Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pablo Holiday

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekete hajú lányok Laura 2013.01.11 08:17:28
Pablo Holiday 2013.01.11 16:21:15
@Ken Adams79: hát, most mit mondjak, én végignéztem úgy a képeket, hogy nem is néztem a fejét egyáltalán... :-P de most hogy olvastam a kommented, visszagörgettem, és tényleg. de valahogy azt a 10 mp-et, amit szánok erre az oldalra, azt nem a fejével töltöm :)
Papírzsepi nagyon szorgalmas beküldőnk, nem rajta múlik, hogy ilyen méltatlanul kevés játéka jelenik meg nálunk. Ezt pótolandó a szívemnek oly kedves hidden object műfajú Detective Files következik, rögtön három résszel, de át is adom a szót PZS-nek:"A játékról eleinte azt…..
Nagy siker volt anno a Lucky Tower, nem véletlenül: kevés ennyire pihent játék akad az ember kezébe. Nos, most elérkezett a második rész, ahol már nem egy torony fogságából kell kijutni, hanem drága királyunknak kell segíteni, miután Damoklész kardja lesújtott Damoklészra. Persze…..
Kulisszatitkok következnek, ha már egyszer felhívást kaptam keringőre. Szóval, úgy készül a másnapi poszt, hogy általában mikor időm engedi, szörfözgetek mindenféle játékoldalakon, és ha találok valami érdekeset, akkor játszogatok vele egy kicsit. Egyszerűbb cukiságoknál…..
Pablo Holiday 2012.12.04 11:54:57
@nyauuuuu: :))))
Szombati munkanapra cukiság jár, így kerül ide a Yummy Nuts. A szokásos kötél-darabolós cuccleszedős szösszenet, de helyenként azért elég sokat kell ügyeskedni-agyalni rajta, meg ráadásul tök cuki is. Néhány újfajta pályaelem is bekerült, ennél több nincs benne, ezt viszont…..
Pablo Holiday 2012.12.04 11:53:28
Eljött ez az idő is. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így kezdek egy posztot, de kénytelen vagyok. Szóval: Stöki nevű munkakerülőnk(!) ajánlotta figyelmembe ezt a játékot, mondván, neki nincs rá ideje, de jónak látszik. Nem csak annak látszik, hanem idegesítően, rettentően…..
Pablo Holiday 2012.11.06 07:56:24
@nyauuuuu: ó, köszi a gyors választ. de akkor miért írja ki, hogy press space to continue? vagy a continue az, hogy másik számot választhatok? engem eléggé megtévesztett :) na, mindenesetre köszi!
Amikor kint tombol a kánikula, az ember agytevékenysége ezzel egyenes arányban csökken, és leginkább a vízpart-hideg sör-semmittevés tengelyen mozog. Természetesen ilyenkor arra sincs agykapacitás, hogy bonyolult logikai fejtörőkkel múlassuk az időt. Sokkal jobb zombikat középkori…..
Pablo Holiday 2012.08.22 01:59:23
Kifejezetten ritkán vetemedünk arra, hogy demót ajánljunk nektek, de a Deponia-val kivételt kellett tennünk. Ha valakinek mond az a név valamit, hogy Guybrush Threepwood, az meg fogja érteni, miért gyengültem el. A totálisan klasszikus point-n-click alap, aranyos figurák, helyt-helyt…..
Pablo Holiday 2012.08.16 13:56:20
Subba Anyuék izgulnak 2012.08.02 14:00:00
..
Pablo Holiday 2012.08.06 12:48:13
@ga-ap: haha, SzabóJoe filó óráján én is boboztam. Nahát, ki vagy te??
Tudom, néhányan majd megint jól kigúnyoljátok az én ez meg ez vagyok-fajta listámat, de nem zavar, csak tessék. Viszont ilyen felmérést még nem készítettem, épp itt az ideje. A kérdés, hogy milyen kategóriába sorolnád magad a félrelépések szempontjából. Érdekelne a…..
"A Warner Bros-t és a filmkészítőket mélységesen lesújtotta ez a szörnyű tragédia. Őszinte részvétünk az áldozatok családjainak és szeretteinek ezekben a nehéz időkben." - ezzel a rövid közleménnyel reagált a stúdió az Aurórában történt lövöldözésre. Ezen felül a…..
Pablo Holiday 2012.07.20 22:46:45
@jewel79bp: izé, szerintem ez nem cenzúra, hanem csak az együttérzés, kegyelet, tisztelet egyik formája a lövöldözés utáni pár napban. Nem azt írták, hogy emiatt soha többet nem fognak ilyeneket vetíteni, csak morbid lenne pont ez a trailer ez előtt a bizonyos film előtt közel a tragédiához.
Így, az ebédidő közeledtével mindig nagy kérdés, hogy rendeljünk, vagy ugorjunk ki valamelyik közeli kajáldába enni valamit. Ha sikerült megállapodni, akkor viszont indul az igazi harc, hogy a kínait, a pizzériát, vagy a kifőzdét támadjuk-e meg... A Diner City a másik oldalt…..
Pablo Holiday 2012.07.14 11:54:25
@Darvászó Koppány: ami tippet én találtam a neten, az azt mondja, hogy az első étteremben csak olyat fejlesszünk először, ami nem csinál +helyet, ezekből vegyük meg a felső sorban az összeset (hogy ne kelljen plusz alkalmazottat venni), és mihamarabb vegyük meg a házhozszállítót, utána amint tudjuk, a 2. és a 3. (!!) éttermet is. Nekem így könnyedén sikerült megverni minden pályán az ellenfelet.
Subba Melegedés 2012.07.02 10:52:00
..
Pablo Holiday 2012.07.02 16:04:26
@pubikám: ja, így már értem, ha ilyen általános megítélés van benned, hogy aki meleg, az nem lehet kulturált. bocs, azt hittem, tudunk vitázni, és tényleg érdekelt, hogy valaki végre egyszer leírja: mi a baj azzal, ha a gyerek melegeket lát. de nem kaptam választ.
Pablo Holiday 2012.07.02 18:24:40
@Klafa: ja, így már értem. a két példa, amit felhozol, mindkettő gusztustalan, legalábbis nekem is (bár az nem tudom, miért lényeges, hogy néger-e a barbie). Tehát neked a melegek gusztustalanok. Akkor itt különbözünk, mert nekem nem. Ez ízlés dolga. És értékrendé, ahogy írod, úgy tűnik, abban is különbözünk. Bár én nem szeretném a saját értékrendemet erőltetni a gyerekemre. Nyilván van egy sajátom, amit közvetítek. De pl. én nem vagyok vallásos, és ettől még nem gondolom, hogy rosszat tesz a gyereknek, ha templomot lát, vagy katolikus ünnepségekbe-felvonulásokba botlunk az utcán. Bízom abban, hogy az értékrend, amit átadok, az nem attól lesz erős, hogy burokba zárom, és nem engedem, hogy lásson mást is, mint amit én képviselek. És az én értékrendem is csak egy hatás a gyerekre, van más is, és úgyis ő gyúr ebből egy sajátot.
Pablo Holiday 2012.07.02 22:43:56
@Klafa: köszi a normális választ! asszem egy kicsit jobban értelek. szerintem is fontos a család és az utódnemzés, és szerintem is fontos, hogy a megfelelő értékeket tegyük vonzóvá. sőt, még azt is gondolom, bár elég sokféle párkapcsolati modellt láttam és elfogadok, igenis a családot tegyük vonzóvá.
abban különbözik a véleményem, hogy azzal, hogy elfogadok valamit, azzal nem emelem azonnal vonzó értékké. tehát nálam nem egyenlő az "elfogadom a melegeket" azzal, reklámozom. nem gondolom, hogy évi egy melegfelvonulás, egy melegolimpia vagy 1-1 meleg pár az utcán akkora reklám lenne.

és még abban is különbözünk talán, hogy a család mellett nálam a másik fontos érték a sokféleség elfogadása, a kisebbség tolerálása. mert a melegek mindig is kisebbség volt, és mindig az is marad. én pl. ezt az értéket is szeretném átadni a gyerekeimnek. na mindegy is, nem kell egyetértenünk, köszi az egészen értelmes vitát!
Subba Cicaharc: Bocsika! 2012.07.02 15:42:00
..
Pablo Holiday 2012.07.02 22:19:04
Egészen nyúlfarknyi, és tulajdonképpen alig-alig játék, de olyan bájos, és macskás is, hogy muszáj - ha csak második játékként is - ajánlanom a The Kitty Story-t a kommuna szíves figyelmébe. Cicamama egy nap arra ébred, hogy eltűnt a kiscicája, hát gyorsan a nyomába ered. Ennyi…..
Tökéletesen eltalált a Pyschout kényszerzubbonyos-gumiszobás dizájnja, ugyanis tartós használata esetén az ártatlan munkakerülő is könnyen kerülhet hasonló helyzetbe. Egy szemétparaszt ügyességi játékról van szó, rejtett csapdákkal, precíz időzítést igénylő pályákkal,…..
A következőkben húsz percenként fogtok látni egy-egy, hozzánk beérkezett pályaművet. A játékosok igyekezetét a magam részéről azzal honorálom, hogy mindenki egységesen öt pontot kap tőlem, egyfelől mert tiszteletre méltónak tartom, hogy vették az fáradságot, és írtak…..
Subba Esik? 2012.05.29 09:59:00
Pablo Holiday 2012.05.29 11:07:38
Subba FAIL: Ejtőernyős tandem 2012.05.26 12:21:49
80 éves mammer nem a legjobb időpontot választotta a visszakozásra, így elég egyedi módon, a hevederből seggel kicsúszva teljesítette a feladatot. Óriás pofon és gratuláció egyszerre a maminak! ..
 Plazma elkurvulása pont annyira közhelyes, mint a szövegei. Legfeljebb abban kiemelkedő a srác, hogy a gettó és a pláza közti utat olyan gyorsan tette meg, hogy még a frissen szolizott barnaság se száradt fel rendesen az arcára. A valóban értékes és tartalmas hip-hop újra…..
Subba WTF: Elég meleg médiahack 2012.05.23 14:41:00
 A nap hírlevele szerint hálistennek mégis megtartják a melegolimpiát Budapesten!..