Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lencsés István _

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
Lencsés István _ 2013.09.07 01:00:38
A 40. születésnapját is megkeserítheti a miniszterelnöknek a baloldali lakájmédia és a külföldi szennylapok, miután következetesen 50 évesként aposztrofálják. A születésnapját pénteken ünneplő örökifjú kormányfő az aljas támadásokhoz már hozzászokott, ezért már…..
Lencsés István _ 2013.05.27 18:07:45
@Fufo: Büfé-ruhatár szak: sportkommunikáció.
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Információink szerint a Sirály és a főváros közti tárgyalásokon Pető György képviselte Tarlós Istvánt. Ez nem meglepő, hiszen a főpolgármester elsőszámú bizalmasáról van szó. De annyi furcsaság és ellentmondás volt a Sirály-ügy körül, hogy Petőnek is jobban…..
Lencsés István _ 2013.04.08 14:30:46
@K.Z: @dusomoja: Így van, ő fehér lelkű komcsi, mert fideszes komcsi. Jó komcsi. Nemzeti volt-komcsi, nem-komcsi. Mára már soha nem volt komcsi.
A többiek rossz komcsik.
Dedó.
A KARD Az állam ifjú ellenségei 2013.03.29 14:15:58
Magyarországnak kemény rendőrsége van. Bármilyen körülmények között képes leszámolni vérgőzös, terrorista-gyanús, különösen erőszakosnak tűnő, jól kiképzett, 14-17 éves korú középiskolásokkal. És most bebizonyította, hogy akár a 18-21 éves semmirekellő…..
Lencsés István _ 2013.03.30 10:20:34
@Vidéki: Elég csak a maffia pártigazgató által irányított gyilkos verőembereit rájuk küldeni.

Ez is kellően, fotókkal dokumentált.
A hetvenes évekből emlékszünk  - mi, akik elég öregek vagyunk hozzá - a hatalomnak arra a gyakorlatára, hogy a rendszer ellen utcai tiltakozások részvevőit garázdaság vádjával állították bíróság elé. A FIDESZ csoportosan elkövetett garázdaság vádjával feljelentést…..
Balról Negyedszázadnyi Fidesz 2013.03.29 16:09:57
Ha Orbán Viktornak 25 évvel ezelőtt azt mondják, hogy a Fidesz kétharmados kormánypártként lényegében titokban fogja ünnepelni negyedszázados születésnapját, valószínűleg kinevette volna a jóslat szerzőjét. A Fidesz 25 éve elsősorban nem azt mutatja meg, milyen magasra…..
Lencsés István _ 2013.03.29 18:16:56
@Sir Galahad: "...pr-szempontból hasznos lehet azt mantrázni, hogy gyerekeket vegzálnak a rendőrök..."

Lehet mantrázni, mivel ez történt.
A fidesz úgy ünnepelte 25. szülinapját, hogy mai fiatal demokratákat rabosíttatott politikai megrendelésre a "rendőrséggel".
       Széles Gábor, a Nemzeti Zombihadsereg tábornagya az elmúlt 500 év legnagyobb növekedését és újabb Orbán-kétharmadot vár valamitől, ami heveny érdeklődést váltana ki az OPNI szakembereiben, ha sajnálatos (de kétségkívül előrelátó) módon nem…..
Lencsés István _ 2013.03.29 17:56:14
@inspiráló szőnyeg: "Mér kell ilyen nesze nektek népek, ilyen kamutémákon rágódjatok szarságokat tényleg felkapni?! "

Ez a mondatot lehet sokáig elemezgetni. :D
Mióta tanulod a magyart?
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.03.29 08:00:00
Mindenki óriási Trónok harca-lázban ég, hiszen húsvét hétfőn debütál a 3. évad első része (bár ettől még az eddig megölt főszereplők nem fognak feltámadni). Mai cosplay-bigénk így természetesen Cersei régenskirálynőnek öltözött (a hölgy amúgy Diana Baby Lou,…..
Lencsés István _ 2013.03.29 14:39:32
@Mamlasz: " nem tart sehova a sztori, tele van teljesen felesleges kunkorokkal, csak a főszereplők szaporodnak meg néhányan időnként meghalnak - vszeg valami hülye, logikátlan módon fog lezáródni az egész vagy Martin szimplán meghal a befejezés előtt."

Tök jól leírtad, hogy többek közt miért jó ez a sztori.
Mert életszerű, de egy másik világban.
Pont ezért imádom.

A kép meg jó. :)
Kettős Mérce A Sirály pincéje 2013.03.28 15:24:13
A múlt héten a fővárosi önkormányzat 15 órás kiürítési határidő után váratlanul megpróbálta bezáratni a Sirályt. A konkrét történésekbe nem mennék bele, csupán a különböző újságszerű izékben és újságokban megjelent, összeesküvések mentén raknánk össze mi…..
Lencsés István _ 2013.03.29 11:40:00
@Fejesrob: Jáj de ciki:

index.hu/kulfold/2013/03/29/megtancoltattak_orbant_a_nemetek/

A szemét libsi németek KIRÖHÖGIK a felcsúti tapló kis nevetséges önkényuralmi törekvéseit.
Mindenki libsi már, az egész világ libsi! Jaj! Jaj!

Tényleg azt gondoltátok, menni fog az internet korában, Európa közepén?
Szerencsétlen balfaszok.

:D:D:D
Ma az egyetem és a hallgatók alkujával véget ért az egyetemfoglalás az ELTE-n és az eddigi teremet tovább használhatják immár legálisan a hallgatók. Erről tartottak sajtótájékoztatót a teremben ahol a Hír Tv riportere Császár Attila tett fel kérdéseket. Az ember azt gondolná,…..
Lencsés István _ 2013.03.28 20:33:47
@Éhes_ló:

A fideszes mélyhívő szektásoknak továbbra sem fér a fejébe (a hitvilágába), hogy aki nem szektás, az nem "ballib", nem a gonosz Bajnai embere, és nem mszp-s.

Tehát a diákokat biztos Bajnai pénzeli. Mert a picike agyukba 3 vagy annál több dolog már nem fér bele, csak kettő, az egyik ebből a Szent Vallási Vezető Törpe, a másik Az Ellenség. Ennyire szűkült a kis világuk.

Ez a buta kis pártcsinovnyik "újságíró" (muhhahaha) is tök komolyan gondolja a kérdéseit, szerintem, hisz benne szegény.

:D:D:D
A korrupció ellen elkötelezett civil szervezetként hálával tartozunk az Alaptörvény negyedik módosításának, hiszen értékes tudással gazdagított minket. Végre megértettük, hogy az Alkotmánybíróság miért szokott egyes jogszabályi rendelkezéseket alkotmányellenesnek…..
Lencsés István _ 2013.03.27 11:26:39
@afekete6: Jellegzetes szektás szemforgató hazudozás. Persze mindenki ballib, aki nem lép be a szektába. A magázódásod alapján azonnal látszik, hogy fizetett pártpropagandista vagy, és valamelyik maffia-kifizetőhelyről nyomod a hazgságaidat, pl. a Mandarin-blogról.

A "választás" pontos eredményét csak a fideszmaffia fogja ismerni, ezért írtam, hogy a csalást már el is követték. Kis behazudott "győzelemmel" ismét eljátszhatják a kétharmados nemzeti együttműködést, ezért is írtam.

A határon túli szavazatok eredményét szintén csak a ti maffiátok fogja ismerni, teljesen nyilvánvaló, hogy azért, mert hamis adatokat fogtok továbbadni. Nyilván csalni fogtok, ha ezt teszitek 3 éve.

Új alkotmányt pedig SENKI nem kért tőletek, és egyetlen "párton" kívül (már most látszik, hogy ez nem párt, hanem bűnszervezet és vallási fanatikus szekta egyben) SENKI nem fogadta el.

Nincs benne Magyarország döntő többségének az akarata, tehát NEM LEGITIM, még ha annak is hazudjátok. NEM LEGITIM, nincs legitim alkotmánya ma Magyarországnak.
Lencsés István _ 2013.03.27 11:53:22
@qwertzu: Na még egy hazudozó fidesztroll.
Kezd az ember pöcke nagyon ki lenni azzal, hogy lényegében két ember, az új jegybankelnök és pártfogója, a Vezértörpe hülyesége miatt gyengül a forint kitartóan hetek óta, s amikor lehetőség lenne néhány szóval megfordítani a trendet, akkor sem történik semmi. Lassan nem…..
Castel Gandolfóból üzent híveinek Twitteren a csütörtökön lemondott pápa. „Már untam, hogy római számmal kezdődik a nevem, az unokám, a kis Beni és Joschka, biztos örülni fog neki” – tréfálkozott a lemondott egyházi főméltóság, majd kiderült, hogy nem. „Egyikük…..
Lencsés István _ 2013.03.03 14:01:10
@Nap Pali:

" igaz, hogy róla nevezték el a XVI. kerületet ?"

Háccez kurvajó. :D
Pézsma Most menjek vagy maradjak?! 2013.02.25 15:27:16
Sorkatonaként abban az időszakban voltam határőr, amikor a keletnémetek fegyver helyett bőrönddel indultak meg nyugat felé. Előszeretettel Magyarországon keresztül: zöld határon, hamis útlevéllel, páneurópai pikniken, majd ’89 novemberétől szó szerint a falat ledöntve, mindent…..
Lencsés István _ 2013.02.26 11:41:11
@Maitre: "felsőoktatásos hisztériára"

Bocs, de a felsőoktatásra szánt állami pénzek kb. egyharmadát elvonták, ezzel kb. legyalulták a felsőoktatást, a kirúgások már el is kezdődtek.

Azért elég nem egészen csupán "hisztéria", nem?

És valóban, a médiára az állam majdnem annyit költött tavaly, mint a teljes magyar felsőöktatásra idén. (2012: 110 milliárd.)

Akkor most van pénz vagy nincs?

Párttévére van, több tízezer magyar fiatalra nincs?
Lencsés István _ 2013.02.26 11:43:32
Január végén a polgármestereknek kifizetett jutalmak ügye egészen a miniszterelnökig, Orbán Viktorig jutott, aki azt kérte a polgármesterektől, hogy fizessék vissza vagy ajánlják fel a jutalmukat jótékony célra. A feladattal megbízott Kocsis-Kubatov párosnak 114 polgármester…..
Lencsés István _ 2013.02.18 19:56:11
Különleges esemény a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal futó bő féltucat perünk és számos további adatkérésünk történetében: az alkotmányos és törvényi válaszadási kötelezettségét szinte önként teljesítve, jogerős ítélet nélkül…..
Kerényi Imre hivatalos tisztsége, csak hogy mindenki jól megjegyezze magának: a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki…..
Fellélegezhetünk - legalábbis ha elhisszük Cséfalvay Zoltánnak, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkárának kijelentését, miszerint "az adórendszer elnyerte végleges formáját, egy olyan adórendszer alakult ki a foglalkoztatást és a jövedelmeket terhelő alacsonyabb, illetve a…..
Lencsés István _ 2013.02.14 10:03:31
Tündérmeseország virágzó gazdasága is elnyerte végleges formáját!

index.hu/gazdasag/2013/02/14/gdp2012/

"Méretes szakadékba zuhant az ország

Tavaly éves szinten 1,7 százalékkal esett vissza a gazdaság a KSH előzetes becslése szerint. Az utolsó negyedévben kiugróan magas, 2,7 százalékos volt a GDP visszaesése éves, és 0,9 százalékos negyedéves összevetésben – derült ki a KSH csütörtök reggel közzétett, az elemzői várakozásoknál rosszabb adataiból."

Megtörtént az elrugaszkodás, elkezdődött a szárnyalás!
Lencsés István _ 2013.02.14 10:29:10
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Hát persze, a megnövekedett fogyasztás HELYETT bekövetkezett csökkenő fogyasztás miatt bezárt boltok, vállalkozások során senki nem ment tönkre.

Gondolom, a te párhuzamos tündérmese-valóságodban állások sem szűntek meg.

A kirúgottak sem mentek tönkre, hisz tárt karokkal várják őket a 47 ezres állások.
Lencsés István _ 2013.02.14 10:43:28
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Mármint a keletkezett költségvetési lyuk miatti sorozatos megszorításoknak, új szopatóadóknak, az alacsonyabb fizetésűek csökkenő / megszűnő jövedelmének és megnőtt kiadásainak mi köze van a költségvetési lyukhoz?

A világon semmi. :D

Egyébként én nem jártam rosszul az egykulcsossal személy szerint, hanem azt látom, hogy minden és mindenki más járt rosszul vele. Tehát én is.

Elképesztő, hogy egyes trollok teljesen nyíltan vállalják, hogy mivel ők 200 ezerrel többet keresnek a fidesznek köszönhetően, ezáltal minden a legnagyobb rendben van, a többi 90% fűbe is haraphat országostul, mindenestül.
Mert ez így igazságos, keresztényi.

Persze legyen magyar paradicsom az asztalon, az orvost-tanárt meg kössük röghöz, mert őméltóságának JÁR az orvos-szolga havi 120-ért meg a tanár-cseléd havi 80-ért.
Mint köztudott, az LMP tavaly novemberi kongresszusa olyan határozatot fogadott el, amely kizárta a Lehet Más a Politika csatlakozását az Együtt 2014 választói mozgalomhoz, de felhatalmazást adott arra, hogy a párt képviselői megkezdjék a tárgyalást az együttműködés más…..
Lencsés István _ 2013.02.14 08:40:14
@Patreides: Nem.
Az elv ez: "Az mszp nem alternatívája a fidesznek, nem "másik oldal", és ha csak ők vannak, mi ehhez akkor sem fogunk asszisztálni."
Akkor tényleg nyugodtan maradhat a fideszmszp, mert pont ezt érdemeljük.
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
Lencsés István _ 2013.02.12 23:01:29
@pocaklakó minimanó: Kurvajókat röhögök rajtatok. Aki be mer szólni nekünk, az "tudjukmi". :D
Palpatine meg ottsevót. Megmondták a tudjukkik is, akik kik? Hát ti! :D
Persze, persze.

Jó a poszt is, lehetne sorozat belőle, óriási a siker. :D
Alternatíva A HÖOK nem érti 2013.02.09 15:15:08
A Fidesz majdnem mindent beleír az alaptörvénybe, amit az Ab kivett belőle. Ezzel együtt beleírja többek között a hallgatói szerződést, vagyis közkeletű nevén „röghöz kötést” is. Ez csak a szokásos fülkeforradalmár tempó, a „ne legyen semmi fölösleges jogászkodás”…..
Lencsés István _ 2013.02.10 21:39:10
@A csótány is ember: "Te azt mondod, ha x pénzt elszórunk olyasmire amit hülyeségnek tartasz, az ok arra, hogy y pénzt elszórjunk más hülyeségre. Ebben nem látom a logikát."

Ebben én sem, de én nem is ezt mondom. :)

Én a felsőoktatást nem tartom hülyeségnek, hanem éppen hogy az egyik No 1-es fontosságú dolognak tartom, ami segítene, hogy hosszú távon legyen ebből az országból valami.

Azért hozok fel vaktában példákat, mert mindennél fontosabbnak tartom.

Ráadásul nagyon könnyű példákat hoznom, mert csupán azokból a példákból is össze lehet szedni évi százmilliárdokat, ami tökéletesen fölösleges faszságokra mennek, amelyeket egy ma idelátogató idegen is a sajtóból 20 perc alatt össze tud szedni.

Kiemelten fontos befektetésnek tekintem a felsőoktatást, és mi ebben nem értünk egyet, nem abban, amit írtál.
Kiemelten fontosnak tartom, hogy a tandíj további fiatalokat fog innen elüldözni. Emellett a röghöz kötés további fiatalokat fog eltántorítani a hazaköltözéstől, amit szintén kiemelten fontos balfaszságnak tartok.

Iskolapéldája ez egy nemzeti öngyilkosságnak.

Ennyit kell csak tenni hozzá: minél több fiatalt el kell innen üldözni.
Lencsés István _ 2013.02.10 21:40:22
@A csótány is ember: Na, itt fejezzük be a "tipikus kommunistánál", ha itt fogytál el.
Lencsés István _ 2013.02.10 21:43:44
@A csótány is ember: "Látom hiába kértem háromszor, továbbra is a jelenlegitől független témákkal próbálod igazolni egyesek (talán sajátod, vagy gyereked) x millió közpénzzel való lelépését."

Nem.

"Hát rossz hírem van, egy felelőtlen, másokat megkárosító döntés a másikat nem teszi jogossá."

Nem írtam ilyet.

"Továbbra sem értem miért gondolod, hogy igen."

Nem gondolom.

"Tipikus kommunista hozzáállás - ha más lop nekem is szabad."

Csúsztatsz, levonod a hazug következtetést.

"Ezt le kellene már vetkőzni, amíg sokan így gondolkodnak addig nem lesz jobb."

Nem megy ez neked. Üdv.