Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sembertius

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az egykori Magyarország vasúti hálózata mai mércével is elképesztő tempóban nőtt, Székelyföldön is megkezdődött a hálózat fejlődése, és négy normál nyomtávú, helyi érdekű vonal épült meg: Marosvásárhely–Szászrégen (1886), Héjjasfalva–Segesvár (1888),…..
A fideszes aktivisták tudvalevően a Kubatov-lista alapján járják az országot: Orbán elkötelezett híveihez kopogtatnak be újra meg újra. Így nem csoda, hogy mindenütt lelkes magyarokkal találkoznak, akik támogatják, hogy tanodák vagy orvosok helyett a felcsúti Orbán-stadionra…..
A "szóra sem érdemes" és a "ki kell hányni, mert megfeXi az ember gyomrát" érzések között hánykolódtam, miközben a LejtMenet Pártjának elnökválasztási kongresszusáról hallgattam és olvastam a tudósításokat. Az ígéretes rügyezésből hínárosodásba átcsapó zöldpártban…..
Hatvan éve, 1953. június 17-én robbant ki a kelet-berlini felkelés. A hazaáruló kelet-németországi kommunista vezetés pár óra alatt elvesztette uralmát az események felett, és a szovjet hadsereg védelmébe menekült. Az orosz tankok aztán alig fél nap alatt brutálisan vérbe…..
sembertius 2013.06.18 13:25:43
@EnTeO: Tipikus ballibsi hozzászólás. Felületesen érvel, helyette inkább minősít. Az Eu éppen kb. 300 milliárd forintnyi a magyar kormány által már előfinanszírozott beruházási támogatás kifizetését tartja vissza.

A blog bejegyzés egyébként úgy jó, ahogy van.
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
A KARD LMP végveszélyben? 2012.10.11 21:59:47
Nem az ő hetük ez. Kiszorítják őket a "harmadik erő" még csak vizionált pozíciójából, prominens képviselőjük elkövet egy ki nem kényszerített szarvashibát Chávezzel, és kijönnek egy, Matolcsyt is leköröző tündérmesével gazdaság-ügyben. Lehet - bár még korántsem…..
sembertius 2012.10.12 12:52:19
@Putyilov gyári melós: Bocsi, de milyen autópálya épült a Merci kedvéért? Az M5-ös ott van már vagy 20 éve.
Az elmúlt csütörtökön ülést tartott a Hegyvidéki képviselő-testület. Az alábbiakban beszámolok az érdekesebb témákról, döntésekről, és még egy ügyről, ami lekerült a napirendről. Arról már korábban is hallottam, hogy a Fogas alsó végállomását szeretnénk a Moszkva…..
A „régi-új jobboldal pólusa” az online társadalom 31%-át szólítja meg, a „szocialista baloldal pólusán” pedig 15%-nyi szavazót találunk. A többiek, vagyis az online társadalom 54%-át kivető tömeg alkotja a „demokratikus megújulás pólusát” Ez a cikk egy…..
Elhatároztuk a barátnőmmel (csókoltatlak), hogy megyünk egy karikát ezzel a "Csoda"-"Ingyen"-BKV hajóval, ha már van bérletünk. Szabolcsi emberként, hajót csak filmekben láttam eddig, és életemben csak egyszer ültem ilyen ördögi szerkezeten. Így lettem egy loser társaság tagja,…..
Életünkben napról napra mind nagyobb szerepet tölt be a szakszóval felhőnek hívott jelenség. A hatalmas adatközpontok számítási felhőiben tárolódnak leveleink, zenéink, fényképeink és státusz-üzeneteink, mindaz, amivel barátainkkal és családunkkal a neten át kapcsolatban…..
2012. február 24-én az új-zélandi Taranaki kikötőben a Xéna sorozatból jól ismert Lucy Lawless színésznő hat Greenpeace aktivista társával együtt elfoglalta a Noble Discoverer nevű olajkutató hajót ezzel tiltakozván a Shell Északi sarkvidéken folytatott kutatásai ellen.Ha…..
sembertius 2012.03.21 13:04:28
@fuck.the.system: Ó, szent együgyűség! Milyen naív vagy.
sembertius 2012.03.21 15:04:54
@fixilány: Tudod mitől véd meg a GP minket? Attól, hogy ne csökkenhessen a fosszilis tüzelőanyagok használata miatt a légkör szén-dioxid tartalma. Ezek egy energetikai lobbi előretolt hadosztálya, semmi más. Úgy látszik, most a Shell nem volt elég bőkezű velük.