Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corvinusonline

66 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amerikai botrány (American Hustle- a fordítás kérdését inkább mellőzzük) egy a ’70-es évek végén lezajlott, nagyszabásúnak nem nevezhető FBI akció történetét dolgozza fel, félig-meddig a valósából táplálkozva. De ahogy a cselekmény, úgy maga a film is egy…..
Sosincs késő jelentkezni, a SZISZ Téli Tábora senkit sem hagy hidegen! A szakkollégium évente megrendezésre kerülő Téli Tábora hagyományos a vizsgaidőszak végére esik, amikor az érdeklődők és a SZISZ-esek együtt búcsúztatják az elmúlt hónap fáradalmait, és a napközbeni…..
A L’ORÉAL REVEAL online stratégiai verseny első öt díjazottja mind a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója: I. Deák Dóra II. Siklósi Dóra III. Farsang Zsófia IV. Patai Noemi V. Boisvert Théberge Mathieu A játék egy rendkívüli lehetőség a tanulók és friss diplomások…..
Hogyan lehet az amerikai a kilencvenes évek amerikai kisváros útszéli kisboltjában konzervált életérzést magyar kontextusba helyezni? Hát adjunk hozzá egy trafik, elnézést, nemzeti dohánybolt koncessziót, érleljük picit a hazai, elnézést, nemzeti kilátástalanság…..
A Wall Street farkasa már a megjelenése előtt szóbeszéd tárgya volt. Mikor elterjedt a híre, hogy Scorsese és kedvence, Leonardo DiCaprio ismét együtt dolgozik, érezni lehetett, hogy van valami a levegőben. Hatalmas bukás, vagy óriási siker. Aztán kijött AZ a trailer.  AZ,…..
A december mindig zsúfolt hónap, a Karácsonyig tartó visszaszámláláson és a nagy családi vacsorákon túl, néha felrémlik, hogy a szilveszterrel karöltve a vizsgák is közelednek, ám néha jó kibújni a napfényre a sok jegyzet mögül, szünetet tartani két utóünnepi lakoma…..
Kedves Kollégák, Hallgatók, tisztelt Egyetemi Polgárok!Kérem, fogadják szeretettel az alábbi Karácsonyi üdvözlőlapot, amellyel mindannyiuknak kellemes ünnepeket és sikerekben, boldog pillanatokban gazdag új évet kívánunk! Üdvözlettel,Rostoványi Zsoltrektor..
Mukilás vagy Jézuska, szárnya van vagy zsákja? Kéményen vagy ablakon? Repül vagy van szánja? Micsoda buta kérdések ezek, mikor ez egy remek alkalom a vásárlásra! Szupersok értelmetlen dolog, amit ilyenkor "legálisan" lehet beszerezni, hisz "olyan vicces lesz majd ez a..." vagy…..
A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye Budapest, 2013. december 20., péntek  - Visszavonták a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági vezetőjének megbízatását. (MTI) Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter 2013. december 20-ai hatállyal visszavonta…..
Két világ egyetemistái: a diktatúrák által szorongatott Kelet és a szabad, lehetőségekkel teli Nyugat. Pontosabban a szocialista Magyarország elvágyódó, önmagukért és szabadságukért küzdő fiataljai, szemben a lehetőségeiket kihasználatlanul hagyó, az életüket mindenféle…..
Ahogy az életben is nagyon gyakran kell hirtelen döntéseket hoznunk, amelyek lényegesen befolyásolják a dolgok alalkulását, úgy a legújabb magyar sorozatban is csak rajtunk múlik milyen irányba halad a történet. A Chili vagy Mango egy applikáció formájában okostelefonokon,…..
A rendszerváltást követő években sok vállalkozó fogott kisüzemi sörfőzésbe, a könnyű haszon reményében. A sörfőzés fénykorában 1994 körül, még 300-nál is több sörfőzde működött szerte az országban. Mára ez a szám 32. Ám mégis kijelenthető, hogy annyi év…..
Közgazdász Online #LIKE 2013.12.05 19:53:59
Netezni jó Megosztani mindenki szeret Néha nem árt anyut is felhívni Mindez pedig egyszerű a Like díjcsomagokkal, amihez még szuper készülékajánlatok is vannak Ráadásul nem is kell sokat olvasni a részletekért Mindig történik valami olyan az aulában, a koleszban, az…..
Közgazdász Online #LIKE 2013.12.02 19:37:11
Netezni jó Megosztani mindenki szeret Néha nem árt anyut is felhívni Mindez pedig egyszerű a Like díjcsomagokkal, amihez még szuper készülékajánlatok is vannak Ráadásul nem is kell sokat olvasni a részletekért Mindig történik valami olyan az aulában, a koleszban, az…..
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
Elkészültek a HVG és a Heti Válasz magazinok 2014-es felsőoktatási rangsorai, amelyekben a Budapesti Corvinus Egyetem ismét az élre került, ezzel is bizonyítva presztízsét. A Heti Válasz ezúttal nem összevont, abszolút egyetemi rangsorokat készít, hanem a felvételizőknek…..
Miként lehet az, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói létszámát és diplomáinak értéket is növelni tudta az utóbbi évekhez képest, mindezt pedig egyedüliként a magyar egyetemek közül! Tisztelt Egyetemi Polgárok! A mai napon értesülhettünk mindannyian arról a jó…..
Szeretnél betekinteni egy ismeretlen kultúra titkaiba? Érdekelnek az arab világ kultuszai és misztikumai? Nem tudod, hogy mi a helyzet Szíriában, és szeretnéd átlátni a nemzetközi közösséget annyira foglalkoztató konfliktust? Amennyiben bármelyik kérdésre igennel válaszoltál,…..
Salman Rushdie vitathatatlanul kortárs íróink legnagyobbikaihoz tartozik. Élete kalandos utat járt be, elismertségét különbözőképpen ítélik meg, míg az iráni vezető kimondja rá a fatvát, vagyis a halálos ítéletet, addig Erzsébet királynő lovaggá üti az irodalmi…..
A körülöttünk lévő láthatatlan történeteket mutatja be a 30 alatti előadókat felvonultató egész napos esemény. 2013. november 13. – Idén, az immár negyedik TEDxYouth@Budapest esemény több mint húsz olyan történetet mutat be melyek körülöttünk zajlanak, mégis a…..
Közgazdász Online #LIKE 2013.11.19 18:04:45
Netezni jó Megosztani mindenki szeret Néha nem árt anyut is felhívni Mindez pedig egyszerű a Like díjcsomagokkal, amihez még szuper készülékajánlatok is vannak Ráadásul nem is kell sokat olvasni a részletekért Mindig történik valami olyan az aulában, a koleszban, az…..
Kedves Hallgatók! Tisztelt Egyetemi Polgárok! Miután az ösztöndíjak kifizetését a gazdasági főigazgató ellenjegyzési jogával súlyosan visszaélve visszatartotta, a mai napon ismételten támadást intézett az egyetem vezetése és a Hallgatói Önkormányzat ellen, azt a hamis…..
Részletekért kattints: www.joy.hu/onlineshopping       Disclaimer: a JOY a Corvinus Online hirdetője..
Érdekel a környezetvédelem, a fenntartható vízgazdálkodás vagy a megújuló energiaforrásokban rejlő lehetőségek? Ha igen, akkor jó helyen jársz!   A Francia Nagykövetség Kulturális és Együttműködési Osztálya, a Francia Intézet, az Alliance Françaiseés a…..
Hidegzuhanyként érte a Corvinus Média csapatát a Marquard Média kora esti sajtóközleménye: Vezetői változás a Marquard Média Magyarországnál címmel. Az alábbi gondolatokkal bocsájtjuk útjára Margaret Ann Dowling mentorunkat. "Őszintén szólva, szóhoz sem jutok. Nem…..