Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moonshadow

0 bejegyzést írt és 324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyes fekvőpozíció esetén a gerincoszlop tehermentesítve pihen, ami a porckorongok anyagcseréjét is kedvezően befolyásolja. Olyannyira, hogy a helyes álló testtartáshoz képest a helyes fekvő helyzetben a gerincre nehezedő nyomás negyedére csökken! Ám minderre csak az ergonómiailag megfelelő…..
Maurice Saundersnek olyan tökéletes mosolya van, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindez pedig egyfajta stratégia is részéről a Tinderen való ismerkedéshez. Maurice az egyik legnépszerűbb férfi a Tinderen, az alkalmazás algoritmusa szerint a profilját 99%-ban jobbra húzzák a felhasználók,…..
A Miből élnek a magyarok Svájcban? sorozat mai részében egy szobalány pozíciót nézhettek meg közelebbről. Aki kérdez, az ezúttal is Csilla, aki válaszol pedig Adina. Csilla ezúttal változtatott a formátumon, így összefoglaló helyett következzen egy részlet a beszélgetésből...
Az Európai Unió 2014-es felmérése szerint az azt megelőző 12 hónapban a nők mintegy 8%-a élt át fizikai és/vagy szexuális erőszakot, ezenkívül a nők egyharmada szenvedte el a fizikai és/vagy szexuális bántalmazás valamilyen formáját. A rémisztő statisztika és a 2017-ben indult #meetoo mozgalomban…..
Az elmúlt hetekben több olyan levelet is kaptunk, amelyben a hölgy levélírók a partnerük, férjük merevedési gondjairól számolnak be. Természetesen minden levelet egyénileg is megválaszoltunk, Zsuzsa pedig hozzájárult a története és a tőlünk kapott válasz nyilvános közléséhez is. Íme : "A férjem 67…..
 Korán jött idén a karácsony a geekeknek: december 10-én, csütörtök éjjel tartották meg a Disney Investor Conference-t azaz a Disney-befektetők napját, ahol a vállalatbirodalom egyes részlegvezetői ismertették a Marvel, a Star Wars, a Disney és a Pixar produkciók következő pár évere vonatkozó…..
Az is csak a szemetelés egyik fajtája, ha mindenféle – láthatatlan, de alkalmasint kártékony – anyagokkal szórjuk tele a talajt. Az pedig ezen belül is a „szokásos” problémafokozás, amikor mindezt kedvtelésből, lustaságból, hanyagságből csináljuk. Tegyük fel, hogy a glifozát nevű széltében-hosszában…..
  Ha tetszett a video vagy a cikk és még szeretnél hasonlókat látni, akkor támogasd munkásságomat egy feliratkozással!     Eredeti szöveg (kisebb módosításokkal):   Mélyen tisztelt lányok és srácok, üdvözöllek titeket!   Bizonyára ti is láttatok már nem is egy olyan filmet, ami felkavaró…..
Time Goes By Top 10 háborús film 2020.05.24 11:47:36
A háborús filmek műfajába olyan alkotások tartoznak, amelyek középpontjában valamelyik 20.-21. századi háború alatt játszódó események, és az adott háború szárazföldi, légi vagy tengeri hadviselése áll. A filmek gyakran egy-egy olyan látványos és autentikus csatajelenettel záródnak, amely bemutatja…..
Az ország különböző pontjairól sokan fordulnak most a Levegő Munkacsoport Tanácsadó Irodájához, hogy mit lehet tenni a zöldhulladék-égetés okozta levegőszennyezés ellen. Ha a települési önkormányzat a saját rendeletében lehetőséget ad az adott időszakban a hulladékégetésre, akkor beszélni kell az…..
Elhagyatva, egyedül, 1,5 hónap szenvedés után, katéterezve, meztelenre vetkőztetve. Tisztelt Praxisblog!   Hosszú vívódás előzte meg a levelemet, amit Önöknek írtam. Hónapok óta gondolkodom, hogy el merjem-e mondani a történetet. Elsősorban a szakmai véleményükre lennék kíváncsi. Édesapámat…..
Régi és téves sztereotípia, hogy a macskák csak a kajáért vannak az ember mellett. Nyilván nekik is fontos a pocakjuk megtömése, de minden cicagazdi tud olyan sztorit mesélni, hogy a cicája vacsora után hogyan bújik hozzá, lefekvéskor mellé fekszik, napközben az ölébe ül, ezeknek pedig semmi közük…..
Fiatalon álmaim netovábbja volt, hogy végre legyen egy komoly pasim. Hogy együtt lehessek valakivel, megosszam vele a gondolataimat. Például nagyon vágytam rá, hogy együtt menjünk bevásárolni. Ez most iszonyú infantilisnek tűnik, de akkoriban, félig még gyerekként az, hogy valakivel felnőtt módra…..
Mióta elindult ez a blog kaptam hideget is meleget is bőven. A legtöbben azt firtatják, hogy lehete-e egyszerre két embert szeretni, úgy igazán, vagy csupán elhidegültem a férjemtől, és ez az egész a váláshoz vezet, majd megint monogámok leszünk valaki mással. Nincs kristálygömböm, nem látom a…..
A zsidó vallási törvények közül fontosságban kiemelkedik a házassági tisztaság betartása. A micva (parancsolat) abban foglalható össze, hogy az asszony havi menstruációja folyamán, mely jellemzően 5 napig tart (akkor is 5 napot szokás tartani, ha ennél gyorsabban megáll a vérzés) és azt követő…..
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
moonshadow 2020.02.09 12:47:05
@kisqtya: Persze, sok balfasz pasi van, mondhatjuk akár, hogy 80 %-uk nem ad magára, de nem mind, éppen ezért ha egy nő 35 felett egyedül van, az egyben demonstrálja, hogy kompromisszum képtelen.
moonshadow 2020.02.09 12:51:55
@Almandin: Fapinából is van több féle. Az én kedvencem az amikor egy nő az ismerkedés elmélyülős szakaszában elejti, hogy ő már "lenyugodott" nem érdekli túlzottan a szex mert volt pár hedonista tapasztalat gyűjtő éve. Ettől azt várják, hogy az ember hanyatt dobja magát és mégjobban szeresse lelkileg őt, a tapasztalt nőt. Pedig pont az ellenkezője jön le, hogy alkalmi lovagokkal már kikefélte magából azt az érzelmi töltetet amit most kellene az új párjával, hogy elmélyülhessen a kapcsolat állandóra. Aztán csodálkozik, hogy a faszi pillanatok alatt otthagyja a lelakott bögrét.
Miután felállítottuk a saját szabályrendszerünk, és kinyitottuk a házasságunk, természetesen nem csak én kezdtem el randizni, hanem András is. Első lépésben regisztrált a facebook-ra. (Igen, ekkor 2017-et írtunk és neki korábban sosem volt fb oldala. Látjátok milyen hasznos dolgokat hoz a…..
moonshadow 2020.02.07 08:11:10
@Almandin: "Pedig létezhet az, hogy valaki több személyhez is vonzódik egy időben. Monogámoknál se ritka, csak náluk legfeljebb megáll fantáziálásnál a dolog,"
Szerintem az érzelmi intelligencia fejlődésének egyik állomása, amikor kifejlődik az a képeség, hogy amikor látom, hogy valakivel kialakulhatna valami, de mivel már van párom, és tudom, hogy ez őt rosszul érintené, a felismerést követően leépítem ezt az induló lehetőséget, hogy ne bántsam meg a partnerem.
A poliamoria számomra ego problémának tűnik, olyan mint amikor egy kisgyerek mindig mást szeretni mint ami van.
Szerintem a poliamoriában az egyik fél mindig szenved éspedig az akinek nincs éppen kapcsolata.
Mivel a nőknek elég egyet füttyenteniük, hogy megdugják őket, a férfiaknak meg ehhez kemény udvarlási munkát kell befektetni, úgy gondolom, hogy itt a szenvedő fél általában a férfi.
A sorozatrandizó A logisztikus 2020.02.03 13:01:47
Tinderen ismertem meg Nórit, amikor épp a harminc fölötti nőket teszteltem. 35 éves, szőke, átlagos testalkat, kivéve a fenekét és a combját ott van pár fölös kiló, de még viszonylag jó alakja volt. Azt írta a bemutatkozó mezőbe, hogy a személyes ismerkedés híve, ezért pár mondat után rá is…..
moonshadow 2020.02.04 20:59:39
@Frau Untermensch4: " fel van-e valahol tüntetve Wolf adatlapján, hogy csak szex, más semmi? Ez azért lenne fontos, hogy a nők tisztában legyenek ezzel, "
Ezt csajok sem írják ki, papíron mind hosszú távú kapcsolatot akar, a valóságban meg több nő akar csak szexkapcsoaltot mint férfi, ezt látom a negyvenes korosztályban.
Gondolkodtam, hogy miért van ez így?
Valószínű azért, mert:
-csak az exnél jobb egzisztenciájú pasi lehetne megfelelő, de azok szintén a pénzt hajtják és ezért többnyire ugyanolyan elhízottan és rosszul néznek ki, nem szexik számukra.
-gyerekek és munka mellett nincs idő rendes kapcsolatra, marad a kormoltatás
-igény sincs igazán hosszú távú kapcsoaltra, mert már nem tudnak kötődni a sok alkalmi kapcsolat miatt.
Hol is kezdjem? Hát jó lenne, ha sehol se kéne. Ha szépíthetnék, hazudhatnék, elhallgathatnék. De hát pont ezek miatt vagyok itt. Mert most, vagy soha. Ha most nem ugrok ki ebből, akkor soha. Mert ki kell. Egy hajszálon függ az egész életem, a házasságom, az, hogy szóba áll-e velem még életem…..
                       „Nem iszik, nem cigizik, viszont cserébe pszichopata. Nekem kevés az, hogy csak a jó periódusában kell elkapni” - És ez csak egy tünet az elmebeteg pasiknál, de amikor elhangzik a „nem igaz, hogy erre sem vagy képes?!” – mondat, az nem valaminek a vége, hanem valaminek a…..
moonshadow 2019.11.22 09:25:29
@God Harald: Ez jó volt!