Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szolgalélek

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közszolgálatinak csúfolt televízió is szükségét érezte annak, hogy beszálljon Orbán Ráhel oldalán az úgynevezett pelenkaháborúba, ugyanis az érintett ma már nem egyszerűen a miniszterelnök egyik gyermeke, hanem bizonyos értelemben a szellemi örököse is. Így aztán, aki szóvá teszi, hogy Orbán…..
Az Országgyűlés elnökének a külföldi egészségügyi miniszterek találkozójának gálavacsoráján sikerült bődületes ökörségeket mondani. Biztos arra gondolt, azok úgyse jártak mostanában magyarországi kórházban, simán elhisznek neki bármilyen vad dolgot mond be...
szolgalélek 2017.06.19 19:22:19
@Akhmed Há CIA terrorista: nem jó a felvetés, a magánrendelés az állami intézményben folyik. nem kell vinni-venni.
Gajdics Ottónak a Mészáros Lőrinc-féle tévé Angard nevű műsorában borult el az agya teljesen, mert az illetők megnyilvánulásai "sértik az identitását"...
szolgalélek 2017.06.01 23:18:32
Nehéz volt bármikor is egyetérteni a KDNP által erőltetett vasárnapi zárva tartással, hiszen sosem magyarázták meg semmilyen racionális érvvel - mert nincsenek ilyenek -, miért is szükséges az intézkedés.  A legfrissebb piaci becslések alapján azonban teljesen egyértelművé…..
szolgalélek 2015.12.04 21:38:08
@Le Orme 2: és akkor hol van a több milliós munkahely amit ígértek ?
Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Egy kérdésem lenne önök és az egész magyar társadalom felé! Miért nem kell az ember sehova, ha nyugdíjas? Vagy aki elér egy bizonyos kort, utána már nem is számít embernek? Sajnos nem olyan világot élünk, ahol nem hogy tisztességesen, de…..
szolgalélek 2014.03.15 17:29:40
@Kovács Ferenc 14:Hát kár volt hozzászólnia! Mi a férjemmel 2 éve vagyunk nyugdíjasok és valóban kegyelemkenyéren élünk. A rezsi és sajnos temetési költség kölcsönét kifizetve 20 ezer Ft marad egy hónapra, amiből 10 ezer Ft a gyógyszer ára. Szívesen pihennénk a 40 ledolgozott évek után, de sajnos ami nem adódik az a munka, el szeretnénk vállalni, hogy egyszer benzin is kerüljön az autóba, hogy a szép országunk tájait megcsodáljuk.Egy értelmiségi.
 A teljes leírás letöltésért kattints ide: http://www.wupload.com/file/2328387747 (slow download)  Nem régiben jelent meg egy külföldi blogon hogy a Nokia és a Sony Ericsson szoftverjében egy 26 jegyű kóddal kilehet kapcsolni a teló függőségét. A kód nem minden telón…..
A Népszabadságnak adott interjú szerint Horváth András politikai pályára készül. Én sok sikert kívánok. Egyelőre bizonytalan a politikai karrier, pedig Horváth számíthatna a szavazók szimpátiájára. Valaki, aki nem csak pofázik a korrupció ellenes harcról. Ezeket az…..
A Mi a helyzet Habony úr háza táján című vándor-szappanopera ezúttal a Átlátszó blogon jelentkezik. Csütörtök este Habony Árpád, Orbán Viktor "munkanélküli" főtanácsadója Hajdú Péter társaságában meglátogatta az Erzsébet téren felállított, Sziget Eye névre…..
szolgalélek 2013.06.28 17:17:41
Valószínűleg a szerkesztő lamantinok is nyaralnak, így az RTL Klub outsourcongolta az állatkertnek a forgatókönyvírást, de annyira nem történik semmi, hogy a héten biztos, hogy a hüllőház lakóin van a sor. Ugorjunk is egy fejest a nihilbe! Egy kívánós asszony minden akaratát…..
Négy év kihagyás után tért vissza a képernyőre Bárdos András a SporKlub Dodzsem című műsorában, és ebből az alkalomból a Médiainfónak adott interjút. Bárdos az újságnak elmondta, ha össze kellene foglalnia a pályán töltött elmúlt húsz évét, akkor azt mondaná,…..
function updatewin() { html.document.open("text/html"); html.document.write(document.lap.forras.value); html.document.close() } function ujablak() { html = window.open("","","resizable=1,scrollbars=1,screenX=50,screenY=50,menubar"); } function biztos() {return confirm("Biztos, hogy…..
Tisztelt Cím! Arra keresném a választ, hogy ma Magyarországon miért hunyunk szemet afelett, hogy munkajogilag a legnagyobb csalók a közmunkásokat foglalkoztató közintézmények és önkormányzatok?A közmunkások nagy részét nem a papíron lejelentett munkakörben alkalmazzák, ezzel…..
 Előző írásainkból kiderült: a szegénység problémájának megoldását nem csak a kellő politikai akarat hiánya, a nem elégséges vagy épp elhibázott szakpolitikák okozták, hanem a közvélemény támogatásának hiánya is. A társadalomban kialakult két nézet (az egyik…..