Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homálykrémes kenyér

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen kérdések lesznek az interjún? Kikkel fogsz találkozni? Hogyan készüljek? Beszélnem kell angolul is..? Ezek az első kérdések, amik az interjú során mindenkinek eszébe jutnak. Amikor kikerülünk egyetemről, főiskoláról, eljön az idő, hogy állást keressünk. Ugyan a főiskola ideje alatt sokan…..
Földutas falu, mezítlábas, de gyönyörű sziget, a reggel 6 óra a nulla (mert sötétben nincs mit számolni, ugye) – egyszóval Zanzibár egy elhagyatott részén kezdjük vasárnapi kalandozásunkat, ahonnan aztán egy hatalmas kulturális ugrással máris Kanadában leszünk, ahol…..
homálykrémes kenyér 2018.09.16 20:00:54
@Szaktanár: Nederlands essence deluxe, kabe mindent lattal, ezek pont ennyi szot erdemelnek. Csak addig kedvesek, amig penzt latnak beloled de ha egy kicsit is kilogsz (merthogy ok ugye legendasan (nem) tolerans "nemzet"), inkabb nem is allnak szoba veled. Ismeros meselte hogy eleg sok negativ kommentet kapott, amikor egy hazibulin visszautasitotta a felkinalt ingyen kokaint. Agyonhajpolt kaloznemzet, csak mert legalisan lehet szivni meg kurvazni.
homálykrémes kenyér 2018.09.16 20:00:57
@Vividos: Koszonom a tippet, bar nem konyvekbol szoktam benyomast kialakitani, inkabb altalaban eveket elek valahol, mielott sarkos velemenyt alakitok ki. Az arcbamondos dolog meg mar reg nem igaz, engem pont a hatbaszurkalos sunyiskodas keszitett ki az orszagban es hagytam magam mogott orokre. Tiltsak be a piroslampast meg a coffeshopokat, kivancsi lennek, hany turista maradna az evi 30 milliobol, akiket csak a Rijksmuseum, a tulipanok meg a biciklizes erdekel.
homálykrémes kenyér 2018.09.16 23:34:25
@Vividos: Nem a ceges kulturarol beszeltem, de ezek szerint mi ket tok kulonbozo Hollandiarol beszelunk :) Mas egy munkahelyi kornyezet mint a maganelet, en csak az utobbira szoritkoznek, hiszen (jo esetben) amig szakmailag megalapozott a kritika, nem feltetlenul zavar, hogy hogyan csomagoljak be. Amennyiben meg problema van a fonokseggel es nem rendezheto, tessek mast keresni es talan sepregetni egy kicsit a sajat haz taja kornyeken is.
Meg tudnam cafolni majdnem az osszes pontodat de inkabb azt javaslom, menj ki kozejuk dolgozni par evre, es meglatod, hogy mirol beszeltem. Kulon ajanlok barmilyen (!) elektronikus zenei szorakozohelyet egy szombat este, ennyi uveges tekintetet az obudai halpiacon nem latni.
Az ismerosom egy egyszeru leanyzo, csak nem fogyaszt drogokat, ellentetben a holland fiatalok donto tobbsegevel (nem, nem a furol vagy a hasisrol beszelek), es feszelyezte, amiert ujjal mutogattak ra tobbszor is emiatt, ezaltal egy ido utan mar kerulte a helyiek tarsasagat es a hozza hasonlo helyzetben levo kulfoldiekkel jart csak ossze. Nesze neked beilleszkedes.
Mindezzel nem azt akarom mondani hogy minden holland fiatal velejeig megaltalkodott, minden nemzetnek megvannak a maga kivalo es hulladek emberei, csak az en ertekrendemmel a nevezett viselkedes tomeges elofordulasa egyszeruen nem osszeegyeztetheto.
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
A barátzóna létező jelenség, bár olvastam már egy cikket Barok Esztertől, aki ezt tagadta. A témához szorosan kapcsolódik a férfi-nő barátság létezése körüli állandó polémia is. Véleményem szerint férfi-nő barátság csak abban az esetben működik, ha egyik fél sem érez semmilyen vonzódást a másik…..
homálykrémes kenyér 2018.08.06 15:48:33
@0dzsud0: Koszonom, igy szeretek beszelgetni :) Amugy nem veletlenul emeltem ki hogy altalanossagban... amirol irsz, mindket oldalon (ado-vevo) ugyanarra vezetheto vissza: az onismeret es az oszinteseg hianya ami mar nem nemhez kotott: futni a szeker utan, ami nem vesz fel, mindket oldalon tul gyakran fodul elo. Been there, done that, de nem mindenki kepes ebbol tanulni, csak frocsogni, de hat ahhoz meg nem kell esz... :)
homálykrémes kenyér 2018.08.06 16:18:00
@ArriMedes: Veled az elen, kedves :) Hoztal meg nekunk kajat? :)
homálykrémes kenyér 2018.08.06 18:56:47
@Diorella Queen: Majdnem irigy vagyok, hogy ennyire jo no vagy hogy mindenki meg akar egybol dugni, es ez teged frusztral :) De aztan megsem, mert a "rusnya"-sag is eszkoz, igy talan a lelkembe nem akarjak belelokni a pompolojuket :)
Koszi, a mai nappal is jobban szeretek elni :)
A volt olasz elnök az AC Milan labdarúgócsapatát használja fedezékként üzelmeihez. A vádak szerint nemrég 20 millió euróért vett magának egy életerős színesbőrű fiút Angliából. Több jogvédő szervezet szinte egyidőben hívta fel a figyelmet arra, hogy egyfajta modern…..
homálykrémes kenyér 2013.02.02 19:08:40
Bekeményített a tél, így hát alkalmasnak láttuk az időt, hogy gyakorlati és gasztronómiai szempontból is értekeljük a jelenleg kapható gourmet ablakmosó folyadékokat. ArtSpricc Bélfrankos '12 Kifinomult ízlésű, de filigrán testalkatú teherautósofőröknek készült az…..
homálykrémes kenyér 2013.01.26 11:34:46
homálykrémes kenyér 2013.01.27 09:36:30
@Dour ®: Beöntéshez esetleg van valami jó tipped? Meghalok a kíváncsiságtól, mit használjak...
homálykrémes kenyér 2013.01.27 15:27:55
@kvadrillio: nem jutott neki fagyálló
Az EU-projekt átadását 2015-re ígérik, és mivel nem magyarok építik, kész is lesz addigra. M00 néven készül körgyűrű Magyarország köré, hogy a teherforgalom gyorsabban és kockázatosabban tehesse meg a Záhony-Hegyeshalom távolságot – így döntött tegnap az Európai Unió…..
A cicás kép után egy Coelho-idézet egyveleggel köszönti Gyurcsány Ferenc Facebook-követőit. A ppt-be bekerült őszi erdőképeket maga a miniszterelnök készítette. „Nagyon nagy öröm volt végigolvasni ismét a Piedra folyó partján ültem és sírtam című művét, amit még…..
homálykrémes kenyér 2012.12.30 13:45:13
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Az Ausztrál Nagydíjon győztes brit pilóta rendhagyó trófeával lett gazdagabb."Aradszky Laci az egyik kedvenc kelet-európai előadóm, nagyon örülök, hogy az egyik aranylemeze már az enyém. Az ilyen apró örömökért éri meg Forma–1-es pilótának menni" - nyilatkozta…..
homálykrémes kenyér 2012.03.19 16:26:08