Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Presslist

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szmfszm megáll! 1. A youtube jobban irtózik a meztelenségtől, mint sémi nép fia a szalonnától, az alábbi szülős videó csöccsel, szőrös puncival már negyedik hónapja látható. 2. Bár az anyuka az elején magyarul szólal meg, a videót közzétevő személy arabul feliratoz…..
Presslist 2012.11.11 18:41:59
Nagyon aktuális poszt következik, hiszen épp tegnap utasította el - egyelőre - a köztársasági elnök Dr. Geréb Ágnes kegyelmi kérvényét. Igazi BRÉKING sztori: Barbie otthon szül! És az hagyján, de amellett, hogy nem ment kórházba, a nagy napon végig mellette volt gyermeke apja,…..
Presslist 2012.10.09 17:42:30
@Nuuk: TE VAGY EGY SZOKÁSOS TÉVEDÉS, pontosabban a kommented. ha kíváncsi vagy rá miért van Geréb asszony házi őrizetben, olvasd el ezt: tortenetek.szules.hu/716-nap-remalom-eliza
és rájössz, hogy leginkább azért, mert emberek nem néznek utána a dolgoknak mielőtt nyilatkoznak / ítélkeznek (mint ahogy a mellékelt ábra szerint Te sem).
Presslist 2012.10.09 17:44:21
@Bambano: arra is gondolj, hogy mi lett volna azokkal az anyákkal, akiket egyszer már szétrancsíroztak a kórházban (lásd www.youtube.com/hoztamevilagra ), és úgy döntöttek hogy oda nem mennek vissza: ha dr. Geréb nem ment volna segíteni nekik, egyedül szültek volna...
Már első nagy érdeklődéssel várt elnöki döntése komoly dilemma elé állíthatja Áder Jánost, akinek nem lesz könnyű a nemzet egységét megjelenítenie Geréb Ágnes kegyelmi kérvényének elbírálásában. A jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélt szülésznő…..
Presslist 2012.05.04 12:54:59
@kyanzes: ez a bíróság minden volt, de nem független. Meg sem hallgatták a védelem tanúit! Gyalázatos és szégyellnivaló eljárás volt.
Presslist 2012.05.05 10:11:49
@szájhúzó kutya: Európában nem kriminalizálják a bábákat. Magyarország az, vagy az volt eddig, ahol kettős mércét alkalmazva a csúszópénzekből méregdrága nyaralókat vásároló kórházi orvosokat bíróság elé sem idézik ha benne felejtik a fél műtőt egy nő hasában (akit föl sem kellett volna vágni) és az meghal, de két évre ítélik azt a többdiplomás orvost, aki minden lehetséges dolgot megtett egy baba életbenmaradásáért.
ha nincs elég infód ne oszd az észt!