Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PolarbeaR

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, ez a 13. Hegyalja fesztivál jó eséllyel pályázik az "Életem legjobb fesztiválja" címre. Ilyen nehéz helyzetben talán még sosem voltam, amikor a képzeletbeli érmeket próbáltam kiosztani. 4 olyan produkciót láttam, ami gyakorlatilag aranyérmes lenne bármilyen más…..
4 kerékvető Girlpower! 2012.04.26 23:12:00
  A gyengébbik nem a Forma-1-ben körülbelül olyan jelenség, mint a mag az iparilag magozott meggybefőttben; elvétve található. Bizonyára sokan a nő és a Forma-1 szavak kapcsán a versenyek végén a pódium felé igyekvő pilótákat fegyelmezett sorban tapsikolva fogadó,…..
 ..
PolarbeaR 2012.04.23 01:34:23
Három hetes szüneten vagyunk túl, ez alatt mindenki alaposan kiéhezett az izgalmakra. Jómagam az egyenletes adagolás híve vagyok, de hát ez nem kívánságműsor. Ha már ez egy bevallottan szubjektív blog, akkor bevállalok egy szubjektív kirohanást. Este akartam megnézni az élőben…..
Nehéz szakma ez a tartalom előállítás. A mi esetünkben konkrétan azért, mert a rendszertelen és változó minőségű tartalmainkat a kutya se olvassa. Úgy értem, hogy még mi sem. Leginkább egy belsős beszélgetésre hasonlít a dolog, de azt Gtalkon is meg tudnánk csinálni. Ha néha…..
4 kerékvető Maláj meglepetés 2012.03.26 11:24:00
Szerencsére a második futamra mindössze egy hetet kellett várni, ami jó gyorsan el is repült, még az óraátállítás is a kezünkre játszott (így kell nézni a dolog jó oldalát). Az időmérőről megint lemaradtam, így ismét kellemes meglepetésként fogadott a rajtrács…..
Nagyon vártam az idei szezont már, mint ahogy ez egyébként rendszerint lenni szokott úgy január tájékától kezdődően. Töredelmesen be kell vallanom, hogy a tavalyi utolsó 3 futamot nem láttam, erre különböző kifogásokat találhatnék, mint például záróvizsgára való…..
Sokan értetlenkednek, hogy miért is szeretheti valaki nézni a Forma-1-et. Hiszen az olyan unalmas, csak köröznek az autók ugyanazokon a pár km-es tök egyforma pályákon, és monoton, sőt, idegesítő zajjal jár az egész. (Opcionális további ellenvetésként: a pilóták közt sincsenek…..