Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocacska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belegondolva ebbe az egész irkafirkálásba, meglehetősen sokat nyöszörögtem már arról, hogy milyen férfit nem keresek, mert nem és kész, meg, hogy mennyi agyament bogarat sodort már utamba az élet. Na de akkor mit is akarok vagy mit is keresek teszem fel magamnak a kérdést, mert ugye azt tudjuk, hogy…..
A helyzet ez volt tavaly március 7-én: - komplikációmentes szülés (császármetszés) - kezdettől tápszeres a gyerek - 158 cm-vel és 70 kg-val mentem szülni - terhességem előtt 56 kg voltam, ahogyan most is. Íme néhány módszer arra, hogy hogyan lehet visszanyerni a formád szülés után viszonylag…..
A mai posztot csak erős idegzetű olvasóknak ajánljuk, mert európai szemmel nem egyszerű befogadni azt, hogy Kína déli részén kutyaevő fesztivált rendeznek a nyári napforduló tiszteletére. A képekről már nem is beszélve… A helyszín a Kína déli részén található Jülin…..
pocacska 2014.06.23 15:31:47
@Almandin: Nos, nekem mind a három nevezett állatom (ló, kutyák, macskák)voltak vagy vannak jelenleg is. Eszembe se volna megenni egyiket sem. Viszont több olyan lovasemberrel is beszéltem, aki nem támogatta, sőt berzenkedett a lóevéstől (mint ahogy én is) de nem váltott ki belőle olyan mértékű ellenállást, mint a kutyaevés, mondjuk. A macska persze más természet mint az előbbiek, de az társállati minőségén túl ez egy obligát ragadozó állat, tehát ki a fene enné meg??!!

a szőrmével kapcsolatban: nálunk az egyetemen is levetítették egy nyugati, "civilizált" szőrmefarm működését. A tanár szólt, hogy aki nem bírja, kimehet. Én kimentem a felénél és vizsgázni sem kellett belőle...Szerintem ennél visszataszítóbb iparág kevés van. Azt még meg lehet érteni, hogy az ember húst eszik (na nem mindet..), mert enni ugye kell és nem vagyunk teljesen növényevők, legalábbis nem mindenki egytől egyig. Na de szőrme minek????? A zord tajgán meg az eszkimók között érthető, de pusztán divatból???
pocacska 2014.06.23 14:09:34
@_e30st_: Úhhhhh...ez, amit ide leírtál, az egyik legnagyobb baromság, amit fórumozó le bírt valaha is írni.
Látszik, hogy életedben nem volt kutyád, de még egy tengerimalacod sem. De szerintem gyereked se.