Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemermetlen Joska2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán fordul elő, hogy a magyar videók és a külföldi klipek között ennyire kicsit legyen a minőségbeli különbség a klipmegosztásban. Jó persze, Danny Brown vagy a Jack Beats animációs videójához azért bőven van hova fejlődni a teslavoxnak, de kezdésnek ez sem rossz. A Cribs…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Szemermetlen Joska2 2012.04.09 14:17:29
A Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon képviselő Compact Disco Sound of Our Hearts című szerzeményéről már megírtuk, hogy alapos, gondos és pofátlan nyúlás (a Backstreet Boys Incomplete című szerzeményét tessék csak meghallgatni itt), de ezzel valahogy mindenki úgy van…..
Szemermetlen Joska2 2012.03.20 16:39:41
@sixx: Közben beszéltem a zenekar egyik tagjával mert konkrétan szét csap az ideg hogy micsoda gyökér vagy! Ennyit kaptam válaszul: "hagyjad jól ismerem amikor arról van szó hogy hadd jöjjön be a Motorhreadhez meg a Machine Headhez akkor kiskutyaként pitizik! Ne foglalkozz vele egy igazi napraforgó! :)))