Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zombieman

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehűtötték magukat kicsit a kasszák ezen a hétvégén, legalábbis az eddigiekhez képest, mert egyébiránt hiába maradt el az Egyiptom istenei és az Ave, Cézár! nézettsége is a remélhetőtől, a nemzetközileg tapasztalható érdeklődést hozták nálunk is. Harmadik hete a Deadpool vezet, súlyos magasságokban...
Komoly izgalmakat okozott a Jurassic World az elmúlt két napban: a dinós haddelhadd, csaknem duplázva az amúgy sem szerény elvárásokat, betámadta az első hétvégi rekordot... UPDATE: A betámadás végül sikerrel járt: 208.8 millió dollárral a Jurassic World a legmagasabb nyitány…..
zombieman 2015.06.15 21:34:03
Ezúttal különleges státuszú országokat/városokat gyűjtöttem egy csokorba - tisztázzuk a speciális földrajzi fogalmakat, majd ismerjünk meg néhány enklávét és exklávét! Enklávé olyan ország (vagy terület) melyet teljes egészében egy másik terület vesz körbe. Enklávé…..
zombieman 2015.04.19 16:32:30
Tetőterasz a Klinikákon, a zsírúj SOTE-toronyház színes üvegablakai, Sziklakápolna a Gellért-hegyen, és a romos Várnegyed is megjelennek a Fortepan újabb képein - ezekből mutatok be néhány budapesti kötődésű képet. A kép azonosítójára kattintva nagy méretben is letölhető…..
zombieman 2015.03.17 00:09:43
@dezso: Irinyi József utca a Duna felől fényképezve.
Bő két év telt el azóta, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, és az internet gyakorlatilag felrobbant. Azóta csak nálunk több mint 70(!) hír  és egyéb bejegyzés született, amely a messzi-messzi galaxissal foglalkozik, ám eddig egyetlen hivatalos álló- vagy mozgóképet sem…..
zombieman 2014.11.28 16:12:40
Fent van.

1080p:

movietrailers.apple.com/movies/lucasfilm/345p9o8sgh7890-342/r2w_h1080p.mov

User agent switcher kiterjesztéssel QuickTime user agenttel letölthető. (Aki nem tudja, hogy ez mit jelent, inkább ne próbálkozzon).
zombieman 2014.11.28 16:17:10
Ízlelgessétek! (A képet és a címet a Star Wars hivatalos twitteroldalán tették közzé annyi kiegészítéssel, hogy befejezték a forgatást. Kezdődhet az utómunka. Ó, és elvileg az első előzetes is elkészült: hamarosan le is olvasztja a világhálót.) ..
 "Könnyed, nyári cikk könnyed, nyárhoz passzoló filmekről"  jelige alatt kemény fába vágtuk a fejszénket: a caper mozikról akartunk kerekíteni egy könnyed, nyári Piszkos12-t. De mi is az a caperfilm? Magyarra leginkább "szajréfilmként" szokás…..
IDDQD Nuclear launch detected 2011.06.10 15:40:32
A SimplePickup csapata a trollos csajozás után újabb kemény kihívást állított maga elé: Starcraft-szlenggel próbálnak csajokat felszedni. Megdöbbentő módon a dolog néha működik is, legalább pár telefonszám megadásának erejéig. Az "I'm going to six-pool you so hard and…..
Nepál egyik legnézettebb csatornáján petróleumlámpa fényénél olvassák fel a híreket az este hét órás híradóban. Februárban minden nap ezzel a harminc perces performance-szal próbál nyomást gyakorolni a tévé a kormányra, mivel Nepál nagy részén napi tizenkét órán át…..
zombieman 2011.02.04 17:46:49
Tombol a hőség, ezért ma bikinis sorozatszépség lesz a hajtás utáni napicsaj. Tévét amúgy nem nagyon érdemes nézni, menjen mindenki koktélozni az éjszakába. 17:20-tól persze sokadszorra is végigröhöghetjük a film+-on Bud Spencer-Terence Hill páros egyik legjobb filmjét, a…..
comment:com Bajban a Top Gear? 2008.07.07 16:10:00
Aggasztó hírt, és annak szinte azonnali cáfolatát olvastuk a DigitalSpy oldalon: nem elégedett a szerződésével a Top Gear című iszonyú vicces autósműsor három műsorvezetője közül kettő (igen, ki tetszettek találni, nem Jeremy Clarkson), és ez lehet, hogy a műsor végét…..
zombieman 2008.07.07 16:27:21
www.topgear.com/blogs/planettopgear/132-tgtv-update/

Andy Wilman producer: "Just for the record, Richard and James's contracts are up soon - no big deal, contracts do end - and their agents are negotiating new ones.

They want an amount, the BBC wants to pay a different amount - again, no surprises there, that's how business works every minute of every day - and there'll be horse trading until a number is reached.

But let me also say Richard and James have never ever ever asked to be on equal pay to Jeremy."
Így hétvégén, nézzük meg ezt a csodálatos videót! Számomra simán az év videója ... Szavakat sem találok... Matt 14 hónap alatt, 7 kontinens 42 országában több száz helybéli segítségével hozta össze ezt a videót: (Tegyétek ki teljes képernyőre a 4 kis nyilacskára kattintva…..
Itt a Google Earth 4.3-as verziója. A fő újítások a hírek szerint a következők lesznek: új navigációs gombok (nekem bejön) a navigáció folyamatosabb lesz (ok) érkezik a "look" funkció, ami kábé egy odapillantó készség lesz (jó ötlet)…..
A cím mindent elárul: ez a lista azt a 21 filmet tartalmazza, amit a leginkább várunk (vagy legalábbis valamelyikünk nagyon vár) a 2008-as felhozatalból. Fontossági sorrendet viszont nem tudunk mondani, ezért inkább abc-sorrendben haladunk. 1. Be Kind Rewind (USA, 2008, r.: Michel…..
Úgy tűnik, a Google elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit dobjon webes térképalkalmazásán. Nézzük is sorban a legfrissebb változásokat. Domborzat-nézet. Bár a műholdnézetnél nem látványosabb, elsősorban mégiscsak a szemnek szól az új fejlesztés. Persze nem árt…..