Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerti régész

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudták, hogy ma már több mint százféle szabadulószoba van Budapesten? Az utóbbi években ugyanis a főváros a szabadulós játékok egyik központjává vált, sokan keresik ezt a szórakozási lehetőséget a turisták közül is. Aki  pedig kifejezetten kaland- és szerepjáték típusú rejtvényfejtésre vágyik, az…..
Kerti régész 2018.03.11 15:29:16
Mai barangolós posztunkban a hosszabb (és meglehetősen szagosra sikeredett) észak-amerikai és észak-európai kitérőt követően (amelyet itt és itt olvashattok) visszatérünk Ázsiába, mégpedig azért, hogy felfedezzük a világ egyik leggazdagabb városát, amelyet a környező olaj- és földgázmezők…..
Október végén a legtöbb honlapról sorra köszönnek ránk a különböző tökös dekorációk. Van itt minden, az egyszerű szem-száj-orr kivágásútól a festett, fúrt, faragott szépségekig. Tulajdonképpen bármilyen formájú, színű, mintájú töklámpást alkothatunk, csak a fantáziánk és az ügyességünk szabhat…..
Igazi kihívás gyerekekkel készülődni egy olyan eseményre, amelynek a legfőbb résztvevői véres, rémisztő alakok, zombik, boszorkányok, denevérek, és minden olyan horrorisztikus alak, akiktől egész életedben meg akarod védeni a gyermeked lelkivilágát. Arról nem is beszélve, hogy családilag tököt kell…..
ANNENN Pénteki portré 2012.09.28 10:34:58
Egy csodás kisfilmre bukkantam, mely a W Magazin számára készült Marie Piovisan modellről. A kisfilm Axel Lindhal nevéhez köthető. A film nem csak vizuálisan, de zeneileg is lenyűgöző. LESSÉTEK meg! Double Portrait from WM Artist Management on Vimeo. Forrás:…..
Kerti régész 2012.09.28 20:45:06
Ez az eb nem az a típus, akit naponta kétszer levisznek sétálni fél órácskára és ennyi az összes kalandja. Oscar igazán széles látókörrel rendelkezik, hisz harminc országban fordult már meg pici talpain bandukolva. Ez a fess kan nem rest helikopterre szállni, ha úgy hozza…..
Kerti régész Kifelé a földből! 2012.09.28 20:08:39
A tavasz első napján húsz különböző tárgyat ástunk a talajba, hogy most, az ősz kezdetén kiássuk, és megnézzük, mennyire viselte őket meg ez a félév a nedves földben. Az eredmény sok esetben meglepő, és sajnos némi veszteséget el kell fogadnunk. A csillagászati ősz…..
Kerti régész Ősszel ugyanitt 2012.03.21 23:03:00
Gondoltál már arra, hogy mi történne ha fél évre elásnád kedvenc legofigurádat a 34 centiméter mély földbe? Arra, hogy mit élne át ott lent a hidegben, és hogy milyen formában lenne, amikor viszontlátod? A magunk módján köszöntöttük a tavaszt idén. Húsz különböző…..