remake-je, a képeken azokat a jeleneteket veszik fel, ahol az Omnicorp bemutatja a legújabb biztonságtechnikai termékét a médiának. Joel Kinnaman játsza Alex Murphyt, és ezeken a képeken már kesztyűje is van a szerelésének, bár valamiért…..
backdraft 2012.10.10 10:06:22
@swedman: Nekem sem. Furcsa.
A Hobbit argentin posztere sokkal sötétebben ábrázolja a váratlan utazást, mint az eddig megjelent promo anyagok. A Warner Bros. pár napja bejelentette, hogy bár a film még mozikba sem került, jövőre bemutatnak egy hosszabb változatot (extended edition), valószínűleg a második…..
Filmdroid Box Office: Elrabolva 2012.10.08 12:54:52
A hétvégét megint a konkurencia nélkül nyitó akciófilm vitte el. Liam Neeson, aki már jóval az Expendablest megelőzve hozta divatba a nyugdíjas akciósztárt a Taken második részére is be tudta csábítani az amerikai közönséget a mozikba. Ezzel letaszította az első helyről a…..
Filmdroid Top 10 James Bond filmek 2012.10.05 18:07:00
1962-ben egy új akcióhős tűnt fel a vásznon. Bond. James Bond. Hűvös eleganciájú brit tikos ügynök, aki felrázva, és nem keverve issza a Vodka-Martinit, Őfelsége különleges engedélyével lelkiismeret furdalás nélkül végez a gonosztevőkkel, gátlástalanul elcsábítja az…..
Érkezett pár kép és egy videó is a The Lone Ranger Disney filmhez. Idén már sikerült egy csúnya bukást bemutatnia a Disney-nek a John Carter filmmel,úgy tűnik ez jövőre is meg fog ismétlődni. Gore Verbinski rendező jócskán elszállt a Johnny Depp főszereplésével készülő The…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.27 08:00:00
Rtl klub: 21:25 Halálos fegyver 2. Valahogy így kellene minden filmet folytatni, hűen az első részhez, de behozni valami frisset, újat. Az első rész nyomozópárosa, a nyugdíj előtt álló Roger Murtaugh (Danny Glover) és a fiatal Martin Riggs (Mel Gibson) az új részben egy…..
Filmdroid Chinese Zodiac poszter 2012.09.18 09:30:00
Jött egy kínai poszter Jackie Chan új, ezúttal otthon forgatott filmjéhez, a Chinese Zodiazhoz. Chan nem tűnik túl boldognak, talán mert a poszter nagyon hasonlít a Texas Chainsaw poszteréhez; lehet hogy a fejek a polcon lesz az új design trend? A filmben, ami egy nyolcvanas években…..
backdraft 2012.09.19 12:17:08
És még többre is számíthatunk, ugyanis Tolkien Hét van, a Hobbit megjelenésének 75. évfordulója; szeptember 22. pedig Hobbit Nap - Bilbo és Frodo közös születésnapi bulijának dátuma. Ti hogy ünneplitek a Tolkien hetet? Peter Jackson úgy, hogy szeptember 19-én bemutatja a Hobbit…..
Filmdroid Komplett Alkonyat poszter 2012.09.19 10:30:00
Lassan látható lesz az Alkonyat franchise befejező része, a Hajnalhasadás 2. A teljességet érzékeltetve készült az alább látható poszter, ami az Alkonyat széria mind az öt részét magába foglalja. A komplett plakáttal pedig filmmaratonra biztatják a rajongókat, akik közül…..
írta walter sobchak A német filmgyártás már régóta egy talány számomra. Míg vígjátékaik – már amelyek eljutnak hozzánk – gyakorlatilag kimerülnek a szexközpontú Amerikaipite-majmoló szörnyűségekben, akciófilmjeik pedig a 20-25 évvel ezelőtti, szintén a tengerentúlról…..
Filmdroid Hobbit karakterképek 2012.09.17 10:00:00
14 új karakterkép jött ki a közelgő Hobbit filmhez. Ezeken a törpök mellett Zsákos Bilbót figyelhetjük meg. A képeken  Zsákos Bilbó ( Martin Freeman ), Balin ( Ken Stott ), Bifur ( William Kircher ), Bofur ( James Nesbitt ), Bombur ( Stephen Hunter ), Dori ( Mark Hadlow ), Dwalin (…..
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
Kicsit csajos, kicst macho és kicsit kulisszás, Clint Eastwood 1971-ben a Dirty Harry forgatásán, amikor még színészként volt ismert, és nem arról, hogy üres székhez beszélt perceken keresztül. via Retronaut ..
A The Huffington Post blog interjút készített James Cameron rendezővel, amelyből kiderült, nem sokon múlt, hogy nem ő rendezte meg a Jurassic Parkot. Előrehaladott tárgyalásokat folytatott Michael Crichtonal a regénye megfilmesítéséről. James Cameron elmondta teljesen másképp…..
Filmdroid InterCom hírlevél 2012.09.14 13:30:00
Oscart Afflecknek!  Amerika legtekintélyesebb filmkritikusa Roger Ebert kiosztotta a jövő évi Oscar-díjat. A gálára ugyan csak 2013 februárjában kerül sor, ám ő a Chicago Sun-Times-ban közölt, a rangos Torontói Filmfesztiválról küldött tudósításában egészen…..