Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baby123

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
baby123 2012.11.29 13:45:04
@baby123:
Ja nem csak a Máriusz setét, hanem az egész napi - no meg a pár nappal előtte történtekét.
Orbán Viktor valami nehezet evett vasárnap este. Csak forgolódott, de hajnalig nem tudott álomba merülni. Mire mély álomba szenderült, máris szólt a vekker. Rossz volt nagyon. Főleg az álom, abban a felébredés előtti szakaszban. Valami kocsmában töltötte az időt, s egykori…..
Az LMP feloszlatná a TEK-et annak szerdai akciója után, az MSZP-nek és a Jobbiknak pedig sikerült kiadnia az esetről egy-egy viccesnek szánt közleményt. Mindeközben általában hatalmas buktának lett elkönyvelve az eset, érthetetlen módon beillesztve az elmúlt két év bohókás és…..
Az Amerikai Népszava cikke, ami Orbánt elmebetegnek állítja be, csupán újra azt igazolja, hogy egy undorító szennylapról beszélünk. A cikkben szájmozgásról és mozdulatokról bizonyítja be a szerző, hogy Orbán elmebeteg. "Ilyen mozgást egészséges ember szája nem végez" - majd…..
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig…..
baby123 2012.09.02 12:31:45
@juless:
Akkor idézzünk tovább ahogy a nagy öszödi gondolkodó mondta "ebben a kqrva országban" csak akkor még nem volt egyértelmű ki a strici.
Publius Nem kell mindig zabálni! 2012.07.24 11:45:00
Kormányunk fejlődik és láthatóan nagyon ráér. Az Alaptörvényben előírt feladatait már mind kiváló színvonalon teljesíti, ideje van önként vállalt, felhatalmazással ugyan nem rendelkező tevékenységekre is. Most már nemcsak a haveri kör cégeinek adminisztratív…..
Orbán Viktor a facebookon jelentette be: az EU letette a fegyvert, Magyarország minden fronton győzött!Gondterhelt arc, összevissza firkált konzultációs kérdőív, majd a miniszterelnök bátran ránk néz, szeméből sugárzik az őszinteség. Elmondja, hol vagyunk (hátha még mindig csak…..
Bándy Kata eltűnése nem véletlenül váltott ki akkora figyelmet, együttérzést és összefogást - még ha ez többnyire virtuálisan manifesztálódott is - mint amekkorát az elmúlt napokban tapasztalhattunk: az őt nem ismerők számára is azonnal nyilvánvalóvá volt, hogy egy…..