Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mulatt

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó pár éve olvasom a Criticalt, nagyon érdekes oldal olyanoknak is akik nem annyira konyitanak a tudományhoz.Mostani kedvenceim egyike a Biodizájn – élőlények az építőiparban cikk.Zseniális lenne, ha az itthoni panelokat esetleg egy zöld bevonat boritaná. Nekem jobban…..
mulatt A csillagpusztulás 2014.02.04 13:06:26
Na igen, mostani elég durca cikk, ami tipikusan az a WTF kategória. Mi lehet ennek az oka? Majd reméljük nemsokára kiderül, az amerikai kutatók segitségével.Persze az index cikkben nem emlitik még azt a vicces kis oldalt, ahova fel lehet tölteni képeket haldokló csillagokról, amit…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
mulatt 2010.12.22 12:02:13
@Knorr:

nemtudom én itt -7 fokban tekertem az Albert H- hoz mint az állat pólóban és egy nagyo meleg kabátban és semmi bajom nincs, persze nem azt mondom, hogy minden nap igy kell menni de egy pulcsiban kabátban ha valaki megfagy -7 fokban ott felteszem a kérdést, veszel be elég szénhidrátot a szervezetedbe? :D
mulatt 2010.12.22 12:04:05
@Knorr:

Egyetértek!
mulatt 2010.12.22 12:27:12
@Alikam:

A biciklit tárolni kell, utcán evidens nem hagyhatod mint az autót

Kinézek az ablakomon s mindenhol bicikli lezárva szépen :(((( omg how is it possible?? its a miracle!

"És mindezt csak azért, mert most a csóróknak ez a divat" Divat egészségesen élni? Hát a fene egye meg. Nem tudom nem élek Budapesten de amikor apámnál voltam kocsiban ültünk 30 percig, hogy menjünk 3 utcát, akkora dugó volt.
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
mulatt 2010.01.30 16:45:57
@sipusz: D

64 biten tuti nem fut? semmi módszer nincs rá? xD ÁÁÁ minek ez a win 7 ha ekkora xar x
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
Hollandia - próba szerencse Szofia 2009.07.22 14:49:00
Na akkor Mindenkinek aki tervezi, hogy Hollandiaba kijon dolgozni.Kell egy regisztracios szam itt (is): Sofi Nummer.Ha olyan specifikus helyzetben vagy, hogy nincs lakcimed akkor otthoni lakcimmel is vallalhatsz itt munkat.Ugy kezdotott a dolog, hogy egy kedves magyar srac aki olvasta a blogot irt,…..
Hollandia - próba szerencse BUEK! 2009.12.31 14:48:00
Nem nagyon volt kedvem irni, nem volt mirol.A karacsony este munkaval telt, aztan atmentunk a szomszedba toltott kaposztat fozni. Ma is dolgozunk... Allitolag lesz majd egy oras tuzijatek a varosban... azt azert megnezzuk.A taj szep, sokszor havazott es nagyon szepek a hazak, nyugodt aranyos…..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..