Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balint Jeff

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyó évnek közepén rendkívüli esemény. 2016-ban ünnepli a Balaton Sound 10 éves fennállását. Július 6-10-ig esténként garantáltan megmozdul a lábunk alatt a föld. Megannyi, jobbnál jobb fellépő érkezik a világ minden tájáról kiemelve az Egyesült Államokat is, ahonnan szép számmal "allokálunk" pár…..
A 2015-ös Baaton Sound idén is erős line up-ot vonultat fel ahhoz, hogy nemcsak a környező országok, hanem a távolabbról idelátogató külföldiek figyelmét is felkeltse. Bátran mondhatjuk, hogy Közép-Európa elektronikus zenei Mekkája. Néhány név a headlinerről: Afrojack, Axweel…..
EVENTBOX Balaton Sound 2015 2015.06.09 12:28:39
10/10 Látogassatok el Zamárdiba, a 2015-ös Balaton Sound fesztiválra, mert ez lesz a legőrültebb fesztivál a nyáron. Pár fellépő: Tiësto, Oliver Heldens, Moti, Guy Gerber, Aron Chupa, Tony Junior, Dyro, Jan Blomqvist, Axwell Λ Ingrosso, Nicky Romero, Showtek, Zedd, Joey Badass, Art…..
Világsztár fellépők -mint mindig- az idei Balaton Sound fesztiválon is! Dr.Tyler azt tanácsolja neked, hogy ne sajnáld se a pénzt se pedig az időt erre a fesztiválra. Tiesto, Faithless, Dimitri Vegas & Like Mike és Afrojack, csak, hogy pár nevet említsünk. Ne várd meg még…..
Ikonikus fellépők az idei volt fesztiválon! Dr.Tyler azt tanácsolja neked, hogy ne sajnáld se a pénzt se pedig az időt erre a fesztiválra. A Motörhead-et és Slash-t ugyanazon a fesztiválon látni nem mindennapi dolog. Ne várd meg még késő lesz, amint teheted vedd meg a jegyet és menj…..
EVENTBOX 23. VOLT fesztivál 2015.06.07 22:36:14
Csekkoljátok a VOLT headlinerét!   10/10 Csak ajánlani tudjuk nektek! Látogassatok el Sopronba, a VOLT fesztiválra, mert ez lesz a legjobb fesztivál a nyáron. VOLT Programtábla: sziget.hu/volt/programok/programtabla A Fesztivál hivatalos oldala: sziget.hu/volt..
Idén lesz a 23. VOLT fesztivál, amely elég erős line up-ot vonultat fel ahhoz, hogy nemcsak a környező országok, hanem a távolabbról idelátogató külföldiek figyelmét is felkeltse. Ez lesz az a fesztivál nyáron, ami az összes kifizetett forintot megéri, mert akár elektronikus,…..
Igen-igen komoly nevekkel készült idén is számunkra a Balaton Sound. Az elektronikus zenei műfajok széles palettáját találhatjuk meg, más-más nemzetiségű előadóik képviseletében. Megmondom őszintén, rég örültem annyira, mint idén, amikor megláttam a Deep Dish-t a fellépők…..
Idén is újra lesz a nagysikerű EFOTT! A rendezvény június 25-30-ig lesz megtartva. Hogy mi is az az EFOTT? Egy életérzés. Amikor a főiskolások és az egyetemisták levetkőzik a gátlásaikat és önfeledten zúznak. A házigazda intézmény idén a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE),…..
Kedden páncélozott terepjárójával és sofőrjével utazott 50cent amíg hátulról neki nem ment egy kamion. Fifty a szerencsének és az autójának is köszönhette életét, ugyanis az ütközés ereje akkora volt, hogy, ha egy sima terepjáróban ülnek minden probléma nélkül…..
SpryTV Még 20-1=19 nap és VOLT 2012.06.09 16:43:00
Már kevesebb mint egy hónap van hátra az idén huszadszorra megrendezésre kerülő VOLT fesztiválig. Számos világsztárral és hazai fellépővel büszkélkedhet idén is a soproni fesztivál. Mivel ez egy jubileumi éve lesz a VOLTnak így egy nappal tovább tartja nyitva kapuit. Ákos…..
SpryTV Hangfesztivál 2012 2012.05.17 19:34:00
Zenészek, Dj-k, Hangmérnökök, figyelem!Idén is megrendezésre kerül május 19-én - szombaton - a Hangáruház szervezésben a Hangfesztivál. A programok között hazai együttesek és zenészek koncertjei, hangszerbemutatók és tanfolyamok is szerepelnek.  A fesztivál a minden évben…..
Mint azt tudjuk, a következő VOLT Fesztivál egyik fő fellépője Sonny Moore, a rockerből lett elektronikus zenei előadó, aki dubstep stílusú zenéivel igen-igen megosztó személyiség lett a világban. Talán olyan Ö. mint a Fradi-Újpest szurkolók közti állandó feszültség - az…..
Már a cím is magáért beszél. Nagyjából három hete jött ki David Guetta - Nothing But The Beat c. filmje, amit eddig 233ezren tekintettek meg a YouTube-on. Én mint nagy Guetta fan szintén nem szerettem volna kihagyni, így kicsit fáradtan, de érdeklődően zenére élesítettem magamat…..
Új nevek, új világsztárok a 2012-es Heineken Balaton Sound-on. Köztük a világ elsőszámú DJ-je, David Guetta, aki már ötödik éve rezidens DJ-je a Zamárdiban megrendezett fesztiválnak.   Érkezik a berlini Paul Kalkbrenner és ugyancsak élő produkcióval lép színpadra öccse…..