Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leopold Bloom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mitől lesz egy lepukkant gyártelepből nyüzsgő kulturális központ, az megérne egy külön posztot. Van, hogy nem elég a pompásan felújított, gyönyörű épületállomány (lásd Zsolnay-negyed), de az sem igaz, hogy csak alulról szerveződve jöhet létre valami működő dolog…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Leopold Bloom 2010.12.21 11:56:15
Ötvösművészek egy csoportja úgy döntött, hogy kibérli a VII. Kerületi Önkormányzattól a Király utca 11. bolthelyiségét. Beadták a pályázatot. Logikus lépés, hiszen a Pollack Mihály tervezte Prandtner Házban kétszáz éve is ezüstművesműhely működött, az épület…..
Leopold Bloom 2010.09.14 12:23:39
15 napjuk van válaszolni (a kérdés(ek) kézhez vételétől).

utána ombudsmanhoz lehet fordulni vagy perelni lehet.
www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99200063.TV

19-21.§-at érdemes megnézni.

Ki lehet kérni,a pályázatra vonatkozó minden dokumentumot. Kik bírálták el, milyen szempontok alapján, a nyertes mit ajánlott. Ki lehet kérni az önkormányzat és az új bérlő közti szerződést, stb.
Leopold Bloom 2010.09.14 12:25:20
@banurr: közérdekű adatigénylés nem a közigazgatási eljárási törvény alapján megy, teljesen független a közigazgatási szabályoktól és gyorsabb is.
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
Leopold Bloom 2009.02.11 00:03:19
@Astarte: remekül átláttad a helyzetet, csak az Übermensch szó fogott ki rajtad.
Hála istennek a világ kicsi: a Sandokán zenéjét ugyanaz a csapat, vagyis Maurizio és Guido de Angelis írta, mint a Terence Hill & Bud Spencer filmekét, Emilio Salgari kalózregényei pedig állítólag inspirálták Sergio Leonét is sziklaarcú hősei megteremtésében, ki tudja,…..