Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbwd

0 bejegyzést írt és 814 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, de igaz: Nikki Sixx, Tommy Lee, Mick Mars és Vince Neil pontosan 40 éve, 1981-ben alakította meg a Mötley Crüe néven ismert rockszörnyeteget. Habár a ‘80-as években még a legoptimistábbak sem mertek fogadásokat kötni arra, hogy a legendásan önpusztító életmódjukról hírhedt rosszfiúk…..
bbwd 2022.01.05 00:48:29
@gigabursch: persze, 1987

a Kickstart my heart olyan adrenalinbomba, hogy kocsiban nem szabad hallgatni
mondjuk én szoktam xD
STOP STD Az anális szex veszélyei 2021.04.16 09:51:46
Az anális szex a pornó fogyasztás népszerűvé válásával került be és jelenik meg egyre gyakrabban a heteroszexuális kapcsolatokban is. Egy 2010-es, mintegy 100 000 főre kiterjedő online kérdőíves felmérés szerint a hazai válaszadók mintegy fele már kipróbálta ezt az érintkezési formát. (Bár azt is…..
Fotó: Media1.hu Másfél évtizede léptem be a Beol.hu szerkesztői közé, egész pontosan projektvezetőként intézgettem szeretett portálunk dolgait egészen 2014 elejéig, azaz nyolc évig. Nem a megemlékezés, illetve a félig kerek dátum miatt jutott ez eszembe, hanem a drága hazánkban folyó…..
A testpozitivitás jó pár éve felkapott témája a közösségi oldalaknak. Mégis mi az, amitől igazán izgalmas lehet ez a kezdeményezés és milyen árnyoldalai vannak? Kik és mit képviselnek, ami miatt ekkora visszhangja van a témának? A közösségi média segítségével futótűzként terjedtek el a body…..
Sokáig úgy gondoltam, hogy a kvótával csak tovább nehezítenék azok munkáját, akik a kvótacsoportból minden nehézség ellenére pozícióba kerültek. S ennyi, ezért egyértelműen elleneztem. Bár ezzel kapcsolatban a véleményem nem változott, azóta kicsit kifinomultabb, s borúsabb lett az álláspontom: nem…..
A pride napján egyre több ember érzi úgy, hogy itt az idő. Tömegek kámingautolnak ilyenkor. Van, aki hirtelen előáll a farbával, és sok-sok év szorongató hallgatása után beleüvölti a mit sem sejtő családja, baráti köre és kollégái fülébe: "Meleg vagyok!" Ők a kisebbség. Ám a többség sem marad…..
  Ülök a metrón. Nyomogatom a mobilomat, a közösségi oldalon barangolok. Nem teremtek szemkontaktust, nem szoktam. Hirtelen két csaj vágódik be a szemközti ülésre. Egy pillantást vetek csak rájuk, aztán visszafordulok a telefonomhoz. De a hangjuk beszűrődik a tudatomba. Öntudatlanul figyelni…..
bbwd 2019.05.14 23:06:58
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
bbwd 2019.03.15 10:55:36
Egymást kiszorítva tizedelte Magyarországot a bélpoklosság, a fekete halál és az epekórság általában 10 évenként. Ez volt a rettegés 800 éve.  ..
bbwd 2019.03.13 15:03:14
Lényegében kidobják a jelenlegi látogatók többségét a ferihegyi Mastercard Lounge-ból. Áprilistól változnak a belépés szabályai, még egy utolsó dorbézolás jár a Platinumnál kopaszabb kártyákkal rendelkezőknek, aztán 2500 forintba fáj majd nekik minden belépés. Ez se tartott túl sokáig, persze eddig…..
Diósgyőr nevének eredete   Zólyomi Sándor felvétele   ,,(...) és tábort ütének a Heuyou-folyó mellett a Tiszáig és Emeudig és ott maradának egy hónapig. Holott is a vezér Bungernek, Borsu atyjának, nagy földet adott, a Tapolucea vizéről a Sauyou vizéig, melyet Miskoucynak hínak, és adott neki…..
bbwd 2019.02.23 23:25:01
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Jelentősen nőttek az ÁFA bevételek, messze megelőzve a többi adóbevétel növekedését. 2012 és 2017 között kb. 20%-al kellett volna nőnie az ÁFA bevételnek, ehelyett 41%-al nőtt. A növekedés mértéke majdnem kétszeres. A növekedés egyik oka az ÁFA csalások visszaszorítása. Ezt a "fordított" ÁFA…..
bbwd 2019.01.12 11:56:24
@Szél Bernadett börtönben van már?: vágom, hogy fogyasztási jellegű adó, és aki többet fogyaszt, többet fizet, de a 27%-ot semmi nem indokolja.
a távhő áfája 5%, míg a gázé 27%, ez alapvetően igazságtalan, ha már a szolidaritásról beszélünk.
de a szolidaritás is zsákutca, én csak azzal szolidarítok, aki önhibáján kívül van nehéz helyzetben, na ebből van a legkevesebb...
aki a nyomorba szül 6 gyereket, aztán várja az államtól hogy segítsen, azt még börtönbe is zárnám.

@Comte de Gippaud: teljesen egyetértek, az éjjeliőr állam pártján állok
Az én Viktorom 2017-et aposztrofálta a lázadás évének, amelyből 2019-re a pofára esés éve kezd kibontakozni. Sok kihívás előtt áll az emberiség - környezetvédelem, robotizáció, gazdasági fejlődés kérdése stb. - amelyből most csak kettőt emelünk ki, azokat, amelyekre Viktorunk a lázadást vizionálta.…..
Phil Anselmo, a Pantera volt énekese páros lábbal beleszállt a Metallicába, miután Lars Ulrich dobos azt nyilatkozta, hogy a Load című lemezük grafikai munkája a személyes kedvence...
Hosszas araszolással végül eljutottunk a vádlitól a combokon át minden idők izom-istenéhez, a mellizomhoz. Az izomhoz, aminek edzését soha senki nem hagyja ki és valahol a világban most, ebben a pillanatban is gyúrósok tucatjai edzenek rá. „Figyu má’ te amúgy mennyit…..
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
bbwd 2018.12.30 14:36:58
@Amator: na vártam ez az okoskodó megjegyzést, ülj le, egyes

de, nevében legalábbis kommunizmus volt, volt ugyanis MKP, volt KISZ és kommunista szombat

egyéb kérdés?
Szállóigévé vált a Trónok harcának ezen mondata – de nem gondoltam volna, hogy egyszer Magyarországnak is ez lesz a jelmondata! Pedig ez történt! És nem csak azért, mert ismét az éj leple alatt vittek véghez olyan döntéseket, amelyek sötétek, gonoszak, és főként: szembe mennek a közakarattal (no…..
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Los Isla de los Alcatraces – amikor 1775-ben Juan Manuel de Ayala, a San Francisco partjait felfedező spanyol hajós ezt a nevet adta annak a földdarabnak, amelyre első európaiként lépett, akkor bizonyára nem gondolta, hogy az elnevezés később mivel fog összeforrni. A magyarul Pelikán-szigetre…..
Fotó: The Walking Dead / Facebook Soha nem indított még olyan rosszul évadot a The Walking Dead, mint vasárnap, amikor a sorozat kilencedik etapja kezdődött - írja a Vulture. A 6,1 millió néző nagyjából a fele annak, mint ahányan egy éve ilyenkor a nyolcadik évadpremiert nézték, és a Nielsen mérése…..
bbwd 2018.10.10 12:13:06
@ComLo: ki fog szállni, és Daryl lesz a főnök
1881. szeptember. A washingtoni Fehér Ház feketébe öltöztetve az elnök James Garfield halála után..
bbwd 2018.09.24 21:25:12
@Gringo: ez volt a kommunizmus... 100 millió áldozat, sokan mégis relativizálják
Először is, egy dekát se fogytam, hovatovább a helyzet tovább romlott, de ahogy az lenni szokott, mindig találtam okot arra, hogy elodázzam a fogyókúrát. Pedig egészen jól alakultak egy darabig a dolgok, pár hónapig vega voltam, de rájöttem, hogy hosszútávon nem tudom fenntartani azt az életmódot…..
bbwd 2018.09.18 16:08:28
@Zsuzsi25: akkor valamit nagyon rosszul csinálsz...