Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moonshadow

0 bejegyzést írt és 345 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„ Nem azt várom el, hogy teljesen nézze őket levegőnek, hanem valami működő arányt köztünk és köztük” – A pasi az előző kapcsolatából származó gyereke miatt kénytelen az exével is tartani a kapcsolatot, ami Posztolónknak külön nyaralásokat és az ő háttérbeszorulását jelenti.   Ha esetleg nem…..
11 év után számos gond felmerülhet egy párkapcsolatban, és ezt Posztolónk is megerősíti. Párja elégedetlen a fizetésével, álmai vannak, de rátermettsége nincs, viszont nagyon ügyel arra, hogy a pasiján kívül másoknak megfeleljen. Mindehhez nem igazán hiányzik több probléma, pedig van.   Ha…..
„Élvezi a férfiak figyelmét, szereti, ha valaki rajtam kívül még rajong iránta, dicséri, vagy józsik olcsó bókokkal halmozzák el” – Mindig nyugtalanító, ha a barátnőnek pasihaverja van. Hiába mondja, hogy semleges neki, mert legyen akármilyen jófej, ha az úr tapadós és rendszeres barát, a helyzeten…..
Levélírónk nem tudja, meddig legyen még mindent elnéző barátnő, amikor pedig megkérdezte párját, mit szólna, ha ő is rendszeresen másokkal lógna, azt mondta, nagyon rosszul esne neki, de még annyival is megtoldotta, hogy a nőktől elvárás az ellenállás, a hűség, és sok mindenre amúgy sincs igényük,…..
Tudtad, hogy az árnyékliliom nem virágzik árnyékban?! Hogy a mocsári ciprust nem csak vizes élőhelyre ültetheted? Pedig a név alapján egyértelmű lenne.....
A pasi ügyesen taktikázik, mert ha a barátnője javasol valamit, ő nem utasítja el kapásból, hanem azt mondja, aludjunk rá egyet. Lehet, hogy nyomasztja az elköteleződés gondolata is, hiszen ez a kapcsolat megragadt a közösen töltött hétvégék szintjén.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
moonshadow 2022.04.13 07:46:42
Az átlagos pesti polgárral múlt vasárnap szembejött a nagy magyar rögvaló. Mit szembe jött, átgázolt rajta, mint egy többtonnás gyorsvonat. Nem bántom őket, mert én is így vagyok ezzel. Jó, nekem azért volt némi elképzelésem a magyar vidékről, de a valóság még így is felülmúlta a legsötétebb…..
Az ötvenes úr előszeretettel tagadja az éveket, de a szervezete sajnos mindig érzékelteti vele a valóságot. Mivel a pasi amolyan „majd én megoldom”-típus Posztolónk attól félti, hogy az öngyógyításnak a spam-ek által kínált módját fogja választani, veszélyeztetve egészségét a kétes eredetű, olcsóbb…..
...37 éves pasi, intelligens és tanult, anyagilag is rendben van, jól öltözött, ápolt, korrekt, férfias, humoros, de Posztolónk minden jelzése ellenére is képtelen lépni. Ma megtudhatod, milyen az, amikor a pasik már zavarba ejtően úriemberek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Elég komoly dilemmával néz szembe Posztolónk, ugyanis a barát zónában tartott pasi most megcsókolta, ő pedig heves reakció helyett inkább hagyta, nehogy megbántódjon. De hogyan tovább?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
Posztolónkat már nevezték hűségesnek, nevezték hülyén hűségesnek is, pedig egyszerűen csak minden szinten megelégedett azzal a nővel, akije volt. Csakhogy ez nem sokáig maradt kölcsönös...   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
„Azok is, akik boldog párkapcsolatban vannak, egy idő után újra vágyakozni kezdenek a szerelem friss érzésére, az ismerkedés izgalmára” – Levélírónk szerint olyan nincs, hogy valaki végleg kiélte magát, főleg abban az esetben, ha az illető élete szebb éveit az élvezetek hajszolására áldozta, ő 30-40…..
moonshadow 2022.02.17 12:02:47
@Puerto Prince: Megfelelő partnerrel nem fog elveszni a szex varázsa, érdekessége, évek után sem.
A kiégés akkor van ha olyat vagy olyan gyakorisággal erőltetnek megszokásból, amit valójában már nem akarnak, mert nincs helyette más tartalom.
Az intimitást egy kapcsolatban szex nélkül is ezer féleképpen meg lehet élni. A dolgok rendje, hogy idősödve a szex egyre kevésbé van előtérben.
Úgy tűnik, a barátnő a viharos kapcsolatokban érzi jól magát, mert mindig megtalálja azokat a pontokat, ahol könnyen nyúzhatja a pasija idegeit. A vádaskodások után nagy bocsánatkérések jönnek, így válik ez a játék még elviselhetetlenebbé.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
moonshadow 2022.02.12 10:51:40
Nem lehet nagy jövőt jósolni olyan kapcsolatoknak, ahol az egyik fél módszeresen felméri a párja gyenge pontjait, hogy szükség esetén ott támadjon. Posztolónk barátnője most elérte a célját, már ha a szakítás volt az.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
Posztolónk vitapartnereket keres ahhoz a megosztó kérdéshez, hogy mikor is indokolt a félrelépés? Szerinte minden párkapcsolatban vannak olyan szakaszok, amik egy férfi számára csak így vészelhetőek át.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
Nem szingli vagyok, hanem egyedülálló. És ez nem divat kérdése, hanem hozzáállás. Nincsenek hangzatos szavak, hogy hogyan legyünk szinglik, de a homlokomra sincs írva, hogy vigyen már haza valaki. Így alakult, nem szégyellem. És nem adtam fel a reményt, hogy egyszer átölelve, szeretve és szeretettel…..
Sokan vezetünk rendszeresen és legtöbben napi szinten autózunk a nagyvárosokban vagy a közutakon. Van, aki naponta száz kilométereket, a többség azért ennél valamivel kevesebbet tölt az utakon. Mindenesetre mindannyiunkban kialakul egy-egy markáns vélemény a többiekről, a többi autós vezetői…..
„Én se vagyok tökéletes, és volt olyan barátom, aki elég túlsúlyos volt, én mégis odavoltam érte” - Számos társkereső pasi vádolja a nőket azzal, hogy lehetetlen elvárásaik vannak, Posztolónk listája azonban bárki számára elfogadható. A lényeg: ha az összhang működik, minden működik.   Ha…..
moonshadow 2021.09.26 08:37:56
@Örömhernyó: Csak egy valami maradt ki, hogy a boldogságot nem kívül kell keresni valaki másban, hanem mindenkinek magában kell megtalálnia és akkor talán valaki becsatlakozik. :)
Ennek oka egy szociális szorongásokkal teli pasi, aki a baráti kapcsolatait sem tudja megfelelően kezelni. Viszont a drámagyártáshoz nagyon ért, az utolsó megjegyzése pedig ennyi volt: „simán találnék nálad jobbat.” De azóta se talált, se jobbat, se rosszabbat.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
A pornóra rá lehet függeni, ezt már megvizsgáltuk egyszer. Mindez azonban csak egy apró szelete annak a sok káros hatásnak, ami a rendszeres pornófogyasztót éri, sokszor anélkül, hogy önmagán észrevenné azokat. Pedig kihat nem csak rád, magadra, de a szexuális életedre, és ezekből fakadóan a…..
Helyes fekvőpozíció esetén a gerincoszlop tehermentesítve pihen, ami a porckorongok anyagcseréjét is kedvezően befolyásolja. Olyannyira, hogy a helyes álló testtartáshoz képest a helyes fekvő helyzetben a gerincre nehezedő nyomás negyedére csökken! Ám minderre csak az ergonómiailag megfelelő…..
Maurice Saundersnek olyan tökéletes mosolya van, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindez pedig egyfajta stratégia is részéről a Tinderen való ismerkedéshez. Maurice az egyik legnépszerűbb férfi a Tinderen, az alkalmazás algoritmusa szerint a profilját 99%-ban jobbra húzzák a felhasználók,…..