Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stradlin

0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha csak a Fidesz szóvivője lenne, olyan otromba hazugságokkal politizál és gerjeszt indulatokat Keresztes főügyész a moszkvai ingatlanügyben. Ezzel megszegi a törvényt, a belső szabályzatokat, és nem utolsó sorban saját esküjét is. De a jelek szerint mindez nem nagy ár ahhoz,…..
A Fővárosi Törvényszék szorgos asszisztálása mellett a Bírósági Hivatal és a Legfőbb Ügyészség vezetői addig keverték a lapokat a koncepciós perek áthelyezése kapcsán, míg a bíróságok csúcsszervét, a Kúriát és annak szakmai tanácsát sikerült lehetetlen helyzetbe…..
Van egy „népmesei elemekkel teletűzdelt” történet: Egy szép tavaszi napon, az országgyűlési választások kampányának idején (2010) O. János honvéd tábornok önként bevonult a népnemzeti ügyészségre, hogy meséljen egy főtiszt bajtársáról hallott pletykáról. Majd egy…..
Stradlin 2014.02.05 13:43:59
@kopp-ti:
Persze, vannak azon az oldalon is hulladékok, itt konkrétan azért írtam Juhászt, mert Fapál állandóan fényezi.
De most csak gondoljunk bele, ha egy ilyen nulla alaknak, mint Simon, 240 millája van, akkor mennyi lehet Szekeresnek, Lezsáknak, Puchnak, Orbánnak stb?? A politikai elit jól összezár, néha, nagy ritkán embereket koncnak odadobnak. Ebből lesznek Hagyó ügyek, vagy most Simon ügy. Meg kell nézni, a politikai elit mindent megúszott. Megúszták a privatizációs ügyeket, az olajügyet, a Kulcsár ügyet.Amikor kell, összezárnak. A Fenyő-gyilkosság felbujtójának leleplezését sem erőlteti egyik oldal sem!!
Elképesztő interjút adott Handó Tünde a Népszabadságnak az Alkotmánybíróság két héttel ezelőtti döntésével kapcsolatban. Tökéletesen félremagyarázza az AB döntését, és fajsúlyos tényeket hallgat el saját eljárásával kapcsolatban. Hogy fontosnak tartotta két…..
Tegnap a Győri Törvényszék jogerősen is kimondta, hogy teljesen megalapozatlan volt a Bábolna-ügyben emelt ügyészi vád. Ez az az ügy, melyet Budai Gyula többször is az elszámoltatás legkonrétabb eredményének nevezett. A polgári bíróság már korábban megállapította, hogy a…..
Feljelentést tettem Polt Péter legfőbb ügyésznél a múltkorjában, mert megelégeltem, hogy az elkötelezett nemzeti ügyészség újabb és újabb koncepciós eljárásokat indít ellenem. Aztán arról értesített a Legfőbb Ügyészség, hogy a feljelentett fogja kivizsgálni a…..
Stradlin 2013.10.05 12:19:14
@Kovács János 18:
Biztos tud, az elsővel az ügyvéd is közös.
Obersovszky Péter közszolgálatinak nevezett műsorában hallottam Budai Gyulától, hogy az elszámoltató apparátusa a koncepciós perekhez mindent előkészített, minden bizonyítékot csatolt, az ügyészeknek csak a vádat kellett volna megfogalmazniuk, a bíróságnak pedig a vádnak…..
Vegyes érzelmekkel fogadtam, mikor Kálmán Olgánál - az ATV Egyenes Beszéd című műsorában - meghallottam Harangozó Tamástól (MSZP), hogy három szocialista képviselő törvényjavaslatot nyújtott be a Büntető Törvénykönyv módosítására „a politikai érdekből folytatott…..
A volt pénzügyminiszter - szintén az összefoglaló előadás lehetősége nélkül - kérdésekre válaszolva a következőket mondta: Magyarországnak előnye származott volna a Sukoróra tervezett kaszinóberuházásból, de a politika megakadályozta, hogy megvalósuljon a beruházás,…..
A Magyar Nemzet című pártlap és édestestvére a Hír Tv ma tájékoztatta az ország lakosságát, hogy stempli ügyben az ügyészség vádat fog emelni ellenem, és ezzel kiérdemlem a háromszoros válogatottságot a vádemelések versenyében. Hogy a fenébe, hogy már megint innen kell…..
Stradlin 2013.09.07 12:59:08
@Mzperx:
Orbán teljesen kikészült 2002-ben.
Amúgy megnyugtatlak, egy fideszes se fog csomagot kapni a börtönben, ahogy egy szocialista nagyvad sem. vigyáznak egymásra! A Fenyő gyilkosság közismert megrendelője szintén köszöni, jól van.
Ez egy ilyen ország.
Na nem úgy, de ez végül is mindegy. Végre lendületet vesz az elszámoltatás :) A mai kihallgatással az ügyészség válláról lekerül a teher, hiszen az alapvető elvárásokat teljesítik. Ma végre elkészülhetnek azok a vágóképek az éppen induló választási kampányra, melyek a…..
A Fidesz büntetőjogi ámokfutásának egyik első lépése volt, amikor Hagyó Miklós peréhez időzítve lehetővé tették, hogy Handó Tünde jelölje ki az eljáró bíróságot. Választása az illetékességgel rendelkező Fővárosi Törvényszék helyett a Kecskeméti Törvényszékre…..
Ha ezt előre tudtuk volna… - gondolták Magyarország a maffiaállam politikai vezetői. Minden koncepciós perbe be kellett volna vinni egy kis államtitkot, így az egész eljárást titkosíthattuk volna, és soha senki nem beszélhetett volna arról, hogy mi történt. Vagy 80 évig. A…..
Stradlin 2013.07.11 17:28:07
@gabuscica: Korrupt gazembereknek nem muszáj dolgozni. Választhatott volna másik állást. A Szekeres és a Juhász villa miből épült? Most Boldvairól, Puchról ne is beszéljünk, igaz ők nem voltak a főnökei, csupán állandóan ezeket mosdatja a blogjában. A Fidesz is tele van ilyen arcokkal, csak őket itt nem mosdatja senki.
Komoly koki- és sallerosztás volt a moszkvai kereskedelmi képviselet ügyében: a Budapest-környéki Törvényszék tárgyalásra alkalmatlannak tartotta, és kiegészítésre visszaadta a moszkvai ügy vádiratát. Az ügyet tárgyaló tanács a szükséges iratok becsatolásáig a…..
A Sukoró-ügyben a Törvényszék május 16-án újabb 6 tanút hallgatott meg. Az akkoriban a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen és a turisztikai államtitkárságon dolgozó tisztviselők egybehangzóan azt vallották, hogy a beruházók szándéka és tervei komolyak voltak és a fejlesztés…..
A tárgyalás jegyzőkönyve Megérkezett a Szolnoki Törvényszéktől a Sukoró-per januári és márciusi tárgyalásának jegyzőkönyv-tervezete (az elütések/elhallások miatt pontosítások még át lesznek vezetve rajta). A szó szerinti jegyzőkönyv is alátámasztja: a vád már…..
Stradlin 2013.05.10 10:52:52
@Tatrai Miklos:
Oks, köszönöm.

Más ügyekben nagyobb "izgalom" a védett tanú kérdés, aztán tessék: pestisracok.hu/elfelejtettek-megvedeni-a-vedett-tanut/

Így bízzon az ember a rendőrségben. :)
Szegény jobb sorsa érdemes Balczó Zoltán az Országgyűlést használta fel arra, hogy politikai nyomást gyakoroljon egy bírósági eljárásra, mellesleg pedig zsidózzon egy jót. A tudósítások szerint tegnap a Ház nyilvánossága előtt kérdést intézett a legfőbb ügyészhez…..
Ma hallgatja meg az Alkotmánybíróság Handó Tündét az első olyan beadvány ügyében, mely a büntetőeljárás kitelepítésének, hivatalosan „az eljáró bíróság kijelölésének” alkotmányosságáról szól. Miként arra hétfői közleményükben jogvédő szervezetek…..
Stradlin 2013.04.25 23:21:23
Még mindig azt gondolod, hogy jó társaságba keveredtél? index.hu/belfold/2013/04/25/olvashato_a_laborc-meghallgatas/

Igaz a másik oldal se jobb, ha igaz, amit Portik mond, hogy "önrobbantások" voltak a 98-as választások előtt. A szocialistáknak pénzt adott néha. :)) A Fenyő ügy is szóba kerül, hogy Fenyő mégis csak tartott valakitől (2 nappal a halála előtt beszélt erről) a fő ellenségétől, aki "tönkre akarja tenni" Hát rosszabb dolog történt vele...

Jó kis országban élünk! És mennyi mindenről nem tudunk még!!
Miközben a régi stadiont már le is bontották, újabb fejezetéhez érkezett a Fradi-nyomozás szappanoperája is. Legutóbb, februárban már beszámoltam arról, hogy a rendőrség által kirendelt igazságügyi szakértő első körben, még 2011-ben megállapította, hogy az egész nyomozás…..
Stradlin 2013.04.24 23:23:40
Viszkisdoboz 121. Bocsika! 2013.04.16 17:27:05
Remélem, megbocsátják nekem, hogy tegnapi posztommal hiába bolondítottam oda jónéhányukat ma a bíróságra, de arra, ami történt még én magam sem számítottam! Történt ugyanis, hogy az első tárgyalási napon – ígéretemnek megfelelően – az ügyész felolvasta a vádiratot.…..
Miközben ámulva nézem a Fidesz kétharmados regnálását, néha megállok egy pillanatra, és próbálom eldönteni, hogy az zavar-e jobban, amit csinálnak, vagy az, ahogy csinálják. Ilyen magától értetődő természetességgel csak az erőszakos, nagydarab, kötözködő alkoholista…..