Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moonshadow

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A barátnő addig macerálta Levélírónkat a féltékenységével, amíg odaszólt neki egy durvát. A csaj besértődött és azóta elérhetetlen. A pasi üzenetekben kérleli őt, és arra kíváncsi, mikor érdemes abbahagyni ezek küldözgetését.                                   Fedezd fel…..
                       „Míg fölértem hozzá, legalább 4x csörgött rám, de tömegközlekedtem (hát autóm sincs,) ő elkezdett poharazni, és teljesen elázott, mire megérkeztem” – Az is kínos lehet, ha saját lakás hiányában a családi házban intézi valaki a találkozókat, de az még kínosabb, ha egyes nők…..
                       A csaj egyértelműen szakított Levélírónkkal, aki ennek megfelelően nem is utasította el más nők közeledését. Mivel exével megmaradt a beszélőviszony, elmondta neki. A csaj erre felháborodott, mert szerinte ha nem sokkolta a szakítás, akkor nem is szerette igazán.      …..
                       Levélírónk nem akarja féltékenységgel és túlzott aggódással mérgezni a kapcsolat légkörét, de a barátnőnek az új munkahelyi haverjai nincsenek rá túl jó hatással, és emiatt nyugtalan.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       A pasi bevallotta, hogy félrelépett, bár előre tudta, mi lesz majd a barátnő reakciója. Nem is tévedett. Egy négy éves kapcsolat ugrott, de még mindig úgy látja, hogy jobb így, mint titkokat őrizni, vagy átverni a másikat. Hamarosan találkozni fog az exével, és most hatásos…..
                       „Voltak a feleségemmel boldog időszakaink is, sőt, még most is szóba áll velem. De hát közös otthont nem tudtunk teremteni” – Levélírónk a válás után nehezen bír magával, amikor csinos nőket lát, volt pár randija is, de a hölgyek valamit megneszeltek, és csak ritkán jött…..
                       „Ő nem egy tróger valaki, inkább művészlélek-féle, ez is tetszik benne még ma is. Mindig azzal jön, hogy neki milyen rokonai voltak, és milyen nemesi családból származik” – Levélírónk a csecsemőgondozás mellett kevésnek érzi magát ahhoz, hogy még a párja múltbéli…..
                       Ha egy nőnek csak arra vagy jó, hogy ingyen ezermesterként kezeljen, azt jobb időben észrevenni. Persze, reménykedni még így is lehet, hisz bármikor megeshet, hogy egyszer csak a fürdőszobájában más is fog történni zuhanyfüggönycsere közben.                              …..
                       „Sajnos én átéltem olyat, hogy valaki szülinapján összefutottak és láttam rajta, ahogy pirul és simul az exéhez” - Levélírónk sok témába belekap, de csak keveset fejt ki részletesen, a lényeg talán annyi, hogy egy 30 éves másképp értékeli a világot és önmagát, mint egy…..
moonshadow 2023.10.09 10:46:50
                       Levélírónk nem tartja magát a férfiasság példaképének, de annyira elviselhetetlennek se, hogy ne találna hozzá illő nőt. Egy évnél hosszabb kapcsolata még nem volt, de úgy véli, nem az ő hibájából.                                   Fedezd fel és használd! Érezted már…..
                       „Ez a „szálljak le róla”- hozzáállás nem lesz jó hosszútávon, ahogy a mellébeszélések és halasztgatások sem” - Ha a pasidat nem izgatja az egészsége, az annak az előjele is lehet, hogy hamarosan a kapcsolata se fogja. Mert amíg te jobban aggódsz érte, mint ő magáért, az…..
                       „Puszival üdvözlik egymást, és akkor a srác nem úgy adja, mint ahogy baráti oldalról illene, valahogy kihasználja azt a kis alkalmat alaposan...” - Ha a párod legjobb barátja egy nyomulós srác, aki minden találkozáskor képes meglepni és nyugtalanná tenni téged, teljesen…..
                       „Nekem nem volt egyéjszakás kalandom, elítélem az ilyet, ugyanúgy, mint a hazudozást, szeretek ragaszkodni valakihez” - A kiszemelt pasi már volt egyszer nős, Levélírónkat pedig még elkerülte a házasság, most mégis egy olyan fickót szeretne megkapni, akivel kevés dologban ért…..
moonshadow 2023.09.06 13:09:19
@Sadist: "Egyik ötvenes barátomnak 29 éves felesége van, most várják az első gyereküket, egy másik, szintén ötvenesnek meg 28 éves barátnője, pár éve egyik kora ötvenes ismerősömnek 26 éves barátnője volt pár évig, szóval azért nem annyira ritka dolog."

Ezek deal kapcsolatok, nem szerelem.
Női szempont itt a lóvé adta egzisztenciális biztonság, és instára tolható módos életképek, férfi oldalrol szempont a trónörökös iránti igény, aki örökli majd a céget és továbbviszi a vérvonalat, ami a manusnak fontos.

Majd mutass olyan 29 éves nőt aki egy ruppótlan 25 évvel idősebb pasiba szeret bele.
moonshadow 2023.09.06 13:13:01
@Lorrh: "Na de pont a jó ösztönödet gátlod: a szaporodást!!! ami hiányában kihalsz, te s az egész családod is."

Az individuum nem tud kihalni, csak meghalni. de ez mindenkivel bekövetkezik, bármennyi gyereke van.
A vérvonal értelmetlen a reinkarnációban. :)
                       Posztolónk az eszével tudja, hogy menekülni kéne, ám a szíve még mást mond. Mert a beteges féltékenységen túl vannak még közös dolgaik a csajával, már amikor képes zabolázni indulatait. Az egyik pozitívum mellette, hogy imádja a gyerekeket, és tud is bánni velük - csak nem…..
                       „Nem akarok sérülni miatta, és nagyon nehezen is bocsátok meg, mert látom magam körül az embereket, akik olyan dolgokat is megbocsátanak, amiket én nem tudnék” – Minél többet tud meg Levélírónk a pasiról, annál inkább megy el a kedve egy személyes találkozástól. Mit jelent…..
                       „Hogy még kerekebb legyen a csapás, nekem akkor pont történt egy rossz dolog az életemben, tudta, hogy szükségem lett volna valakire, aki mellettem van, de már nem érdekelte” – Ha a csajod a nyaralás alatt végig mosolyogva chatelget egy olyan illetővel, akit kollégának, de…..
                       Posztolónk kinézett magának egy művészlelkű srácot, viszont van egy olyan axiómája, hogy ő pasinál sosem kezdeményez, és arra kíváncsi, milyen módszerekkel tudna egy érzékeny lelkű fiút rávezetni arra, hogy a költészetnél már többet is akarna tőle?                      …..
                       „Minden nő valójában apakomplexusos, ezért viselkednek / öltözködnek / gesztikulálnak - korosztálytól függetlenül - kislányosan, mert azt hiszik, ez csáberő, bejön a másik nemnek” – Posztolónk a hasonló közhelyekben nem hisz, és elhatározta, hogy személyiségfejlesztésbe kezd,…..
moonshadow 2023.08.08 23:13:25
@Almandin: 28 éves pasi aki bevállal egy gyerekes nőt, az egy kényszerű kompromisszumként elviseli, hogy a nő gyerekei szükségképpen utálják mivel dugja a mamit, és mert a nővel egy csomagban járnak a gyerekei is, akik mástól vannak, így nem egy emberrel kell együttélésre készülnie, hanem többel.
Ilyen idősen talál szinglit is, ha nem egy lúzer.
moonshadow 2023.08.08 23:17:09
@Almandin: Nyilván nem azért ismerkednek, de ha már ismerkednek a léc az előzőnél van, ami kevésnek bizonyult, így csak jobban szituált pali jöhet szóba. A gyereket fel is kell nevelni vmiből.
moonshadow 2023.08.09 18:03:19
@Almandin: Szerencsére nekem nem aktuális, stabil kapcsolatban vagyok.
Csak elhűlve olvastam, hogy valaki 28 évesen van akkora balf., hogy már a gyerekes nőkből kénytelen válogatni.
Ha azt írja 45 éves, akkor megérteném, mert 45 évesen simán lehet 55-nek is kinézni, és ha kopaszodik, meg nem tud felvinni két bevásárlószatyrot a negyedikre, akkor nyilván kénytelen kompromisszumokra.
De 28 évesen más tészta, akkor még arra szedtem gyógyszert, hogy ne álljon fel folyamatosan.
"Ha két ember megismeri és megszereti egymást, akkor elsősorban nem azt nézik, van-e gyereke a másiknak és hány éves."
Nem a lóf.t. Sőt mondok egy újságot, legjobban a nők nézik, hogy ha nekik van is gyerekük, a pasié már nem kellene pluszban. Volt is valahol cikk erről, hogy gyerkes apuka ment randizni, és sorba koptatták le a gyerekes nők.
"normális ember olyan társat keres, akivel szimpatizál, akit szeretni tud."
A gyerekes nők minden pasival tudnak szimpatizálni, aki jobban szituált mint az exférjük, és egy fokkal jobban néz ki az ördögnél. :)
-Mi a létezés?A létezés a létezik igével kifejezett állapot, amely azt jelenti, hogy valaki vagy valami van, tehát része a valóságnak. A létezik az értelmező szótár szerint azt a tényt jelenti, hogy egy létezőnek valamilyen hatást kifejtő léte van a valóságban.Ezzel az utóbbi mondattal valószínűleg…..
                       A pocak kialakulása nem mindig van összefüggésben a bevitt alkoholmennyiséggel, gyakran magától jelentkezik az idő előrehaladtával, vagy épp a rendszertelen táplálkozás miatt. Ha már megvan, nehéz megsemmisíteni, a felülések, és egyéb ledolgozási módszerek hasznosak ugyan, de…..
                       Levélírónk barátja minden nővel leáll, amit azzal indokol, hogy ilyen a természete, érdeklik az emberek. Néha meg is masszírozza őket, akár látja a csaja, akár nem, ám amikor fordított szituációkkal tesztelik ezt a fiút, az nagyon nem jön be neki. Te meddig engednéd ezt a…..
                       Levélírónk nem rég kilépett egy követelésekkel és alázásokkal teli kapcsolatból. Most üzenni szeretne azoknak, akik hasonló pasik mellett vergődnek, hogy tudják: vannak különb, jobb és szerethetőbb férfiak is azokon kívül, akikről azt hiszik, náluk megfelelőbbet úgysem…..
                       „Még semmi nincs köztünk, de már arról vitázunk, mit nem engedne meg a párjának” – A levelezés nem megy jó irányba, mert a negyvenes nő egyik elvárása az, hogy a leendő pasija ne adjon magára, és ne úgy viselkedjen, mint aki folyton randira megy, hanem inkább úgy, mint az…..