Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Előre MGTSZ

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
globalicum Stílusikon rovat 2012.03.26 07:37:00
Oroszország: Vjacseszláv Szudzilkovszkíj (Вячеслав Судзиловский)..
Rengetegen kérték számon rajtam az utóbbi napokban személyes és elektronikus vonalon egyaránt azt a nemet, amit Mészáros János Elek produkciójára adtam. A kedves agrármérnök mackót mindenki következetesen parasztembernek nevezi: "Olyan szépen énekelt az a parasztember! Hát…..
globalicum Filmajánló - 18+ 2012.03.20 17:03:00
Pókháló..
Előre MGTSZ 2012.03.26 05:00:28
  Még mielőtt: Nagy tisztelője vagyok BalázsFecó munkásságának, sőt a Hammondját is cígöltem szűk lépcsőfordulóban. / aki próbálta már tudja miről beszélek / De. Ez a nóta nem lírai, hanem nyálas.   pedig maradhatott volna ilyen is...   ..
Kigondoltam Kis magyar apokrif 2012.02.29 00:04:00
 Isztambulban benne vannak a tutiban. A mázlista törökök apokrif evangéliumot találtak - egy Barnabás nevű fószer firkálmányát. A tag Pál apostol egyik ellenlábasa volt, amolyan nyálát verő demagóg kisember, aki aztán megszopta, mert Pálnak több volt a támogatója, így…..
Az ügyintéző hölgy – akit Ildikónak hívtak, de szinte mindenki” Hölgynek” hívta, ezért mi is így hívjuk - a negyvenes éveinek végén járt, és ép hazafelé készülődött, hiszen a hivatali munkaidőnek nem sokára vége és jön a hétvége.Ha minden igaz, akkor…..
Antropológus vagyok, nem rabbi. Elutasítok minden vallást, mert jellemzően az adott nép kultúrájára telepednek, azt dogmatikus tanok mentén korlátozni igyekeznek évszázados, esetleg évezredes, régen idejétmúlt elvek szerint. A vallások, mint tudóst, az ember és a természetfeletti…..
Előre MGTSZ 2012.03.20 08:38:12
@Mr Falafel:
Látod. Ilyenek a 'fajtársak' meleg[:)]magját alkotó szuperrrrrrintelligens lényformák.
"Jézusom" - ez azért jól hangzik a te szádból...:)
Az évfordulóra a wikipédián találtam rá, aztán rákattintottam a vonósnégyesről szóló cikkelyre, ott találtam az alábbiakat: "A premier 1910. március 19-én volt a Waldbauer-Kerpely Quartet közreműködésével, akikkel pár nappal azelőtt Bartók Kodály Zoltán műveket…..
Előre MGTSZ 2012.03.20 05:57:30
@Measurer:
Inspirálhatta a Stefi Geyer utáni epkedés szenvedélye is, de nagyon valószínűnek tartom, hogy hellyel-közzel átjárhatta már őt a XX. századi utópia haldokló szellemiségének éppen lábai előtt heverő készre főzött aperitfje is.
 ... jobb dolgom híján a szobámat kezdtem el kifesteni ... persze a festék kinyitása kisebb nehézséget okozott.... :D de megoldottam ... a klip pont idevág ... amúgy ma Rise Against koncerten kellene lennem este, de válság van, nem engedhetek meg magamnak egy 8000 forintos…..
Az ötvenes évek közepén feltűnő szépségű, fiatal sztárjelölt érkezett Hollywoodba. Szoborszerű külseje, szép arca, tökéletes alakja mellett kemény fejéről lett rövid idő alatt közismert. Nem kisebb célt tűzött maga elé: ő lesz a női Marlon Brando. A svájci szépséget a…..
Most, hogy beköszöntött (remélhetőleg végleg és örökre) a tavasz, megjelentek a motorosok is az utakon - nekem nem épp legnagyobb örömömre. Azon nőtársaim számára azonban, akiknek háztartásában legalább egy motorőrül hím található, biztosan örömteli volt az elmúlt…..